Nieuws:

Toegang krijgen tot meer boards op het forum --> Ledengroepen

Hoofdmenu

Jans: 'hand ook in eigen boezem steken'

Gestart door gjk, 7 februari 2010, 11:36:24

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

gjk


Trainer Ron Jans van FC Groningen legde de schuld van de nederlaag zaterdag bij Heracles Almelo (4-3) eerst bij zijn spelers, pas daarna bij scheidsrechter Reinold Wiedemeijer.


"We moeten de hand in eigen boezem steken, we hebben onnodige fouten gemaakt. Over het rood van Sankoh kun je discussiëren, de tweede gele kaart voor Bacuna was terecht", zei Jans na afloop van de ontmoeting die FC Groningen behalve de nederlaag ook twee rode kaarten, een strafschop tegen en een niet toegekende treffer opleverde. "En met het oog op mijn verdere carrière doe ik er goed aan om verder niet te veel over de leiding te zeggen", zo besloot Jans.

Jans had zijn elftal in de eerste helft heel goed zijn voetballen, wat werd erkend door collega Gertjan Verbeek. "Met elf tegen elf hadden we hier een andere uitslag gekregen." De ruststand (0-2) had Jans als 0-3 gezien. "En dat was geen verspreking", zo doelde hij op de inzet van Thomas Enevoldsen in de eerste helft die duidelijk de doellijn was gepasseerd, maar niet werd toegekend door de arbitrage.