Nieuws:

Volg het Iwaanidee Forum op twitter voor de laatste nieuwtjes omtrend het forum.

Hoofdmenu

Sibon schiet Heerenveen langs RKC

Gestart door gjk, 21 februari 2010, 10:51:54

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

gjk


SC Heerenveen heeft zaterdag met de nodige moeite gewonnen van RKC. In Waalwijk werd het 2-1 voor de Friezen.Gerald Sibon besliste kort voor tijd de wedstrijd uit een strafschop. Wegens beledigende spreekkoren werd het duel daarna ook nog even stilgelegd.


Voor RKC betekende het alweer de zesde achtereenvolgende nederlaag. Dat is de langste verliesreeks van dit moment in de eredivisie. De laatste zege dateert van half december, thuis tegen Sparta (4-1).

gjk


De wedstrijd RKC Waalwijk - Heerenveen is zaterdagavond enkele minuten voor het einde stilgelegd. Scheidsrechter Bas Nijhuis besloot daartoe wegens beledigende spreekkoren. Even eerder was Heerenveen door een strafschop op voorsprong (2-1) gekomen.


Na ongeveer een kwartier werd de ontmoeting hervat. Eerder op de avond was ook NAC - FC Utrecht enige tijd onderbroken, ook wegens spreekkoren.

gjk


De Servische tiener Filip Djuricic maakt zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk zijn debuut voor sc Heerenveen. Dit meldt de club op de website.


Djuricic treedt op als vervanger van de geschorste Christian Grindheim. De talentvolle voetballer werd vorig jaar al vastgelegd door de Friezen, maar meldde zich pas in januari bij de club.