Nieuws:

Toegang krijgen tot meer boards op het forum --> Ledengroepen

Hoofdmenu

Monteur Wegenwacht geslagen in Maarssen

Gestart door gjk, 19 oktober 2009, 12:22:22

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

gjk

MAARSSEN - Een ontevreden automobilist heeft zondag in Maarssen een monteur van de Wegenwacht in het gezicht geslagen. Dat heeft de politie maandag bekendgemaakt.

De monteur probeerde een man te helpen die problemen had met zijn uitlaat. De auto moest worden gesleept naar een garage in Utrecht. De man wilde vervangend vervoer, maar had hier volgens de medewerker van de Wegenwacht geen recht op.

De twee mannen konden geen oplossing vinden voor het probleem, waarop de monteur besloot de man met auto achter te laten. Die werd daarop zo boos dat hij de man een vuistslag in het gezicht gaf.



De medewerker van de Wegenwacht liep letsel op en deed aangifte. De politie heeft het kenteken van de auto van de verdachte en stelt een onderzoek in.

gjk

Dit slaat inderdaad echt weer nergens op, sommige mensen laten zich soms veel te snel en veel te makkelijk gaan. Van mij mogen ze hem inderdaad flink beboeten.

Dity

Als hij geen recht had op vervangend veroer had hij ook een auto kunnen huren.
Dat kun je ook bij de verzekering van de ANWB erbij nemen, kost wat meer maar dan heb je ook geen reden om een monteur die daar ook niks aan kan doen voor zijn gezicht te slaan.

Die reden heb je zo wie zo nooit, je houd je handen maar thuis>:(
**************************************
Zo af en toe moet je even pas op de plaats maken anders red je het niet
**************************************