Nieuws:

Toegang krijgen tot meer boards op het forum --> Ledengroepen

Hoofdmenu

Messi houd Barcelona op koers

Gestart door gjk, 18 maart 2012, 10:44:47

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

gjk

Lionel Messi heeft Barcelona zondag een zwaarbevochten 2-1 zege bezorgd bij Atletico Madrid. Hij besliste de wedstrijd met een snel genomen vrije trap.

(Novum) – Lionel Messi heeft Barcelona zondag in de Primera Division een zwaarbevochten zege bezorgd bij Atletico Madrid. De Argentijn nam in de tweede helft een vrije trap snel tot verrassing van heel Atletico en schoot zo de 2-1 binnen. Dani Alves had Barça op voorsprong gezet, Radamel Falcao verzorgde de gelijkmaker.

Nummer drie Valencia leed thuis een gevoelige nederlaag tegen Sevilla: 2-1. Tino Costa zette Valencia nog wel op voorsprong, maar al voor de rust had Gary Medel de stand gelijkgetrokken. In de tweede helft maakte Jesus Navas de winnende treffer.

Osasuna blijft dankzij een 2-1 winst op Granada meestrijden om Europees voetbal. De ploeg staat zevende met 34 punten. Dat zijn er evenveel als de nummers vijf en zes. Die plaatsen geven aan het einde van de rit recht op deelname aan de Europa League.

Real Sociedad won met 1-0 van Real Mallorca en nam daardoor wat afstand van de degradatieplekken. Een doelpunt van Imanol Igarretxe was voldoende om de ploeg uit San Sebastian naar de dertiende plaats te tillen met dertig punten. Mallorca staat met twee punten minder vijftiende.