Nieuws:

Toegang krijgen tot meer boards op het forum --> Ledengroepen

Hoofdmenu

Hoe je eisprong je smaak qua mannen verandert

Gestart door Iwan, 27 oktober 2012, 03:37:29

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Iwan



Citaat van: Nina.be
Hoe je eisprong je smaak qua mannen verandert

Vrouwen die een relatie hebben met een lelijke en onderdanige man worden kritischer en kieskeuriger tijdens hun eisprong.
Ze voelen zich dan meer aangetrokken tot een sexyer exemplaar.

Een vrouw met een aantrekkelijke alfaman voelt zich meer tevreden over haar partner als ze vruchtbaar is.
Onderzoekers aan de universiteit van Californië ondervroegen 41 dames met een lange relatie over de aantrekkingskracht tot hun man.
In een maand tijd moesten ze twee keer aangeven hoe toegewijd ze waren in hun relatie en hoe de band met hun partner was.

Ergernissen
In een gelijkaardig experiment moesten de vrouwelijke deelneemsters twee keer zeggen hoe vaak ze zich ergerden aan hun partner.
De resultaten toonden aan dat de houding van een vrouw verandert afhankelijk van haar vruchtbaarheid en het sexappeal van haar man.
Wie vruchtbaar was en een onaantrekkelijke partner had, voelde zich minder met hem verbonden. Ook ergerden ze zich vaak aan hem.
Vrouwen met een sexy man hadden een nauwere band met hun partner. Een vrouw beoordeelt dus haar relatie anders op andere tijdstippen
in haar menstruele cyclus.

Gezondere kinderen
Dit ondersteunt de theorie dat vrouwen onbewust een knapperd zoeken voor een flirt en met een betrouwbare man een relatie aangaan.
Vrouwen zouden een sexy heren zoeken wanneer de kans op een zwangerschap groot is, omdat deze over goede genen beschikken
en dus meer kans hebben om een gezond nageslacht voort te brengen. Door hun agressieve karakter of hun overspelige gedrag zijn
deze mannen geen goed materiaal voor een lange relatie, de zachtere types zijn hier geschikter voor. Door hun minder knappe uiterlijk
gaan ze minder vaak vreemd en bieden ze een stabielere thuis.
"Ik ben graag de enige die praat;
het spaart tijd en voorkomt argumenten."