Nieuws:

Toegang krijgen tot meer boards op het forum --> Ledengroepen

Hoofdmenu

FC Utrecht wint bij NAC (2-0)

Gestart door gjk, 21 februari 2010, 10:53:26

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

gjk


FC Utrecht heeft zaterdagavond de eerste zege na de winterstop geboekt. De formatie was in Breda te sterk voor NAC (0-2), dat ruim een uur met tien man speelde. Scheidsrechter Björn Kuipers gaf Anthony Lurling in de 28e minuut de rode kaart. De arbiter legde het duel even later stil wegens spreekkoren van een deel van het thuispubliek.


Nana Asare had FC Utrecht toen al op voorsprong geschoten. Dries Mertens bepaalde vlak voor het einde de eindstand (0-2). Rob Penders speelde zijn driehonderdste wedstrijd voor NAC.

gjk


De wedstrijd NAC-FC Utrecht is zaterdagavond rond de 34ste minuut stilgelegd.

Scheidsrechter Björn Kuipers besloot het duel stil te leggen, nadat de kwetsende spreekkoren aanbleven. Hij had kort daarvoor NAC-aanvaller Anthony Lurling met rood van het veld gestuurd.

Na een afkoelingsperiode van ongeveer 5 minuten werd de wedstrijd hervat.

gjk


De aanklager betaald voetbal heeft een vooronderzoek ingesteld naar de kwetsende spreekkoren tijdens de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord. De KNVB liet dat vrijdag weten.

Scheidsrechter Tom van Sichem legde het duel zondag voor enige tijd stil. De aanhang van de thuisploeg richtte zijn woede op de arbiter.