Nieuws:

Volg het Iwaanidee Forum op twitter voor de laatste nieuwtjes omtrend het forum.

Hoofdmenu

Jong Oranje-Jong Polen op Eredivisie Live

Gestart door gjk, 26 februari 2010, 20:53:07

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

gjk


Eredivisie Live doet op woensdag 3 maart rechtstreeks verslag van het EK Kwalificatieduel Jong Oranje - Jong Polen. De uitzending vanuit Stadion De Vijverberg begint om 17.45 uur. Om 18.00 uur wordt er afgetrapt in Doetinchem.

Jong Oranje ligt onder leiding van bondscoach Cor Pot op ramkoers richting het EK onder 21 van 2011 in Denemarken. Alle vijf voorgaande duels werden gewonnen, waardoor de ploeg van KNVB-coach Cor Pot met vijftien punten groep 4 aanvoert.

Polen bezet de derde plaats met negen punten uit vijf wedstrijden. Het duel met Polen is voor Jong Oranje de laatste thuiswedstrijd van deze EK Kwalificatie. Na de zomer volgen de twee laatste groepsduels op vreemde bodem, in Liechtenstein en Spanje. De laatste zal naar verwachting beslissend zijn om te bepalen wie zich groepswinnaar mag noemen.

De tien groepswinnaars en de vier beste nummers twee spelen uiteindelijk een play-off ronde over twee wedstrijden om te beslissen welke zeven landen samen met gastheer Denemarken mogen gaan strijden om de Europese titel.