Nieuws:

Volg het Iwaanidee Forum op twitter voor de laatste nieuwtjes omtrend het forum.

Hoofdmenu

Pieters en Manolev herstellen snel

Gestart door gjk, 6 maart 2010, 16:28:30

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

gjk


Het gaat bij PSV de goede kant op met Erik Pieters en Stanislav Manolev. Beide vleugelverdedigers herstellen sneller van hun blessures dan verwacht. Wel is het twijfelachtig of ze het komend weekeinde tegen NAC Breda kunnen spelen.


Manolev scheurde onlangs een spier in het duel met HSV. Pieters viel woensdag met een knieblessure uit tijdens een optreden bij Jong Oranje. ,,Ze herstellen sneller dan aanvankelijk verondersteld'', zei trainer Fred Rutten. ,,Voor ons is dat een enorme meevaller.''

Balazs Dzsukzsak lijkt zeker inzetbaar. De Hongaar raakte vorige week licht geblesseerd. Hij speelde woensdag ook niet mee in de interland van zijn land tegen Rusland. Danko Lazovic is vertrokken naar Rusland. Zeer waarschijnlijk speelt Nordin Amrabat op zijn plaats.

Rutten liet weten dat hij Zakaria Labyad definitief heeft toegevoegd aan de selectie. Datzelfde geldt voor verdediger Steve Olfers. De 16-jarige Labyad speelde al enkele keren voor het A-elftal van PSV.

Bij NAC ontbreken Anthony Lurling en Csaba Feher wegens een schorsing. Leonardo, Tyrone Loran en Benjamin van Wanrooij zijn geblesseerd. Tommie van der Leegte, die eerder op de dag kenbaar maakte na dit seizoen te stoppen, staat in de basis. Vorig seizoen won NAC thuis van PSV, 2-1.