Nieuws:

Volg het Iwaanidee Forum op twitter voor de laatste nieuwtjes omtrend het forum.

Hoofdmenu

Ajax komt schadevrij uit bekerwedstrijd

Gestart door gjk, 26 maart 2010, 19:16:55

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

gjk


Ajax heeft donderdag geen schade opgelopen in de wedstrijd bij Go Ahead Eagles. De Amsterdammers bereikten niet alleen de bekerfinale door een afgetekende zege, maar bleven in Deventer ook vrij van blessures. Trainer Martin Jol mist zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen alleen de langdurig geblesseerden Rasmus Lindgren en Thimothée Atouba.


,,Natuurlijk zijn er altijd spelers met wat kleine pijntjes zo'n dag na een wedstrijd, maar dat is allemaal niet van dien aard dat ze zondag niet inzetbaar zijn'', zo liet Jol vrijdag op de website van Ajax weten. De Amsterdammers zijn door een sterke serie van acht overwinningen op rij opgestoomd naar de tweede plaats in de eredivisie, met vier punten achterstand op koploper FC Twente.

De Amsterdammers komen zondag bij Groningen in Daley Blind een speler tegen die bij Ajax onder contract staat. De verdediger speelt sinds de tweede seizoenshelft op huurbasis voor de ploeg van trainer Ron Jans en maakt tot nu toe veel indruk. Groningen wil graag verder met Blind. ,,Aan het einde van het seizoen gaan we bekijken wat de volgende stap is. We zullen met elkaar bekijken wat het beste voor de speler is'', zei Jol daarover.