Nieuws:

Toegang krijgen tot meer boards op het forum --> Ledengroepen

Hoofdmenu

Lotto zoekt nog steeds naar miljonair

Gestart door Lynn, 12 december 2006, 18:20:39

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

Lynn

Lotto zoekt nog steeds naar miljonair

De man of vrouw die 18 november de jackpot van 4,3 miljoen euro van de Lotto won, heeft zich nog steeds niet gemeld.

Rotterdam
De winnaar kocht het lot bij Primera de Blokshop aan de Schiedamseweg in Rotterdam. Eind november trok Sander Janson, medepresentator van het programma Lotto Weekend Miljonairs, de buurt in waar het winnende lottoformulier werd verkocht. Ook werden posters opgehangen. Tot nu toe is resultaat uitgebleven.

6-18-22-23-31-38
ââ,¬Å"We wachten nog even met een nieuwe oproep in de hoop dat de winnaar zich alsnog meldt. Misschien is hij of zij even het land uit. Duurt het te lang, dan gaan we opnieuw op zoek", aldus de woordvoerster. Mocht u nog een formulier in huis hebben, de winnender getallen zijn 6-18-22-23-31-38 en de kleur paars.

Ã,© RTLNieuws.nl


Lynn

Lotto Jackpotwinnaar meldt zich

De onbekende Lotto-speler die Nederland een maand in spanning liet zitten, heeft zich donderdag bij De Lotto gemeld om zijn prijs van ruim 4 miljoen euro op te halen. De man uit Rotterdam zei dat hij na een trekking nooit direct zijn getallen controleert, uit bijgeloof. Maar toen er gisteren twee witte duiven op zijn auto zaten, wist hij:"Dit is het teken, ik heb de Jackpot gewonnen".

Bron: NOS


steven

amai dat zou ik wel eens willen winnen hoor
zou er niet kwaat voor zijn hoor