Auteur Topic: baby bikini schokt zweden  (gelezen 1584 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

stuitertjuh

  • Gast
baby bikini schokt zweden
« Gepost op: 1 augustus 2008, 15:01:21 »
In het koude Zweden is men witheet van woede geworden om een nieuwe bikini. Het gaat hierbij om een bikini speciaal voor baby's. Een Zweeds postorderbedrijf brengt de badkleding aan de man.

Ellos, zeg maar de Zweedse Wehkamp, snapt niks van alle commotie. Al bij de lancering van de reclamecampagne was het commentaar niet van de lucht. De Zweden vinden het stijlloos dat er reclame wordt gemaakt voor bikini's in de stijl van de pin-ups van de jaren vijftig, speciaal voor baby's vanaf twee maanden. Men was voornamelijk bang dat pedofielen zich op de afbeeldingen zouden aftrekken.

De directeur van het postorderbedrijf, Per-Olaf Gustafsson, heeft direct na de roering zijn excuses aangeboden. "Het was een foute inschatting, we zullen in de toekomst nog vaker dan twee keer nadenken voor we een nieuwe lijn lanceren. We zijn tenslotte een familiebedrijf", zo zegt hij.


Hallo Gast! Reacties in dit topic zijn verborgen voor gasten. Er zijn 10 reacties verborgen voor jou. Registreer of login om alle reacties op dit topic te kunnen lezen.