Iwaanidee

Leden Sectie => Columns => Mary-Kate's Diary => Topic gestart door: mary-kate op 10 februari 2007, 14:48:24

Titel: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 februari 2007, 14:48:24
Vanmorgen alweer een kwarktaart gemaakt voor m'n moeders verjaardag morgen. M'n vader kwam die andere vanmorgen al ophalen. Ik moest er 2 maken  :)
Ik vind het wel leuk om te doen is ook niet zo moeilijk.
Nu heb ik ook alweer een aantal kaarten gemaakt zoals voor verjaardag en kerst en nu ben ik met een baby kaart bezig.Ik vind het leuk om te doen en lekker ontspannend.
Afgelopen donderdag ben ik naar een paranormale avond geweest,voor de 2e keer en het bevalt me goed.Ik had een foto van mezelf meegenomen en dacht eens zien of ze weet wie ik ben en wat ze ziet.Nou ik zal je zeggen ze zag veel en wat ze zei klopte ook nog allemaal dat vond ik erg intressant.Volgende maand ga ik weer en neem dan een foto van mijn oma mee. Ik heb nooit echt gelooft in die dingen al had ik wel zoiets van er zal vast wel meer zijn tussen hemel en aarde maar nu ik het zelf meemaak geloof ik het wel.Dat vrouwtje is ook heel normaal en niet iemand die uit de hoogte doet ofzo.Ze is ook heel relaxt waardoor je zelf ook rustig word heb ik wel eens nodig. Ik kijk al erg uit naar de volgende keer.
Nu ben ik frietjes aan het bakken jammie en dan ga ik weer verder met kaarten borduren
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: Celine op 10 februari 2007, 16:42:48
Een bezige bij... ;)
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 februari 2007, 16:52:26
ja ik ben altijd wel met iets bezig  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: jaantje op 11 februari 2007, 02:41:46
Leuk om je van dag tot dag te volgen  :tU:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 12 februari 2007, 17:51:38
dank je
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 12 februari 2007, 19:39:43
Eindelijk ik ben weer thuis,na een lange dag van gezeur en gezeik van een mede collega word je daar erg moe van en ben je blij dat je weer thuis bent.Ik heb het wel aangegeven nu even afwachten of er wat mee gedaan word wand dit kan niet langer zo.En voor jezelf vreet dat zoveel energie dat je helemaal op bent s'avonds.Zometeen ga ik naar een verjaardag om 20.00 even op en neer.Morgen heb ik een gesprek bij de scouting of het misschien iets is voor mij om leiding te draaien of mee te helpen.ik zoek iets voor in de avond uren wand anders doe ik echt niks s'avonds en een beetje sociale contacten  is wel belangrijk zeker als je al zo alleen bent.En dan is de dag alweer om.Wat gaat het toch snel en als je bekijkt heb je nog niet veel gedaan.
ik wens iedereen een fijne avond en tot morgen  :di:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 februari 2007, 20:26:31
Na weer een zware dag p het werk kon ik om 17.00 eindelijk weer naar huis.Om 19.30 werd ik bij de scouting verwacht voor een gesprek en een  rond leiding wat erg leuk was.na een gesprek met 2 personen mag ik a.s. vrijdag al meedoen met de carnavals avond :-J
En volgende week meedraaien in de groep,spannend hoor. Maar dat vrouwtje zei ook dat het best goed zal gaan ik ben benieuwd.Even afwachten maar ik heb er echt al zin in
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 februari 2007, 17:54:18
Daar ben ik weer en alweer een dag  voorbij
Vanmiddag heb ik vrij gevraagt en ook gekregen na al dat gestress moest ik even weg.Ik ben even naar een dorpje hier verderop geweest even gewinkeld en bij een kennis een valentijns kaartje in de bus gedaan.Ik zelf heb niks gekregen  :-[. ik krijg eigenlijk nooit iets met valentijn hoeft ook niet zo nodig vind ik.
Wat een rot weer vandaag zeg het heeft hier bijna de hele dag geregent.
Ik kijk wel al uit naar vrijdag m'n carnavals avond met de scouting groep ben zo benieuwd hoe het gaat.
Ik ga zo nog even wat posten dan tv kijken als er wat op is ,denk alleen GTST en dan  ga ik wat lezen heb nog genoeg boeken liggen  Ãâ€"ps

Groetjes en tot morgen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 februari 2007, 18:39:13
Na weer een rot dag is het eindelijk avond.Er speelt zoveel op het werk dat ik er gewoon peu ne veu van word.Ik hoop dat het snel over is en dat alleen omdat 1 trut d'r mond heeft open gemaakt terwijl er helemaal niks aan de hand was.Ik heb een groot schrift gekocht een tijd terug en daar schrijf ik m'n ellende en problemen in en dat helpt best wel moet ik zeggen maar helemaal over gaat  het niet maar goed alle beetjes helpen denk ik dan maar.
Volgend jaar wil ik wel naar de huishoudbeurs ik ben er nog nooit geweest maar als ik het zo hoor is het best leuk.
Gisteren heb ik niks gekregen voor valentijn,maar goed had ik ook niet verwacht eigenlijk. *G
Zometeen nog wat posten,tv kijken en wat lezen of nog een kaartje borduren en een brief lezen die ik vandaag heb gekregen van een penvriendin en dan is de dag alweer om. En morgen carnaval vieren, 1e keer weer na 20 jaar  8) valt niet mee  *G ben ook geen 18 meer he 
Tot morgen en een fijne avond
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 17 februari 2007, 18:39:48
Nou gister had ik dus de carnavals avond 
Het ging best goed al heb ik niet zo heel erg veel gedaan.Ik heb wat klaar gezet en met de allerkleinste een beetje gedanst ,rondjes gedraait, wat was ik dol  ;D ja echt niet meer gewent ben ook geen 18 meer he  *G
Toen mocht ik met 2 anderen de jury spelen wie het mooist gekleed was.Wel leuk wand hun zeiden ook je kent de kinderen niet dus je staat heel neutraal en niet van die vind ik leuk dus die wint en die niet wand die is vervelend,maar het was wel leuk. Toch was ik blij dat het afgelopen was na 1,5 uur wand soms voelde ik me een beetje opgelaten en ongemakkelijk. Wel had ik geluk dat ik 2 mensen kende van vroeger maar de andere leiding betrokken mij er ook goed bij dat was wel fijn.Op 1 maart mag ik mijn 1ste groep meedraaien ben zo benieuwd hoe dat gaat. Ik heb 7 weken proef dus dat scheelt.

Vandaag ben ik naar het centrum geweest en nog een laatste boodschap gehaald.S'middags nog wat brieven geschreven en nu even wat posten daarna tv kijken of wat lezen.

Tot de volgende keer   :di:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 februari 2007, 18:41:08
Zo daar ben ik weer 
vandaag weer mezelf bezig gehouden op het werk en was blij dat het weer tijd was om naar huis te gaan  ;D
Nu nog even hier wat posten en dan ga ik onder tussen me weer met de kaarten bezig houden (kaarten borduren)
Omdat er vanavond weer niks op de tv is is borduren een leuke bezigheid.
Van de carnaval heb ik niet veel gezien eigenlijk helemaal niks wand ik vind er niks aan
Veel heb ik niet meegemaakt dus hou ik het kort vandaag

Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 21 februari 2007, 19:00:35
Vandaag was het vrij rustig op het werk gelukkig.(De persoon in kwestie was vrij en dat scheelt stukken).En heb meteen mijn vakantie ingeleverd dat moeten we voor 1 maart gedaan hebben.Nu ga ik zelf niet weg maar vind het wel erg laat als je nog een vlucht wil boeken,dat heb ik wel aangegeven maar ja hun zetten de eind datum toch op 1 maart. Dan word gekeken wie waneer vrij wil dus ben je ook weer 2 weken verder en is het half maart ofzo voordat je een bevestiging hebt  :-\
Gisteren nog wat kaarten gemaakt en goed geslapen. :D
Net een lekkere pizza gehad ik had ook zo'n honger alleen duurde het erg lang voordat ze die kwamen brengen  :-\
Gister avond hoorde ik dat een man die ik ken maandag was overleden nu blijkt dat de oom van een collega te zijn terwijl haar vader (de broer van haar oom) vrijdag is heen gegaan nou het zal je maar gebeuren.Niet te geloven 2 broers in 3 dagen tijd tjongejonge. Ze waren wel ziek de 1 had kanker maar had volgens de artsen nog zeker een half jaar en de ander was nog maar een paar weken ziek.verschrikkelijk maar helaas doe je er niks aan.Die mannen waren eind en begin 60 dus nog niet eens zo oud.Je hoort het steeds meer en zo jong ook allemaal.Gister op de tv zag ik ook een programma van een meisje dat vorig jaar overleden is aan kanker ze was pas 13. Heb echt zitten janken ik kan er soms niet meer tegen maar dat heeft wel z'n redenen waarom ik er niet meer tegen kan.
Vanavond komt ook weer een waargebeurd verhaal op rtl4

Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 februari 2007, 18:50:30
Deze dag was als geen ander  :)
Ik heb niet veel bijzonders gedaan. Wel nog even de nieuwsbrief gelezen van iwaanidee altijd leuk om  te lezen
Had ik eigenlijk een paar dagen geleden al gedaan  *G
Morgen nog en dan hebben we weekeind,  eindelijk  *G
Wou ik gisteren op rtl4 een film kijken en toen kwam er dansen op het ijs  :-\ was dat balen.
Het mag van mij wel wat langer licht blijven dan kan ik weer gaan wandelen s'avonds,goed voor de lijn  *G
Ik las op kabelkrant dat er een renavond gestart gaat worden voor beginners ik dnek dat ik me maar aanmeld zo doe ik wat aan conditie,en de lijn en heb nog een avondje wat te doen. Ik zal zo even gaan informeren via e-mail.
Eens zien hoeveel het kost en hoelang het duurt.
Maar wat er uit is komen lezen jullie de volgende keer als ik bericht terug heb gehad.

Tot de volgende keer   :di:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 februari 2007, 13:37:24
Eindelijk weekeind  *G
Vanmorgen even wat boodschappen gehaald en nu even wat posten en een brief schrijven
Laatst ben ik begonnen met een eigen website via msn lekker makkelijk nu maar zien of het wat word ik plaats er wat berichtjes op enzo en kijk wel of er interesse in is. Ik heb het in het verleden ook wel eens gedaan maar ja als niemand iets post houd het op he.
Maar ik had er wel weer zin in dus probeer ik het gewoon nog een keer.Je moet toch ergens mee bezig zijn he ik kom al hier en nu die waar ik pas mee ben begonnen en hyves heb ik ook nog al doe ik er weinig mee maar ja zo blijf je bezig   ;D
Misschien kom ik straks nog terug anders tot morgen wand ik zit nu nog vroeg in de middag
Ãâ€"Zw laterssssss
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 26 februari 2007, 19:15:33
Na een heftige weekeind gaat het nu weer wat beter.Vandaag ging het wel lekker snel.Na het werk even boodschappen gedaan en een lekkere walnoten ijs gekocht en chippies.Morgen nog wat fruit kopen en even het centrum in en dan heb ik weer alles binnen.Ik kijk al erg uit naar donderdag dan mag ik meedoen met de scouting
Pfff zometeen even afwassen en dan is de avond alweer om.
Ik heb gisteren ook nog wat op de website gedaan maar echt lukt het niet zo het is zo standaard allemaal,plaatjes,verhaaltjes enzo...
Och ik zie wel wat ik er nog mee doe het gaat er om dat ik wat te doen heb.

:di:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 2 maart 2007, 09:37:19
Gisteren zou ik voor de 1ste keer mee doen met de scouting maar nu lig ik met een fikse verkoudheid op de bank.Ik heb overdag wel gewerkt en dacht ik kan dan s'avonds ook wel weg maar dat viel tegen.Ik heb me maar afgemeld wand ik wel erg balen vond zeker meteen de eerste keer.Ik hoop dat het de volgende week wel gaat wand dit is niet leuk natuurlijk niet voor mij maar ook niet voor die mensen.Vandaag voel ik me nog belabberd en kijk nog wel of ik straks om half 3 ga werken.

Ik was aan het denken om op het werk overplaatsing aan te vragen voor een paar weken wand ik word niet goed van die collega's daar.Niet dat het op die andere afdeling nou zo gezellig is  maar dan ben ik even van deze mensen af.Misschien scheeld het wat.

Eindelijk bijna weekeind daar ben ik wel al aan toe.Net nog even aan mijn website gewerkt ik probeer er toch iets leuks van te maken en heb al iemand die ook wat wil plaatsen en die wist ook weer iemand die wel mee wil doen dus dat is wel leuk.Het gaat er maar om dat ik wat bezig ben en wat te doen heb wand zo handig ben ik niet in dat soort dingen  ;D
Nu ga ik nog even liggen en kijk wel of ik straks nog wat ga doen   :di:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 3 maart 2007, 14:54:19
vanmorgen m'n ma opbezoek gehad.Die komt normaal nooit dus dat was wel leuk dat ze een keer kwam.Verder ben ik snip verkouden maar nu gaat het beter dan 2 dagen terug.ik baal er nog steeds van dat ik niet naar de scouting kon gaan zeker omdat het de 1ste keer was,slechte indruk he?
Net heb ik nog wat aan mijn website gewerkt en een gastenboek gemaakt dat vind ik wel leuk.Gewoon om me bezig te houden en wie weet schrijft er iemand er nog wat in.Het is meer om er wat achter te laten of een nieuwtje voor een ander ofzo.gewoon voor de gezelligheid.
Als je wilt kun je er een kijkje gaan nemen. http://my-page.mygb.nl
Ook op hyves ben ik wat bezig maar ja dat schiet ook niet echt op ik weet ook niet goed wat ik er verder nog mee kan  :-\
Straks nog even 2 brieven schrijven naar m'n penvriendinnen en poetsen moet ik ook nog  :-\ heb alleen de was gedaan maar ja ik heb nog tot morgen de tijd
Mocht ik nog iets hebben kom ik straks nog even terug wand verder heb ik niet veel meegemaakt.Ik heb niet zo'n spannend leven net als sommige  ;D

Doei en tot laters   :di:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 maart 2007, 16:42:50
Vandaag heb ik alleen maar gecomputerd.Ik wou eigenlijk naar de rommelmarkt gaan maar doordat ik zo snotter ben ik maar thuis gebleven.Ik heb een beetje geborduurd maar verder van alles gepost.
net even gegeten en klaar met afwassen,lekker op tijd het is net half 5 haha.
Pff morgen weer werken heb er echt geen zin in weer dat gezeik aanhoren net een kinder creche.
Ik hoop dat het gauw donderdag is dan heb ik weer wat meer en iets leuks te typen.
Volgende week vrijdag op babybezoek een collega heeft 3 januari een dochtertje gekregen nu gaan we vrijdag kijken.Wel laat vind ik maar goed beter laat dan nooit,toch?Dat heb je weer als je van anderen afhankelijk bent dan duurd alles zo lang.

  :di:
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 4 maart 2007, 19:29:35
Leuk dat je zo al jouw belevenissen met ons deelt, zo leren we echt goed kennen.  Ãâ€"TU
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 maart 2007, 08:32:04
Citaat van: Iwan op  4 maart 2007, 19:29:35
Leuk dat je zo al jouw belevenissen met ons deelt, zo leren we echt goed kennen.  Ãâ€"TU

dank je
ik hoop dat ik snel wat meer belefenissen kan melden maar nu lig ik al 3 dagen met een fikse griep in bed pff word er niet goed van dus als ik er nog even niet ben dan lig ik nog in de lappenmand
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Celine op 9 maart 2007, 06:57:34
Veel beterschap!!!!
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 maart 2007, 13:34:54
Citaat van: Celine op  9 maart 2007, 06:57:34
Veel beterschap!!!!

dank je celine
gelukkig gaat het nu al wat beterder wand je word zo moe van al dat gesnotter
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 maart 2007, 13:40:45
Ik ben blij dat de griep al een heel einde over is wand je word er echt niet goed van.
Vanmorgen weer even naar buiten geweest en een boodschap gehaald maar ik was moe toen ik terug was.
Verder heb ik 2 brieven geschreven en nu even snel wat posten.
vanavond naar de bar-avond van de scouting,mocht ik eindelijk mee doen kon ik niet omdat ik ziek was dat was balen.nu wil ik wel vanavond wel even gaan dan kunnen hun zien wie ik ben en ik zie wie hun zijn wel zo leuik en handig en dan doe ik a.s. donderdag gewoon weer  mee met de groep hoop ik.Het is dan de eerste keer dus ik ben wel benieuwd hoe dat zal gaan.
Nu ga ik het hier even bij laten en vertel morgen wel hoe de bar-avond is verlopen. Trouwens een bar-avond is een avond alleen voor de leiding gewoon een gezellige avond samen zijn en wat kletsen denk ik zo,zoals hun het zeggen maar ja dat zie ik straks wel  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 maart 2007, 15:48:56
Gisteren naar de bar-avond geweest. Nou het was me wat.Een persoon kende ik nog van vroeger waar ik werkte dus dat scheelde dat ik al iemand kende anders was ik al gauw genoeg meteen weg geweest.Na een tijdje kwam Ivo bij me zitten (ook leiding  van de groep waar ik in kom te zitten) en vertelde bijna de hele avond over wat ze doen met de groep en wat ze allemaal al gedaan hebben.Hij had het ook al over ontgroening als ik erbij kom,nou dat hoeft voor mij allemaal niet zo hoor.Hij zag het volgens mij al helemaal voor zich.En hij was al een naam aan het  verzinnen omdat de leiding daar allemaal een andere naam gebruiken dan hun eigen naam. Opzich wat hij allemaal vertelde leek het wel leuk. Maar toen ik binnen kwam had ik zoiets van ''wat is dit nu weer''? Een vader,moeder en zoon (ivo) en dochter waren allemaal bij de scouting ,heel leuk maar iedereen doet zo kinderachtig.Ze reageren en doen zo kinderlijk ik weet niet of het aan mij ligt ofzo maar ik had zoiets van zit ik hier wel goed.En als er iets besproken word over het magazijn enzo klinkt het zo dom allemaal.dat merkte ik ook toen ik vrijdags meedeed met de carnavals avond, op de houdbaarheids datum word gekeken van wie die fles fris is en die krijgt dan ook dat kind uit die groep terwijl er 3 groepen zijn moet er nog gekeken worden uit welke fled het kind te drinken krijgt,zo raar of ik snap het niet.De verdere avond vond ik eigenlijk niks aan ik probeerde me erbij te voegen maar toch laten ze je links liggen.Er waren er maar 2 die een gesprek aan gingen maar de rest niet en zoveel mensen waren er ook niet.En alles komt zo amateuristisch over soms heb ik het idee dat ze zelf niet weten waar ze mee bezig zijn en dat terwijl ik altijd heb gedacht dat het een goed georganiseerde organisatie was.Maar goed met Ivo heb ik toch nog een gezellige avond gehad en dat is al iets verder kijk ik de aankomende 7 weken wel of het bevalt of niet.Aan de ene kant ben ik nog niet echt positief erover,ik wacht wel af.Je moest ook muntjes kopen als je wat te drinken wou,dus ik koop de muntjes en meteen een glaasje sinas erbij nu heeft die jongen dat muntje er niet vanaf gehouden dus heb ik 1 glaasje fris gratis  :D ik heb er ook niet opgelet moet ik eerlijk zeggen dus geef ik hun de volgende keer wel een muntje extra wand zo oneerlijk ben ik nu ook weer niet.A.s.donderdag gaan we zwemmen dat is de afsluiting van het thema water waar ze mee bezig waren.Ben benieuwd.Arie (ex-collega) ging al eerder naar huis wand zijn broer was jarig maar hij moest nog wel even wat bitterballetjes en frikadelletjes bakken dat kregen we ook nog,wel lekker.Ik wilde niet dircet na een uur weer gaan maar toch vond ik het lang duren van 20.30 tot 01.00 en dat alleen maar aan de bar hangen en wat drinken.Misschien dat het voor hun anders is omdat ze elkaar kennen,maar dan nog 5 uur pfffff.Ik was wel blij dat ik weer naar huis kon,ja sorry hoor. Nee wat ik al eerder zei ik ben nog niet helemaal positief erover.

Vanmorgen ben ik even naar de rommalmarkt geweest en heb een leesboek en een tas gekocht,dat laatste heb ik ook nog geen  *G
Ik ben echt een tassen freak maar dat komt ook omdat ik nog geen geschikte tas heb gevonden waarvan ik zeg ,ja die is het.Zometeen even eten en tv kijken.Door die griep wat al bijna helemaal over is op wat gesnotter en gehoest na voel ik me nog wel erg moe maar ja dat gaat ook wel weer over denk ik,hoop ik  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 maart 2007, 18:45:15
Gisteren was ik in de apotheek en toen ik eruit kwam zag ik dat m'n pa al 2x had gebeld.Ik denk dan is er wat aan de hand wand die beld bijna nooit alleen als het echt nodig is.En ja hoor toen ik thuis kwam had hij de mededeling dat m'n tante was overleden.Voor haar is het goed maar voor ons wel erg natuurlijk.A.s. zaterdag word ze gecremeerd.Ik was gisteravond wel even bij m'n oom geweest.M'n nichtje ,neef met zijn vrouw en dochtertje en hun broer met z'n vriendin waren er (de kinderen van m'n tante) we bleven maar een half uurtje ik wou er gewoon even heen vooral ook voor m'n oom en hij vond het fijn dat ik er was.Toen hij zei van het is goed zo en hun praatte er ook heel makkelijk over was voor mij voldoende om er ''goed'' over te voelen en ik voel ook minder verdriet nu heel raar maar wel goed.Ook omdat ik weet dat ze niet meer wou dat maakt het ook ''makkelijker'' om het te accepteren vind ik.Maar ja zaterdag zal het wel een rot dag zijn denk ik en dan gaan we weer verder.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 17 maart 2007, 19:25:52
Daar ben ik weer na een paar dagen.Laten we met vandaag beginnen.vanmorgen ben ik naar m'n ouders geweest wand van daaruit gingen we een tante ophalen en zo naar de crematie.Ik ben niet meer gaan kijken wand dat vind ik maar eng.Om 14.00 begon de crematie en om half 3 was het alweer afgelopen.het was snel maar we mooi.Daarna naar de koffietafel en om 16.00 was alles voorbij.Ik vond het heel mooi en rustig gegaan ondanks alle verdriet.

Donderdag was ik naar de scouting geweest eerste keer groep mee draaien.We gingen zwemmen.ivo zei al dat het ergens anders was dan in onze woonplaats,maar goed ook anders stond ik verkeerd.Het kwam er ook zo uit van zie maar hoe je daar komt wand hij vroeg niet eens kan je wel daar komen.later kreeg ik van Suzanne een mailtje van kun je daar komen?heb je vervoer? anders pikken we je wel op . Nou dat klinkt toch heel anders of niet?
We gingen zwemmen en af en toe een spelletje tussendoor.Opeens moest ik klaar voor de start af! roepen ik vond het vreselijk echt niks voor mij,maar goed.Toen gingen we de glijbaan af wat nog behoorlijk hard ging ook nog en 1 van de kinderen wou wel met mij naar beneden.dat was wel leuk hun betrekken je er wel bij vind ik ook al kennen ze je niet.De rest van de leiding deed erg raar vond ik alleen suzanne doet normaal en volwassen.Of ik erbij blijf weet ik nog niet ik kijk nog een paar keer en dan zie ik nog wel.Ik vind het toch wel tegen vallen zowel de leiding op suzanne na die erg onvolwassen is en werken met kinderen ben ik niet gewent dus dat vind ik ook erg moeilijk moet ik zeggen,maar ja zoals ik al zei ik ben nog maar 1x geweest. A.s. donderdag gaan we spelletjes doen in het bos.Ben benieuwd hoe dat gaat.

Gisteren moesten we over werken op het werk tot 22.00 en als je om 8.30 bent begonnen is dat erg lang moet ik zeggen maar goed dat het niet te vaak gebeurd.maar het was wel gezellig de sfeer is dan heel anders en je krijgt lekker eten we hadden warm en koud buffet jammie. maar daarna zoek je het echt niet meer om nog te werken met een volle buik pffff.
Maar goed we hebben weer weekeind al is door al dat gedoe wel m'n poets en was werk blijven liggen dus moet ik dat morgen nog doen  :-\ heb ik echt geen zin in maar ja moet he anders heb ik maandag geen schone broek meer om aan te doen  *G
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 maart 2007, 17:27:23
Na weer een drukke week is het dan weer eindelijk weekeind.Dinsdag was ik gaan hardlopen.Ik had me een week of wat geleden opgegeven en dinsdag was het dan zover.Het begon om 19.00 en na wat uitleg gingen we hardlopen op de atletiekbaan.Omdat we allemaal beginners zijn deden we het rustig aan.Maar goed ook  *G
We deden 4x 2 minuten nou wat kunnen 2 minuten lang duren zeg phoeboe.Toen weer 2 minuten lopen en toen weer rennen.Ik behoorde tot de laatste 3  *G maar daar geef ik niks om wand na 2x moesten we ons omdraaien en de andere kant uit lopen dus toen rende ik vooraan  Ãâ€"lol
En na die 4x 2 minuten was het afgelopen toen konden we weer naar huis.Ik vond het ook wel genoeg geweest moet ik zeggen.En nu kun je 1 maand proef meedoen om te zien of je het leuk vind of niet en dan kan je lid worden maar tot nu toe bevalt het goed.Pas na 3 dagen voelde ik een beetje spierpijn in mijn knieen.
Dit is veel leuker dan die stomme scouting.

Ik was er gisteren geweest we gingen een speurtocht doen in het clubgebouw.Om 18.20 kwam ik daar aan komt die jongen naar beneden meteen van, alles wat op tafel ligt moet je afblijven wand anders raakt alles door de war en ik heb er veel werk aangehad. Nou hoor ik zeg wees maar niet bang hoor ik blijf er wel vanaf.Geen hallo niks meteen zo'n opmerking,ja daar moet je bij mij niet mee aankomen he.
Toen moesten de ballonnen nog opgeblazen worden en papiertjes erin alles moest nog uitgezet worden dan denk ik ook kan je dat niet eerder doen.De avond begint om half 7 maar pas om 7 uur konden we ermee beginnen met de kids ik vind het schandalig,ja sorry hoor.Dus ons groepje kon niet alle onderdelen doen vanwege tijd gebrek.Alleen Suzanne vroeg regelmatig of het ging en kwam even kijken en bleef even erbij staan.Met haar kan ik nog het beste overweg zij is erg leuk.De andere leiding is waardeloos en erg onvolwassen.Er was 1 leiding van de andere groep erbij zodat we met z'n 4en waren voor ieder groepje een oudere.Opzich met de kids een speurtocht doen was wel leuk ook de tijd vloog voorbij maar voor de rest was het 3x niks op Suzanne na.Ik ga maandag ook afmelden wand dit is niks voor mij.En alleen om Suzanne erbij te blijven wil ik ook niet doen wand je moet toch met iedereen overweg kunnen en niet alleen met 1.Ik merk ook dat zij niet veel op heeft met de andere 2 van de leiding dus waarom zij mee blijft doen weet ik ook niet.Misschien ook wel alleen voor de kinderen.En zoiets moet dan ook nog een week op kamp pff ik hou m'n hart vast.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 26 maart 2007, 21:12:05
vandaag kreeg ik een mail van een ''oud'' collega.Ik had hem al bij de scouting ontmoet maar ik wist niet dat hij daar ook aan mee deed ( ik inmiddels niet meer ik ga me afmelden al krijg ik nog niemand aan de foon)
Hij mailde dat die een vrouw nodog heeft en erg alleen voelt.Ik kreeg zelfs nog een leuk mail kaartje toegestuurd.
Het is een hele leuke man,beetje ouder dan ik.Hij heeft wel een maatje meer maar dat maakt niet uit.Ik weet alleen niet of ik er wel een relatie mee wil.En hij volgens mij wel zo te lezen.Dat liet hij toen al merken maar ik was nog een eindje jonger toen,haha.Ik zie wel hoe het verloopt maar echt verliefd ben ik niet al is hij wel een goede en leuke persoon.Toch wel grappig dat je iemand na zoveel jaar weer tegen komt.

Morgen weer hardlopen,ik heb er wel erg veel zin in.Weer even ontspannen en moe worden.Ik wil er ook mee afvallen dat zu wel mooi zijn.Al heb ik vandaag wel een zakje chips gekocht  :-[ en die is al op  :-\
Morgen ga ik beginnen sporten,afvallen.

Ik ga zo slapen ik voel me zo moe vraag me alleen niet waarvan ik heb wel gewerkt maar toch rustig aan gedaan.
Gisteren ben ik naar de rommelmarkt geweest dat doe ik regelmatig.Ik had alleen een portemonee gekocht,verder ben ik niks tegen gekomen.Soms zie je wel leuke dingen hoor maar dan dnek ik weer ,waar ze ik het neer? of waar laat ik het? en dan laat ik het toch maar weer liggen  ;D
Ik koop alleen nog dingen waar ik wat mee kan doen een leesboek,kleren of tassen anders ben je een hoop geld kwijt en het verdwijnt in de kast dat vind ik zonde.
Meestal ga de rommelmarkt even naar de mac donalds een ijsje eten,sundea ijs met chocolade saus en nootje  Ãâ€"dr

Zo nu ga ik naar bed,even lezen in het boek over Natascha Kampusch die is bijna uit en dan naar dromenland. Ik hoop dat ik goed slaap wand dat wil niet altijd.

Weltrusten allemaal en tot de volgende keer  Ã,¿Ã,»Ã,»
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 27 maart 2007, 20:46:42
Pff net weer fklink gerent weer 4x 2 minuten daarna 1x 1 minuut en wat warming-up
Ik hoorde deze keer tot de laatste persoon,ik begon vooraan en na een paar tellen was ik bijna de laatste.
Na de 2e x was ik helemaal de laatste wand dat ander vrouwtje stopte er helemaal mee ze deed alleen het laatste minuutje nog mee.De trainster vroeg al gaat het nog? ik zeg jawel het duurd alleen wat langer,maar dat gaf niks zei ze dat was wel hoop gevend dan voel je je niet zo opgefokt.
Zometeen even douchen de luie zweet eraf wassen  *G en op naar de donderdag dan mag ik weer.
De scouting heb ik ook afgemeld vandaag ik had er gewoon genoeg van en nu voel ik me ook meteen weer beterder en niet meer zo gedwongen.De persoon aan de foon reageerde ook heel gewoon en begrijpelijk dat was wel fijn. Nu ga ik helemaal voor het hardlopen.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 29 maart 2007, 20:46:52
Net weer flink hardgelopen het ging weer lekker.Ik was nu wel vooraan de hele tijd en voelde me ook helemaal niet zo moe als die andere dagen en dan hou je het ook langer vol moet ik zeggen.Net ook even gtst gekeken en nu nog even wat posten en dan douchen en nog even wat lezen.
En voor je het weet is de week alweer bijna om.Zaterdag even naar de kapper ,weer even een modelletje laten knippen en dan kan ik er weer een paar weekjes tegen.

Groetjes en tot de volgend  keer  Ãâ€"Zw
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 1 april 2007, 10:28:15
Pfff kreeg ik gisteren een mail van een oud collega die ik ook bij de scouting weer tegen kwam.Nu blijkt dat hij nog steeds verliefd op mij is.
Het is een hele leuke man maar ik weet echt niet wat ik moet doen.Hij is heel leuk,lief,zorgzaam,behulpzaam en altijd vrolijk maar ik ben niet echt verliefd al is hij wel erg leuk.En als je er een relatie mee hebt weet ik zeker dat hij alles voor je zal doen en overal mee helpt e in het huishouden een betere vent kan je niet krijgen. Dus iik heb even geen idee wat ik ermee aan moet. Ik denk dat ik gewoon zeg dat we vrienden kunnen zijn en daarna zien we wel wat ervan komt.Hij praat al van samen op de bank tv kijken en zo volgens mij ziet hij het al helemaal voor zich.
Wat is jullie mening erover? Wat kan ik het beste doen?
Ik heb niet zo'n goede ervaring met ''zogenaamde'' vrienden dus ik ben erg voorzichtig ook al weet ik dat hij wel anders is kijk ik toch uit voor ik ergens aan begin. ik ben benieuwd hoe jullie zoiets zouden aanpakken.

Vanmorgen heb ik de ramen gewassen en de was gevouwen.Straks nog even strijken als alles droog is en dan heb ik het alweer gehad.Ramen wassen heb ik een grote hekel aan bah,de rest van het huishouden vind ik niet zo erg.Niet dat ik het graag doe maar ja niet dat ik er een hekel aan heb.
Zometeen nog een kaartje afborduren dan is dat ook weer klaar.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 april 2007, 21:39:46
Vandaag weer lekker gerend,We zitten nu op 4x 3 minuten,opzich het rennen gaat wel maar we moesten 1 kant huppelen pfff wat een ellende dat breekt je helemaal zeg phoeboe.Volgende week word het 5x 3 minuten en zo bouwen we het steeds meer op.ik vind het nog steeds heel leuk.Ik heb me zelfs al aangemeld voor de bar dienst nu mag ik in april,mei en juni een paar keer mee helpen achter de bar als er wedstrijden zijn,echt super leuk ik heb er zo'n zin in.Eindelijk iets gevonden wat ik leuk vind en ik voel me er erg goed bij.Ook de mensen daar zijn erg leuk en vriendelijk waardoor ik me meteen op mijn gemak voel en dat is voor mij heel belangrijk.

Morgen nog werken en dan lang weekeind eindelijk ik vind het wel fijn even 3 dagen niks doen en luieren.
Op het werk hebben we gisteren een zakje paaseitjes gekregen.Ik zit sinds 1 januari in de personeels vereniging en er kwam iemand op het idee om een keer met pasen iets te doen i.p.v. met sinterklaas een chocolade letter. ik heb wel al leuke reacties op gehad en ook van die niet gemeende reacties maar ja dat hou je toch.ik ben nu hier en daar aan het polsen om te zien of het was is en of we het volgend jaar weer kunnen doen of niet anders word het weer een choco letter met de sint.Even afwachten.

Zo nu snel even douchen en naar bed wat lezen wand morgen moet ik weer om half 9 beginnen  :-\

Truste allemaal voor wie het nu leest anders nog een fijne dag als je het s'middags leest  :D
Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  Ãâ€"Zw

Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 april 2007, 12:42:05
Vanmorgen even naar de rommelmarkt geweest nou dat was echt 3x niks,totaal niks te doen.Daarna maar naar de mac.donalds geweest een big mac gehaald dan heb ik toch wat gehad  ;D
Zometeen nog wat brieven pennen en wat lezen of borderen en dan rond 16.00 naar m'n ouders.ik zou daar gaan eten i.p.v. al dat uitgebreide paas toestand.Niet dat ik echt veel zin heb maar goed.

Gisteren ben ik naar de musical The Wiz geweest het was wel leuk maar om nu te zeggen een aanrader nee eerlijk gezegt niet.

Zo nu nog even wat posten en dan lekker lui met de benen op de bank  *G

Doeiii Ãâ€"Zw
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 april 2007, 07:41:13
Zo weer even snel wat miepen wand ik ben de hele week druk geweest. Vanavond fonduen,lekker.
Op het werk is het hopeloos ik word er echt niet goed van. Dinsdag en donderdag weer flink gerent ik behoor nu bij de laatste 2 maar het gaat goed.
Morgen vertel ik wat de hele week is gebeurd,nu moet ik gaan  :'(

Doeiiiiiii
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 april 2007, 18:53:07
Pff vanmorgen op de rommelmarkt gestaan nou je kunt beter zeggen gehangen wand het was 3x niks ik had maar 2 euro verdiend  :'( niet de moeite waard dus.
Vrijdag een ''oud'' collega van 15 jaar terug op visite gehad.Ik kwam hem op de scouting weer tegen enzo even e-mail uitgewisseld.Vrijdag hadden we gefondued het was wel lekker al zeg ik het zelf  *G ik had alles klaar gemaakt. Ondertussen wat gekletst en tv gekeken,so you wanne be a pop star. Om half 12 ging die weer naar huis pfff eindelijk wand ik ben niet gewent zolang op te blijven.Ik merk wel dat hij een relatie met me wil maar ik heb er geen behoefte aan en dat heb ik ook al eerder gezegt,gewoon vrienden oke maar meer ook niet.

Morgen weer werken ik zie er zo tegen op he  :-[ .het loopt weer niet lekker en dan baal je als een stekker en ga je met zoveel tegen zin niet normaal meer.Over 2 weken heb ik een weekje vakantie en dan eindelijk rust maar ja die ene week is ook zo om hoor,helaas.

Donderdag weer hardgelopen het liep voor geen meter jose en ik blijven steeds de laatste opzich heb ik er geen problemen mee maar toch is het vervelend wand iedereen moet wachten of ze moeten terug lopen om ons er weer bij te halen.Jose vroeg al blijf je erbij? ik zeg ik wel ik vind het leuk ook al ga ik niet zo snel.Oke zegt ze dan blijf ik er ook bij wand vorige week had ik er eigenlijk mee willen stoppen.ik zeg waarom?alleen omdat je achter blijft,en ik dan ik loop toch ook niet voorop.Nee zegt ze daar heb je gelijk in. Ik stelde voor om samen te lopen die 2 avonden en dat vond ze wel goed wand samen lopen gaat ook veel beter en nu blijft ze er ook bij  Ãâ€"TU
Dus dat word nog gezellig.

Zo nu ga ik even douchen en dan op de bank liggen wand ik ben zo moe.

Tot de volgende keer  Ãâ€"Zw
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 18 april 2007, 20:48:00
na een behoorlijke heftige dag heb ik rust nodig  Ãâ€"ph
Ik heb me net een gastenboek aangemaakt dat vidn ik altijd wel leuk.Zin om eens langs te komen kijk dan op
http://keep-on-singing.mygb.nl
Ik probeer er een leuk boek van te maken met van alles en nog wat.

Gister weer hardgelopen 3x 5 minuten  æ nou de eerste 2x ging goed maar de laatste 5 minuten waren erg zwaar.
Morgen weer hetzelfde en volgende week 1x 7 minuten en 1x 8 minuten
Jose en ik zijn nog steeds de hekkensluiter  *G maar ja maakt niet uit we hebben er  Ãâ€"OÃâ€" in en omdat ik ermee doorga gaat zij ook verder anders was ze gestopt zei ze. ik zeg ook je gaat gewoon door doe ik ook.
Dus dat word nog lachen

Morgen weer werken  :( en vrijdag gaan we met 3 personen van de p.v. naar de lokatie waar we het zomerfeest gaan houden,ik ben benieuwd hoe het daar is.Ik vind het wel leuk om mee te gaan dan hoef ik weer niet te werken  Ãâ€"lol goed he. Ãâ€"TU
Ik zal blij zijn als het volgende week vrijdag is dan begint mijn weekje vakantie  Ãâ€"cc ðd ââ,¬â,,¢Ã¢â,¬ËœÃ¢â,¬ËœÃ¢â,¬â,,¢Ã¢â,¬â,,¢Ã¢â,¬Ëœ Ãâ€"D Ãâ€"sa ñíø
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 april 2007, 17:52:53
Vandaag heb ik bij de sportvereniging geholpen achter de bar dat was wel leuk.Ik heb frikandellen,kroketten en hamburgeers gebakken,soep geroerd en knak opgewarmd.Broodjes open gesneden broodjes kaas gemaakt en van alles bij gevuld en koffie gezet.Toch best veel al zeg ik het zelf maar wel leuk.We begonnen om 9.30 en om 16.15 fietste ik weer naar huis toe.ik was ook wel blij dat het klaar was wand om 15.00 had ik het wel gehad.Er was veel verkocht en op het laatst veel ijs.In het begin liep het voor geen meter maar nadat rond 12 uur iemand een broodje frikandel kwam kopen ging het steeds beter en hadden we ook wat te doen.
Ik ben blij dat ik nu thuis ben.Ik vond het wel leuk anders had ik toch maar de hele dag lui op de bank gezeten,wat ook wel eens lekker is hoor.

Volgende week nog werken en dan een weekje vrij,heerlijk even niks doen en net waar je zin in hebt.
Ze missen me daar toch niet dus kan ik net zo goed het hele jaar vrij nemen,jammer dat ik niet zoveel dagen heb  *G

Zometeen nog even stofzuigen en dan ben ik klaar en doe de rest van de avond niks meer.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 april 2007, 18:31:22
Na alweer een rot dag op het werk ben ik eindelijk weer thuis.Net even gegeten en nu snel wat posten.En straks weer wat tv kijken (gtst  ;D) en wat lezen als ik eraan toe kom.
Vandaag weer een brief gehad van een penpall dat was wel leuk dat heb ik weer wat te lezen.ik schrijf graag,ook met andere mensen.Zo heb je ook weer eens wat anders in je brievenbus dan alleen maar rekeningen en zo leer je ook weer wat mensen ''kennen''. Op papier dan maar dat is wel leuk,vind ik.

Wat is  het weer lekker he.Ik hoop dat het volgende week ook zo is wand dan heb ik VAKANTIE  ø Ãâ€"hc ðd ââ,¬â,,¢Ã¢â,¬ËœÃ¢â,¬ËœÃ¢â,¬â,,¢Ã¢â,¬â,,¢Ã¢â,¬Ëœ Ãâ€"D Ãâ€"sa
maar dat wisten jullie al  ;D *G

Echt veel heb ik niet meer meegemaakt.Verder na het keukendagje bij de vereniging  niks meer mee gemaakt
doeiiiiiiii tot de volgende keer
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Nevyn op 23 april 2007, 19:49:49
Altijd weer leuke stukjes MK ;)

Ik lees dat je het niet naar je zin heb op je werk.. Misschien moet je eens naar een andere baan uitkijken of een gesprek aangaan met je baas..
Niks is zo erg, als met tegenzin naar je werk gaan.. Succes!!
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 april 2007, 22:01:25
Citaat van: Dee-E op 23 april 2007, 19:49:49
Altijd weer leuke stukjes MK ;)

Ik lees dat je het niet naar je zin heb op je werk.. Misschien moet je eens naar een andere baan uitkijken of een gesprek aangaan met je baas..
Niks is zo erg, als met tegenzin naar je werk gaan.. Succes!!

bedankt Dee-E

ja op het werk is het echt hopeloos.het is nu erg moeilijk om werk te vinden zeker voor langere tijd anders was ik allang weggeweest. we hebben nu een nieuwe baas ik kon er goed mee opschieten en in een keer is het afgelopen net of alles wat ik zei tegen me gebruikt word. ik ben wel bezig om naar een andere afdeling overgeplaatst te worden wie weet lukt dat,ik hoop van wel niet dat  het daar erg leuk is maar dan ben ik teminste van deze mensen af en dan krijg ik even rust
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 mei 2007, 17:55:38
Zo heb de hele week vrij gehad. Ik heb niet echt kunnen genieten ik zit zo vol van alle ellende op het werk en dan soms dat gedoe met m'n moeder ik word er niet goed van.Het gaat zo aan je vreten dat ik niet eens meer happy kan zijn.Ik voel me zo down.
Maar goed ik heb nog wel wat gewinkeld en naar de markt geweest en weer 2x hardgelopen en dat 15 minuten achter elkaar  Ãâ€"ph ik was blij dat we er waren wand het was best heavy.
Een ander vrouwtje waar ik met mee lop die loopt nu iedere zaterdag voor zichzelf ik denk dat ik dat ook maar eens ga doen wand we zijn steeds de laatste.Opzich geen ramp maar toch vind ik het wel eens vervelend.
Aan de andere kant heb ik ook zoiets van 2x in de week vind ik ook wle genoeg zeker na een dag werken.
ik zie nog wel wat ik ga doen.
Ik heb veel tv gekeken naar dr.phil en gtst en oprah winfrey en verder lui op de bank gelegen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 mei 2007, 21:09:20
Zo daar ben ik weer na een tijdje.Ik heb weer een heftige week gehad en word er echt niet goed van.Gisteren ben ik naar de arbo-dienst geweest voor een gesprek wand ik trek het niet meer op het werk en thuis dat ik zometeen een keer inzak en dat wil ik voorkomen.Of ik ermee opgeschoten ben weet ik niet volgende maand mag ik terug komen.

Vorige week vrijdag voor een collega die zwanger is of ik peettante wil worden van haar eerste kindje nou ik wist niet wat e over kwam,ik schoot helemaal vol.Wat was dat mooi en leuk zeg dat ze me dat kwam vragen pfff het was wel even slikken. Ik voelde me zo gelukkig en blij en zij ging het tegen iedereen zeggen wand ze kan het niet voor zich houden  *G
Wel leuk hoor,ik heb voor dat ik het wist haar al een bij ring met een knuffel erin gegeven vor de kleine ze was er erg  blij mee
Nou leuk hoor om peettante te worden nu ben ik helemaal benieuwd wat het gaat worden een jongetje of een meisje.Ik kan niet wachten  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 26 mei 2007, 14:11:35
Zo het is alweer even gelden maar daar ben ik weer. Maandag was ik s'middags vrij en heb met 2 collega's even lekker ruig gedaan.S'middags eerst geluncht lekker een broodje eiersalade gehad en een colaatje light.Daarna even het dorp in en over de markt gelopen en vandaar uit een lekkere ijs gegeten.Toen zijn we naar huis gegaan en heb me gedoucht en omgekleed en toen ben ik de rest weer gaan ophalen en zijn we gaan uiteten.Dat was erg lekker.Ik had een snietsel,bloemkool en frietjes wat erg veel was  Ãâ€"ph ik kon het niet eens alles op.De rest ook niet wand soms was je gewoon wat bij anderen aan het pakken om het op te krijgen.Daarna nog een dikke ijs na  (hadden we ook nog niet gehad die dag  *G ). Na ongeveer 1,5 uur aten we daar alleen dus vroegen we of de muziek wat harder mocht en dat mocht wel wand die was erg goed die muziek. Rond 22.15 gingen we weer naar huis toe.Het was erg gezellig en willen het de volgende maand weer doen,alleen het uit eten dan he  Ãâ€"ps
Eindelijk weer even een beetje afleiding dat kan ik nu wel gebruiken.

Het hardlopen van vorige week ging ook goed.We liepen 10-5-5-10 minuten en in het begin was het puffen maar daarna ging het best wel goed.We liepen door de bossen,erg leuk maar oh zo zwaar.
Volgende week word het 3x 12 minuten ik word al moe als ik eraan denk  Ãâ€"lol
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 8 juni 2007, 01:07:10
De kilootjes van het vele eten moet er toch weer af, dus dan moet je wel sporten.  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 juni 2007, 18:20:45
Citaat van: Iwan op  8 juni 2007, 01:07:10
De kilootjes van het vele eten moet er toch weer af, dus dan moet je wel sporten.  ;D

Ja inderdaad
Ik probeer al een paar dagen te dieeten maar het lukt gewoon niet meer.mijn hoofd is zo vol met ellende op dit moment en dan gaat het gewoon niet.Zo gauw ik weer rust in mijn kont heb dan gaat het wel
Maar we sporten gewoon door en dat houd alles wel op peil  *G hoop ik
Morgen weer rennen en dan 2x 20 minuten  Ãâ€"ph word al weer moe als ik eraan denk zeker met deze hitte  Ã,¡Ã,»
maar ja rustig aan doen he  ñíø
Vorige week had ik het ookw eer wat druk en was zo moe van al dat gezeik op het werk,pff het vreet zoveel energie dat je nergens geen fut en zin meer in hebt,gewoon zonde van de tijd.
Gisteren met veel moeite het huis nog schoongemaakt nu moet de boven nog gestofzuigt worden.
Zo nu ga ik liggen met een goed boek wat bijna uit is en dan is zo de avond weer om
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 juni 2007, 10:17:16
Gisteren een personeelsfeestje gehad.Het was wel leuk we deden van allerlei activiteiten vooral die op en bij het water was erg leuk.Nu hebben we er een tussen zitten die erg vervelend was voor mij althans.Ze is een leuke meid maar ik werd er niet goed van.Op een gegeven moment moesten we in een boot en dan naar de overkant roeien daar van de ene boot in de andere en dan weer terug.Dus wij stappen in en de hele bodum liep vol met water en E. zat op de bodum dus die kreeg een natte kont en begint te gillen en ze bleef maar aan de gang; ik word nat ahhh  ik kan niet gaan zitten,ik word nat en dat ging zo maar door.Ik dacht doe effe normaal ga staan en ben stil.Dan staat ze weer te klagen ik ga niet naar de andere boot ik ben zwanger dus sommige je hoeft niet naar de andere boot ben nu maar stil.Later ging ze toch naar de andere boot.Dan begon ze weer ik vind dit leuk dit is gaaf.Ja hallo hou je mond we proberen als eerste aan de overkant te komen.dat ging zo de hele dag door als of ze nog nooit wat heeft meegemaakt.Je word er erg moe van moet ik zeggen.

Dan spelen we een nieuw spel en bij ieder ding moest er een foto gemaakt te worden.Opzich geen probleem maar je moest wel iedere keer in de camera kijken dan stond ze je weer te roepen ik dacht hoepel toch eens op met dat ding.Je staat met 4 personen op de latten en moet naar voren dus je bent geconcentreerd op de links rechts commando's maar als je naar de camera moet kijken ben je de concentratie kwijt ik werd er niet goed van.Het ging zo de hele dag door.We hadden best veel spellen gedaan en op het laatst zijn we 2de geworden dus dat vond ik niet slecht. ø

Toen gingen we eten om 19.00 eindelijk wand ik had honger komt ze naar me toe van kom gaan we daar zitten en ze bleef wachten ik zeg mijn vlees ligt nog maar net op de bbq, dat moesten we zelf doen dus ik wilde wel een gaar stukje vlees hebben.Toen liep ze weg en zei ik zit daar achter ik zeg prima maar toen ik klaar was was er geen plaats meer dus ik ging ergens anders zitten en dat was heel gezellig,eindelijk rust. Toen ze me later in het vizier kreeg bleef ze weer als honing aan m'n kont geplakt dat is zo vermoeiend en ja hoor we moesten weer op de foto  :-\ ik had het onderhand wel gehad hoor en ik niet alleen.

S'avonds was hie rin het centrum muziek feesten dus een andere collega en ik erheen enja hoor zij kwam ook. Ongelogen na 6x bellen wist ze nog niet waar we waren pfff P. zegt ook ik word er niet goed van en die zetten de foon uit en jaar hoor daar kwam ze aan.Na nog geen 15 minuten,kanik straks met je mee rijden iemand had haar gebracht.Ik dacht daar gaan we weer de joker mar weer klaar staan om te rijden.Na ongeveer een uur, als je naar huis wilt moet je het zeggen dan gaan we wel wand ik vind e rniet veel aan.Ik zeg ik vind het wel leuk dus ik zeg het dan wel maar later zei ze ik ga ik ga wel alleen je hoeft me niet te brengen.Ok mij ook goed.Ik zeg later ook tegen P. ik hoeft toch niet mee naar huis alleen omdat zij dat wil,nee zegt ze dat moet je zelf weten wat je doet.Ik had zoiets van zij is zelf gekomen en zie maar hoe je weer naar huis gaat.Die dacht zeker dat ze net zo dom kon gaan doen als op het feest die middag maar dan kwam ze toch bescheten uit wand niemand reageerde op haar.Wij proberen lol te hebben en niet dat kinderachtig gedoe van haar.Wat ze nou precies kwam doen weet ik niet ze wilde er alleen maar bij horen dnek ik meer niet.
Opzich een leuke meid maar soms word ik er kriebelig van met dat kinderachtig en overdreven gedoe om aandacht te trekken wand ze zet niet alleen zichzelf maar ook anderen gewoon voor schut.
Ben benieuwd hoe ze maandag reageerd.

Ik wil gewoon ook een keer een leuke dag of avond hebben zonder dat ze achter mij aan rent ik ben haar joker niet al meent ze dat schijnbaar van wel. Die moet echt een keer afgeremd worden anders gaat het een keer mis en niet alleen op die soort dagen ook op het werk wand mensen klagen al dat ze de baas wil spelen ,wat ook zo is.

Buiten dat alles heb ik wel een leuke dag gehad en we hadden goed weer gelukkig, wand als je spellen doet is dat wel het leukste. Ik was pas om 2 uur thuis en was wel erg moe moet ik zeggen.En vandaag even wat boodschappen doen,was wassen en poetsen en voor je het weet is het weekeind weer om. Maar nu eerst even uitrusten.
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 24 juni 2007, 02:44:33
Klinkt opzich allemaal erg gezellig,behalve dat van die collega dan natuurlijk,
maarja sommige mensen zijn nu eenmaal op die manier enthousiast.  ;D
Waar hadden jullie je personeelsfeestje?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 juni 2007, 16:58:42
Het feestje was in Zoelen bij Tiel

www.hollandevenementengroep.nl

Daar vind je alles wat we gedaan hebben + de lokatie
Aan het water vond ik het leukste zeker met de rubberboot
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 juni 2007, 18:34:57
Vanmorgen even bij de vereniging geholpen.Gister middag belde ze op of ik vandaag niet kon komen helpen wand ze haddden een afmelding.Ik zeg is goed maar niet langer dan 13.45 wand ik heb een afspraak.Achteraf had ik beter nee kunnen zeggen wand ik was zoooo moe  æÞ.Ik toch maar erheen om 9.30 en wat geholpen al vond ik het deze keer helemaal niet leuk.Om 13.45 ging ik weer naar huis andere kleren aan getrokken wand ik stonk helemaal naar de frietvet  Ãâ€"Ou
Toen naar Petra gefietst wand ik zou haar nieuwe poesje komen kijken die ze gisteren had opgehaald.Mooi beestje wit met zwart maar het had vlooien  þ:ââ,¬Ëœ  ik vond het zo vies ik heb het niet meer aangeraakt.
Om 16.00 ging ik weer naar huis.Toen hebik gekookt,kip met brocoli  en net even afgewassen en nu even wat posten.Zometeen nog even wat tv kijken of lezen en op tijd naar bed wand ik voel me helemaal op.
Volgend weekeind maar eens goed uitrusten
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 juli 2007, 20:50:33
Ik zal weer even wat vertellen wand het is alweer even geleden.Ik was ook even zo druk. Gisteren heb ik mijn diploma gehaald.Bij hardlopen krijg je als je de beginnersgroep hebt afgemaakt (dan moet je 40 minuten kunnen hardlopen) een diploma dat was wel erg  leuk.De rest had het dinsdag gekregen met een stukje vlaai erbij maar omdat ik er niet was omdat ik moest werken kreeg ik het gisteren,behalve de vlaai  :-\
Maar  ja ik wil toch proberen om een paar kilootjes eraf te krijgen dus dat was niet zo erg.Het lukt me maar niet om een paar kilootjes eraf te krijgen ik moet toch meer afleiding hebben s'avonds denk ik. Afgelopen zondag heb ik op de rommelmarkt een puzzel gekocht van 1000 stukjes daar ben ik nu mee bezig en ik ben toch al een heel eindje vind ik.

Morgen vroeg even naar de kapper mijn afspraak staat om 7.30 dus dat is lekker vroeg.Even weer een modelletje erin brengen en dan kan ik er weer een paar weken tegen.

Daarna wil ik de keuken gaan texen en als ik tex over heb,zinen tijd ook nog de w.c. dan is dat allemaal klaar.
Daarna de buizen en verwarming en volgend jaar de kamer verven en een nieuwe vloer erin.Ik zie er nu al tegen op om eraan te beginnen,wat een werk zeg  Ãâ€"ph

Maar ja we hebben weer weekeind heeeeel belangrijk.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 juli 2007, 19:15:18
Na 2 heftige weken heb ik weer even tijd om te schrijven. Mijn collega was zwanger en lag sinds vorige week dinsdag in het ziekenhuis met een baarmoeder ontsteking.Na 5 heftige dagen  van de baby mag blijven zitten tot de baby moet eruit is het gisteravond toch gebeurd ze kreeg weeen en de baby werd geboren.Ze was 17 weken zwanger. Voor ieder ding belde ze me op niet dat ik dat erg vond maar het was wel erg zwaar. En vandaag zei ze alles is voorbij.Ook voor mij wand ik mocht knuffeltante worden.Een paar weken terug mocht ik mee naar de verloskundige en hoorde het hartje kloppen,zooo mooi. En de echo foto's gezien.Ik hoop te eind van het jaar de kleine in mijn armen te mogen houden maar dat is niet gegunt.Alles heeft zijn redenen zeg ik dan maar,maar leuk is anders.Je voelt je de hele dag best raar aan de ene kant ''opgelucht'' dat alles nu zekerheid geeft en weet waar  je nu aan toe bent en aan de andere kant voel je je heel leeg ook al was het niet mijn kindje.Ik was er zo bij betrokken dat je het je toch erg aantrekt.Nu proberen alles te verwerken en zien waar het eindigd.

Het hardlopen gaat ook goed. Ik heb het toch gedaan dinsdag en donderdag wand je hebt toch afleiding nodig.
We liepen door de bossen erg leuk maar zwaar.Heuvel op heuvel af dan door het losse zand en daarna nog eens 40 minuten rennen dus dat was erg heavy maar goed voor de energie.

Ik ben ook bezig met proberen af te vallen alleen lukt het deze keer niet zo erg goed.Ik word eerder dikker dan dunner en dat is erg frustrerend.

Morgen weer werken waar ik geen zin in heb nu.Het gaat wel beterder de laatste tijd ik heb een goed gesprek gehad met mijn leiding gevende. Veel mensen zijn nu met vakantie.We hebben geen bedrijfssluiting maar met de bouwvak mogen er maximaal 5 mensen vrij zijn nou dat gebeurd dus ook.We krijgen dan uitzendkrachten erg leuk weer nieuwe mensen maar ook wel eens vervelend.Je leerd ze in en na een paar weken zijn ze weer weg dat is niet zo leuk maar ja sommige zie je in een andere vakantie weer terug dat is wel weer leuk.

Bij mij duurd het nog even voordat ik vakantie heb maar dat geeft niet ik ben vrij als de rest is geweest dan kan ik gaan genieten terwijl de rest moet werken  *G Ik ga alleen dagjes eruit en verder lekker luieren en niks doen.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 7 augustus 2007, 19:19:12
Ik heb al even niks meer geschreven maar dat komt ook omdathet erg druk is op het werk. Vandaag was het wat rustiger we konden om 16.00 naar huis en dan had je er nog 8 uur op zitten.
Ik zal blij zijn als het weekeind is dan kan ik wat uitrusten wand zo s'avonds ben ik ook weer flink bezig.
Maar ikhou het weer kort

Tot de volgende keer
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 1 maart 2009, 19:49:00
Na lange tijd ben ik er weer.Zowel te druk als problemen met de p.c.
Na lange tijd eindelijk een nieuwe kunnen kopen. Hier is veel gebeurd maar ja ik zal jullie er niet te veel mee lastig vallen.
18 Februari naar de huishoudbeurs geweest.Opzich wel leuk maar was leuker geweest als ik alleen was gegaan.M'n collega ging mee,het viel niet helemaal tegen maar wel voor een groot deel.We hebben nog niet eens alles gezien  :-\ door dat slome gedoe van haar.Ze wou veelste vaak gaan zitten wand ze was moe.Pfff ik kan dat woord niet meer horen.Dus volgend jaar lekker alleen dan weet ik zeker dat het leuk gaat worden en dan zie ik weer alles en wat ik wil zien.

Verder een tijd terug een digitale camera gekocht.Nu nog een brander dan kan ik de foto's op papier krijgen dat vind ik wel leuker.Ik heb een website gemaakt waar al de foto's opkomen te staan.Het zijn vooral natuur foto's zoals bomen,bloemen,de sneeuw die we gehad hebben en de musjes in de tuin. Ik vind het leuk om te doen en dat is het belangrijkste
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 1 maart 2009, 19:53:25
Leuk om weer wat van je tye lezen en welkom terug Mary-Kate.
Ben benieuwd naar je website en de foto's die erop komen.
Je mag uiteraard ook foto's op het forum posten, we hebben er een speciaal board voor.  þ
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 2 maart 2009, 18:18:02
Citaat van: Iwan op  1 maart 2009, 19:53:25
Leuk om weer wat van je tye lezen en welkom terug Mary-Kate.
Ben benieuwd naar je website en de foto's die erop komen.
Je mag uiteraard ook foto's op het forum posten, we hebben er een speciaal board voor.  þ

Dank je Iwan
Op de site staan wel al wat natuur foto's maar ik zal ze hier ook opzetten
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 2 maart 2009, 18:21:50
Citaat van: mary-kate op  2 maart 2009, 18:18:02
Citaat van: Iwan op  1 maart 2009, 19:53:25
Leuk om weer wat van je tye lezen en welkom terug Mary-Kate.
Ben benieuwd naar je website en de foto's die erop komen.
Je mag uiteraard ook foto's op het forum posten, we hebben er een speciaal board voor.  þ

Dank je Iwan
Op de site staan wel al wat natuur foto's maar ik zal ze hier ook opzetten
Als het me gaat lukke
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 maart 2009, 18:50:44
Zo alweer een dag voorbij.Nog 2 dagen en dan weer weekeind.Dan nog 1 weekje en ik ben een week vrij,heeeeeeerlijk ik kijk er al erg naar uit.Even een weekje rust en geen gezeur van die ellendige collega's.Er ligt nog niet veel in de planning maar even rustig aan doen of helemaal niks doen is al geweldig.Misschien een keer gaan zwemmen,veel lezen,veel bankhangen en als m'n vriendin kan nog een dagje naar Amsterdam.Daar ben ik al een tijdje niet meer geweest.Nou ja tijdje noem het maar gerust een aantal jaren.Als het goed weer is de tuin nog even opknappen.

Zometeen nog even tv kijken er komt een extra rtl boulevard ook altijd leuk en verder buiten GTST komt er niks op  :'(  Het word steeds minder maar ja we hebben de boeken en de oc nog  ;D Ãâ€"app
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 maart 2009, 19:27:45
Erg vermoeiend als mensen de hele dag aan je hoofd zeuren of de baas spelen terwijl ze nergens verstand van hebben.Uiteindelijk moet je weer alles zelf opknappen  :-\  Ben blij dat ik weer thuis ben.Nog even en dan is het weer weekeind dan kan ik lekker luieren en poetsen  :-[ maar ja beter dan op het werk zitten.Volgende week als het weer goed is gaan we weer vissen.Ik ben sinds vorig jaar lid van de visclub.Ik heb een hengel gekocht en zaterdag word mijn eerste keer dat ik ga hengelen.ik ben erg benieuwd of ik het leuk ga vinden en of ik iets vang.Och en anders maar niet het gaat toch om de gezelligheid dat vind ik belangrijker dan iets vangen.We zijn een groepje van 6 dus niet al te groot.Van de zomer zijn er wedstrijden.Verder ga ik vanavond nog even tv kijken en lezen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Kim op 5 maart 2009, 19:30:25
Lijkt me serieus leuk dat vissen!
Wil dat nog altijd een keertje doen :)
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 maart 2009, 19:40:17
Citaat van: Kim op  5 maart 2009, 19:30:25
Lijkt me serieus leuk dat vissen!
Wil dat nog altijd een keertje doen :)

Ja moet je ook zeker een keertje doen
Zeker als het mooi weer is lekker langs het water,lekker rustig dat voelt echt heel relaxt alleen al daarom ga ik vissen daarom vind ik het vangen ook niet zo belangrijk.En onder tussen van de natuur genieten,de water lelies de vogeltjes die zingen dan wel langs vliegen,nee het is echt heerlijk
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 maart 2009, 12:18:36
Gisteren met m'n penvriend naar de stad geweest.Ik was met de trein gegaan en we spraken om 11 uur af.Het was erg gezellig geweest.We gingen eerst ergens wat drinken en vandaaruit flink wat rond gelopen.Hier en daar een winkeltje binnen gelopen maar verder eigenlijk veel gekletst.Om 13.00 naar Bakker bart geweest en daar een lekker broodje gegeten.vandaaruit weer een flink eind gelopen en veel rondjes haha maar ja het was gezellig en daar ging het om.Om 14.00 had ik weer de trein naar huis terug.Toen nog even een boodschap gehaald en Jan gebeld hoelaat hij naar Piet en An zou gaan,maar hij was er al.Toen ben ik er ook heen gefietst.We waren uitgenodigd om daar macaronie te komen eten.De buurvrouw zat er ook al maar die zit er altijd als je daar komt.Om 16.30 ging ze weer naar huis tot An haar weer belde om te vragen of ze ook kwam eten toen stond ze om 17.00 weer binnen.Om 17.30 zaten we met 5 personen aan tafel macaronie te eten.Dat was wel gezellig wand ik was het niet gewent met zoveel mensen aan tafel te zitten.jan moest nog wat aan de p.c. doen vandaar dat we pas om 22.15 naar huis gingen.Om 22.30 was ik thuis en toen ben ik meteen naar bed gegaan wand ik was wel moe geworden nar zo'n drukke lange maar ook leuke en mooie dag
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 12 maart 2009, 19:51:12
He he nog 1 dagje en dan een weekje vrij.Ik kijk er zooooo naar uit.Zaterdag eerst vissen daar heb ik al erg veel zin in.Ik hoop op droog weer dat vind ik het belangrijkste en zondag naar de rommelmarkt m'n ouders staan er met hun spulletjes.En daarna ligt een dagje Amsterdam in de planning en donderdag avond uiteten.Verder wil ik nog een keer gaan zwemmen en voor de rest lekker luieren en niks doen.Of een keer nog naar de stad wie weet.In ieder geval een weekje rust dat is ook al fijn

Deze week ging het totaal mis op het werk en vandaag weer flink geergerd echt niet leuk meer.Gister nog een gesprek gehad met m'n leiding gevende.Ik erger me veel aan sommige mensen maar ik ben geen prater en dat is het probleem.En als ik dan wat zeg dan ploft de bom. Een heel vervelende eigenschap wand je zit er zelf heel erg mee. Nu even een weekje rust (ik had nog genoeg vrije dagen) en lekker luieren of stadten en een dagje zwemmen ligt ook nog in de planning.Ik kijk er erg naar uit dus nog 1 dagje en dan is het zo ver  Ãâ€"sa ø
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 16 maart 2009, 16:19:03
Heerlijk mijn 1e vakantie dag.Vanmorgen eerst naar de Timco geweest.Daat 4 puzzelboeken gekocht,een nieuwe slang voor aan de kraan en verder rond gelopen.Daarna naar de Mac Donalds een Mc chicken gegeten en een ijsje na.Toen naar huis en naar de winkel gelopen voor een boodschap en daarna tv gekeken.Straks nog even GTST kijken en dan heb ik het weer gehad.Maar dan hebben we de leesboeken nog  ;D
Nee ik vermaak me prima.Alleen al om niet te hoeven werken is al heerlijk Ãâ€"hb
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 19 maart 2009, 13:47:46
Gisteren naar amsterdam geweest met een collega.Het was wel gezellig.We gingen pas om 10.15 met de trein weg.Dat vond ik erg laat zeker als je eerst nog 2 uur moet zitten voordat je daar bent dan is de dag al half om :-\
Om 12.30 kwamen we aan en we zochten eerst een cafeetje / restaurant op om naar de w.c te gaan en wat te eten en te drinken.Ik bestelde een italiaanse bol tonijn en een chocomel met slagroom.Hilde (m'n collega) een stokbrood met warm vlees.We gingen buiten zitten wand binnen was alles vol.Later liepen we over het Leidse plein en vandaar uit naar het rijksmuseum.Daar stapte we op de rondvaartboot en gingen naar het Waterloo plein.Daar stapte we uit en liepen over de markt.Ik kocht er nog een boek van 't schaep met de 5 pooten en om 17.30 wilde we de boot weer nemen.We hadden nog 20 minuten en Hilde stelde voor om wat te gaan drinken.Ik zeg zullen we dat wel doen wand voordat hun met de bestelling komen ben je ook weer tijd kwijt.Ja zij wilde het.Nou ok en inderdaad het duurde zo lang.Om 17.25 zei ik kom we gaan wand anders komen we te laat.Nee nee we hebben tijd genoeg.Haar peukje werd op haar gemak nog opgerookt en om 17.27 liepen we naar de steiger.We wachten tot 17.40 maar geen boot te zien he.Ik zeg volgens mij zijn we te laat wand die andere mensen zijn er ook niet meer.Ja zegt Hilde maar het is nog geen 17.30. Ik zeg het is geen bus / trein dienst ik denk als hun een paar minuten te vroeg zijn dan gaan ze.Niet dat dat de bedoeling is maar anders was die er nu wel wand het is al 17.30 geweest.Toen zijn we maar verder gelopen en zo was het wel een duur boot ritje geweest  :'(
Toen we bijna bij Centraal aankwamen hebben we nog wat gegeten.Weer gingen we buiten zitten.Ik zeg kunnen we niet even binnen gaan zitten wand ik vind het geen weer om buiten te zitten.Nee ze wilde buiten zitten het is lekker hier  ???
Ik dnek het is geen zomer.We zaten op een hoek van de straat een snitsel,frietjes,salade en koude groente te eten dus erg rustig heb ik niet gezeten.Tas op mijn benen,jas aan sjaal om  :'(
Om 18.50 hadden we meteen aansluiting om in te stappen dus was geluk hebben anders moesten we weer wachten.Het was erg druk maar achteraf bleek dat Ajax thuis speelde dus het was vol met supporters.Wel gezellig.Maar na 2 uur en 15 minnuten was ik blij dat ik weer thuis was.Wel een leuke dag gehad maar toch ga ik net als altijd liever alleen dan kan ik gaan en staan waar en waneer ik wil.Dan heb ik de hele dag om lol te hebben en niet maar een paar uur wand je mist best veel vind ik als je zo'n eind moet reizen.Je bent al een hoop tijd kwijt en als je na 4 uur weer terug moet vind ik het zonde tijd en geld
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 maart 2009, 21:36:33
Pff vandaag weer begonnen met werken na 1 weekje vakantie  :-\ 't viel niet mee.
Ik was liever thuis gebleven wand sommige kunnen zo zeuren en klagen ik denk de dat thuis.Kan nou niemand mij een keer iets leuks vertellen i.p.v. hun problemen.Ik ben echt de beroerste niet maar ik kan niet meer alles verdagen ik heb ook mijn probs.Eindelijk was het 17.00 en ik kon naar huis  ó(  Ik blij  ;D
daarna even naar de winkel wat fruit gehaald en toen gegeten en wat gaan computeren dat lijd wat af 8*)
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 29 maart 2009, 15:03:34
Vanmorgen naar de rommelmarkt geweest.Ik heb alleen een zaklamp gekocht en van m'n pa een opklaptafeltje gekregen.Vandaaruit naar huis gegaan en door naar een dorp hier verderop daar was van alles te doen.Een beetje braderie achtig en de winkels waren open.Ik heb er de nieuwe hobby journaal gekocht,nu kan ik weer nieuwe ideeen op doen.Zometeen ff stofzuigen en dweilen en als ik nog zin heb strijken en dan is de dag alweer een heel eind om.En die is nu al 1 uur korten omdat de klok is verzet 
Och ja het heeft ook z'n voordelen nu blijft het langer licht 
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 31 maart 2009, 09:54:46
Op het werk ging het gister wel.Ik heb het overleeft  ;D
Allen s'avonds bij m'n moeder heb ik me weer kapot geergerd pfff. Ik m'n auto gebracht dan kan m'n  pa het vandaag maken.Dus ik nog even mee naar binnen en vertel dat we de 18e en 19e  2 dagen weg gaan van het werk uit vanwege 10 jarig jubeleum.Zij gelijk weer over de rooie wand ik heb daardoor mijn vakantie opgeschoven.Sowath het ism ijn vakantie en ik wil graag mee.Een gratis uitje van het bedrijf sla je toch niet af? Nee mam deed weer eens moeilijk en waarom...alleen omdat ik dit jaar mijn huiskamer wil texen en een nieuwe vloer erin wil hebben en zij niet kan bemoeien daar gaat het om  :-\  Nu word het 2 weken later  ??? waar gaat het over? Ja het word hoogtijd dat ik het een keer weer opknap maar ze komt toch nooit opbezoek dus waar stoor je je aan? Ik vraag mensen op de koffie op het laatste moment zeggen ze af dus komen doet er niemend.En komen ze voor mijn spullen of voor mij??? Ik was blij dat ik weer thuis was.Zo gauw er iemand ziek is vliegt ze.Ik zeg als jij ziek bent komt er toch ook niemand! Nee maar hun hebben het te druk zegt ze dan die moeten werken FFFFF off  .Verzin geen smoesjes wand ze hebben tijd zat.Overal word er een excuus voor gezocht.Denk en kijk eerst eens naar je eigen i.p.v. naar anderen je zit zelf de hele dag op een stoel voor de geraniums en maar vertellen hoe een ander moet leven en leuke dingen moet doen. Ik snap er niks van er komt niks uit en als je er wat van zegt is het toch niet waar. Ik word hier zoooooooooo moe van.En dan heb ik het nog niet eens over m'n nichtje gehad. Slecht voor m'n hart en bloeddruk  :'(
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Nevyn op 12 april 2009, 19:40:42
Hey MK!

Hoe is het nu?
Vroeg me af hoe Negentien minuten jou bevalt :)
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 april 2009, 17:58:33
Citaat van: Dee-E op 12 april 2009, 19:40:42
Hey MK!

Hoe is het nu?
Vroeg me af hoe Negentien minuten jou bevalt :)

Hey Dee-E

Ja tot nu toe erg goed ik ben nog niet zo ver wand ik heb dit weekeind niet gelezen maar tot nu toe al erg mooi
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 19 april 2009, 13:45:05
Vanmorgen naar de rommelmarkt geweest.ik heb 2 leesboeken gekocht en een setje postpapier.Ik schrijf brieven met een paar penners dus dan komt het wel goed uit.Vorige week kreeg ik een brief van een penster dat ze ermee wilde stoppen.Ze voelde zich verplicht om terug te schrijven.Nou ja zeg,ik verplicht niemand iets.Ik weet ze heeft een tig tal penners en kan me niet voorstellen dat ze die allemaal heeft geschreven dat ze ermee wil stoppen.Maar ja ik kan er verder niet overoordelen.Toch krijg je er een raar gevoel over.

Een paar weken terug zou ik met iemand naar de dierentuin gaan maar het ging weer eens niet door,het regende te hard vond hij  ???.Er werd zo moeilijk over gedaan dan denk ik zeg meteen dat je geen zin hebt wand zo kwam het over.We hebben het uitgesteld wand ik had al geen zin meer op zo'n manier.Nu zie die gister dat hij wel naar de Efteling was geweest.Dat kan dan wel.Ik ga ook niet meer met hem weg wand ik heb er genoeg van het is iedere keer wat.Daar heb ik geen zin meer in om daar energie in te steken.Ook als we leden vergadering hebben heeft hij nooit geld bij zich.Iedere keer moet er iemand iets voorschieten.Ik zeg tegen Berry; ik schiet niks meer voor sorry maar ik doe het niet meer.Je weet dat we vergadering hebben dus ook wat drinken dan zorgt hij er maar voor dat hij geld bij zich heeft wand om te terug te krijgen moet je steeds om zeuren.En dan zegt hij dat de rest van de groep zo moeilijk doet.Nou ik kan me nu wel voorstellen hoe dat komt hij speeld gewoon met mensen.Ook zaterdag bij de vijver veel gezeur ik had het helemaal gehad.Later ruimde ik de spullen op en hij zou wel even de molen h=n het doosje doen.Ik zeg laat maar wand dat is even passen en meten.nee meneer doet het wel ff.Na een paar minuten zegt die;hier doe jij maar veel plezier ermee. Ik werd zo pissig ik zeg dat heb ik al gezegt dat ik het liever zelf doe omdat het even bekeken moet worden anders past het niet >:( Grrrrr
Nee ik heb me flink in die persoon vergist.Enzo ben ik maar weer blij dat ik alleen en vrijgezel ben dat spaart me een hoop ellende.Ik zal niet zeggen dat het goed is maar soms wel even fijn.Ik snap niet dat sommige zo moeilijk kunnen doen en eigenwijs pfff :-\
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 april 2009, 19:14:58
Ik hoop dat het doorgaat om naar de libelle beurs te gaan.Ik ben er nog nooit geweest maar heb er wel zin in.Plus weer een leuke activiteit om te gaan doen.Ik heb voorgenomen om leuke dingen te gaan doen dit jaar en dat lukt al aardig.ook goed om er weer eens uit te gaan wand door al dat gestress word je depri van :'(
Ik snap de mensen niet meer tegewoordig al dat gezeur,gezanik en bemoei pfff.Heb er genoeg van.

Straks nog even verder in het boek lezen wand het is wel boeiend

Morgen weer naar de fysio-fitness.Voor de 2e x .We krijgen het van het werk aangeboden als je rug klachten hebt.Het is 12 x naar mijn mening niet genoeg maar ja ik doe het toch  maar.In het verleden heb ik zelf ook fysio-fitness gedaan maar dat hielp ook voor geen meter,helaas.Maar ja ik toon mijn goede moed dat is ook al heel wat  :)
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 april 2009, 18:12:11
Gisteren weer naar de fysio-fitness geweest.Dat krijgen we aangeboden van het werk uit vanwege rugklachten.Het was weer een eitje.Ik merk wel dat ik te makkleijk mee kan wand ik heb zelf lang gefitnesst.De rest zit maar te kreunen en te steunen  :-\  Vooral 1 persoon ik word er niet goed van.Hoewel ik er zo min mogelijk erop let stoort het me behoorlijk  >:(

Straks nog ff wat tv kijken als er wat op is.Iig GTST  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Nevyn op 25 april 2009, 12:59:01
Citaat van: mary-kate op 20 april 2009, 19:14:58

Ik snap de mensen niet meer tegewoordig al dat gezeur,gezanik en bemoei pfff.Heb er genoeg van.


Dit is dus precies de reden waarom Vin, mijn vriend, weer naar Nieuw-Zeeland wil emigreren.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 25 april 2009, 13:19:14
Citaat van: Dee-E op 25 april 2009, 12:59:01
Citaat van: mary-kate op 20 april 2009, 19:14:58

Ik snap de mensen niet meer tegewoordig al dat gezeur,gezanik en bemoei pfff.Heb er genoeg van.


Dit is dus precies de reden waarom Vin, mijn vriend, weer naar Nieuw-Zeeland wil emigreren.

Ja ik kan me er wel iets bij voorstellen.
En hier is het ook nog eens, het gaat nergens over ,dat is helemaal erg
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 25 april 2009, 13:23:23
Vanmorgen een brander gekocht.Nou ik ermee naar huis,zit er geen beschrijving bij  :-\   Maar die man in de winkel had het me al goed uitgelegt hoe ik het moest doen en dat scheeeeeelde een hele hoop  :D  wand ik ben zo a-technisch met dit soort dingen.Na wat geirriteer en wat meer stekkertjes in het stopcontact te hebben gestopt deed die het  ø   ja hoor ik heb nu een stel foto's op de cd gezet.Eerst even uitproberen als ik het naar 't kruidvat breng hoe ze terug komen en dan kan de rest erop
I'm so happy  Ãâ€"D ç-: Ãâ€"sa  het is me gelukt  Ã,¤Bl   Ãƒâ€"app  Hihi
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 26 april 2009, 12:57:11
Vanmorgen een eindje gaan fietsen.Daarna even naar de Mac Donalds 2 hamburgers en een sunday ijsje gegeten met chocolade saus en nootjes hmmmm lekkurrrrr.
Toen met een omweg weer naar huis.Nu even m'n website's bijwerken en straks bank hangen en lezen.Ik denk dat ik zo nog even een blokje om ga lopen wand het is hier super mooi weer.Vannacht heeft het een beetje geregent dus er hangt nu een lekker lente geurtje dat vind ik zo heerlijk :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 27 april 2009, 19:51:04
vandaag weer gewerkt en weer een hele hoop roddels gehoord :-\  Ik snap niet dat sommige daar hun energie in kunnen steken.op de pc heb ik zin om weer een hele hoop eraf te gooien.Ik had op hyves er 1 staan die heeft zich zelf verwijderd.Moet die zelf weten kan me er niet mee bemoeien of mee zitten. Toen ik er naar vroeg werd er heel vaag over gedaan.Ook tegenover de rest van de groep doet hij erg raar.Ik heb me flink in die persoon vergist.Vorige week was hij jarig maar zei niks heeft ons ook niet uitgenodigt.Moet die ook zelf weten maar al zijn andere vriendjes mochten wle komen alleen wij ( 5 personen van de visclub) mochten niet komen.Behoren wij niet tot zijn vrienden? Overal doet ij vaag over en onduidelijk je krijgt ook nergens geen fatsoenlijk antwoord op.Ik baal hier zo van dat ik niet eens meer zin hebt om mee te gaan vissen.Ik zal van de week eens met die andere het erover hebben wand dit is niet leuk meer  ???
Vorige week zei een penvriendin haar penvriendschap op.Ze voelde zich verplicht om te schrijven.Nou ja ik verplicht niemand iets.En nu dit weer ik vraag me soms af waar  het aan ligt.Zowel op mijn hyves als op de publieke hyves heeft hij zich verwijderd.Waarom? Je kan het wel vrage maar je krijgt er toch geen antwoord op  :(

Zonder van de tijd dus nu wil ik de publieke hyves overdragen aan een andere vis vriend ik heb er genoeg van.


Oh ik ben van kleur veranderd hihihihi
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 29 april 2009, 21:08:33
Heerlijk morgen vrij  Ãâ€"app Koninginnedag.Ik ga eerst de voor tuin doen,kleren wassen en poetsen en daarna met de benen hoog op de bank.Even lekker niksen.
Er is in het centrum wel veel te doen maar ik vind het te druk.ik vind al die drukte niet leuk meer.De winkels zijn wel open van 12 tot 17.00 zelfs de supermarkten maar ik zal er niks van zien
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 1 mei 2009, 18:19:46
Koninginnedag verliep anders dan verwacht.Ik begon om 7 uur met een van de slaapkamers op te ruimen en een grote schoonmaak beurt te geven.Daarna de muurkast in de kamer uitgemest en toen ben ik aan de voortuin begonnen.Inmiddles was het 9.30 en ben de achter tuin gaan doen.Op een gegeven moment hoorde ik de kleinzoon van de buren zeggen dat er een bommelding is geweest in Apeldoorn.Ik dacht ja dag doe effe normaal.Niet lang erna zei hij er is een autobom afgegaan en ik hoorde de buurman ook iets zeggen en het klonk erg serieus.Ik naar binnen en de tv op ned.1 gezet wand hij stond op rtl4 en ja hoor het was waar.Vreselijk en dan was je inmiddels al een uur verder.Steeds weer die beelden opnieuw.En op een gegeven moment dat de mensen door de lucht vlogen.Zo eng ik kreeg er de rillingen van.Het leek zo onecht.In het begin kon ik wel janken van ellende.Ik heb de hele dag naar de tv gekeken en alles gevolgt.Ondertussen heb ik nog de woonkamer gestoft en gezogen en de keuken gedweild maar tot 20.00 voor de tv gezeten.Hoe kon dit gebeuren en inmiddels al 7 doden.Koninginnedag word nooit meer hetzelfde wand je denkt er toch steeds aan terug.En al dat werk wat die mensen eraan hebben gehad al die jaren zeker het laatste jaar,pfff en dan dit.

Ik herrinner me nog een verhaal ik meen uit de jaren '80 ook op 30 april in Amsterdam.Een jongen sprong tussen zijn vader en een andere man in wand die hadden ruzie en die jongen (rond 9 jaar meen ik ) kreeg en mes in zijn lichaam en strief in de armen van zijn vader.Dat verhaal vergeet ik nooit meer en het is al zolang geleden maar vergeten doe ik het nooit.De moeder zei dat ze een trainingspak gingen kopen zijn broer Bennie ''was nu aan de beurt''.Blijkbaar waren de broers erg close en deden ze alles om de beurt als ze iets nieuws kregen.Bennie deed ook altijd leuke dingen zoals zondags ontbijd op bed en dat soort dingen,maar nu hij er niet meer was zou het niet meer zo gaan vermoedde de moeder wand de andere jongen was niet zo en nu hij alleen was zou hij het misschien niet meer doen.Dit is mij altijd bijgebleven.Zo triest allemaal

Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 7 mei 2009, 19:40:33
Morgen nog en dan weer weekeind.Wat gaat het toch snel.Morgen na het werk snel naar huis,douchen en Marion ophalen en dan naar Hilde.We gaan bbqen.Ik hoop wel dat het droog blijft.Ik heb er erg veel zin in.Ze hebben allebei een hondje dus dat is wel gezellig.Ik hou van honden dus dat komt goed uit  :D
Gisteren een canvas stoel gekocht bij de Xenos.Kan ik zaterdag ook lekker zitten als we gaan vissen.Ik krijg wel een stoel te leen maar ik heb toch liever mijn eigen spulletjes.Het loopt al niet echt lekker met 1 persoon en daar moet ik dan in een tentje liggen tijdens de wedstrijden einde van de maand.Gelukkig is het maar 1x maar ja kan 1x te veel zijn.De overige 3 staan achter me en dat scheeld wel.Ik blijf ook niet aan de vijver slapen zaterdag om 18.00 ga ik naar huis.De andere 4 blijven wel daar maar ik heb ervoor gepast.Maar eerst morgen bbqen daar kijk ik naar uit  ø
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 9 mei 2009, 18:47:23
vandaag weer gevist maar niks gevangen.Vanmorgen kwam ik bij Piet en Berry zei al: ik heb slecht nieuws Jan gaat niet mee. ik zeg oh maakt niet uit.Ik had al bijna niet anders verwacht die zegt altijd alles op het laatste moment af.Leuk is anders.Iedereen was wel pissig wand het is de zoveelste keer al en meestal met zo'n rot smoesjes.Dus zijn we vandaag met z'n 4en gegaan.De rest blijft daar tot morgen vroeg maar ik ben om 18.00 naar huis gegaan wand ik heb nog een afspraak staan zometeen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 mei 2009, 20:02:06
Gister bij de Libelle zomerweek was het gezellig.We vertrokken hier om 9.10 en om 11.30 kwamen we daar aan + de file van een half uur.We gingen eerst een rondje maken en het 1e tentje wat we tegen kwamen gingen we wat eten.Een broodje tonijn aardbeien gebakje en een blikje 7up.Nou dat smaakte wel.Er was keuze genoeg en alles was vers.Nadat we het op hadden liepen we verder.Ik had een paar blitse sokken gekocht pasta + saus en dan kreeg je een tas bij.Alles wat we kochten was €2,- Ik zeg tegen m'n nicht het word de 2 euro dag ja zegt ze lijkt er wel op.Later nog een koeltas met een fles limo erin gekocht en een lekkere vruchten ijs.Onderweg nog een snoepje geproeft en koekjes en van alles eigenlijk.Om 15.00 waren we het moe en hadden het ook in 1x alles gezien.We dachten het duurd nog wel even maar dat viel tegen dus zijn we even aan het strand gaan zitten.En hoe meer je gaat zitten hoe moeier je word pfffffff.Om 16.00 gingen we nog wat drinken en toen liepen we terug naar de bus.Bij de uitgang werden er tasjes uitgedeelt maar alleen voor mensen met een bonnetje.Wij hadden geen bonnetje gekregen in de bus dus we kregen geen tasje iedereen kwaad omdat ze niks kregen.Het ging niet om dat tasje maar om het princiepe wand sommige kregen wel een tasje zonder een bonnetje.Er zijn er wle die een klacht gaan in dienen.Om 18.00 reden we weer naar huis en om 20.15 kwamen we weer thuis aan en m'n nicht en ik nog effe naar de frietkraam en toen zijn we naar huis gegaan.Ik was blij toen ik thuis was wand het was super vermoeiend dat geslenter.Maar een leuke dag gehad.Volgend jaar weer.Ik vond dit veel leuker en gezelliger (op dat insident met het tasje na) dan de huishoudbeurs
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Nevyn op 15 mei 2009, 13:46:17
Heb je de Kwantum stand ook gezien, Mary-Kate?
Op het werk zeggen ze dat het nogal spectaculair moet zijn, maar volgens mij overdrijven ze :P
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 mei 2009, 15:36:02
Citaat van: Dee-E op 15 mei 2009, 13:46:17
Heb je de Kwantum stand ook gezien, Mary-Kate?
Op het werk zeggen ze dat het nogal spectaculair moet zijn, maar volgens mij overdrijven ze :P

Ja ik heb de Kwantum stand ook zien staan maar vond er niks spectaculairs aan of het moet al geweest zijn maar ik heb niks speciaals gezien
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 16 mei 2009, 15:46:56
Vanmiddag bij Hilde op bezoek geweest.Ze is een collega van het werk en is vorige week aan de spataderen geopereerd.Het ging alweer best goed al moet ze het natuurlijk rustig aan doen.

Ook heb ik inmiddels een hyves site aan Wendy overgedragen.Er gebeurde niks meer erop en veel tijd heb ik er ook niet meer voor nu mag zij het doen.Een frisse wind erdoor scheeld misschien.Ik heb nog 1 hyves site waar niks op gebeurd en nog 1 verhalen site en 1 foto site en dat vind ik genoeg.Daar heb ik mijn handen vol aan en hier posten wat ik ook leuk vind en dat is genoeg.Ik doe het met plezier en dan geeft het ook niks.Ik deed die andere niet meer met plezier wand 1 persoon uit de groep doet zo moeilijk om niks ik heb er genoeg van.Helaas moet ik er eind mei 3 dagen mee door brengen samen met de rest van de groep die er ook de balen van hebben gekregen.Aan het einde van het jaar evalueer ik voor mezelf of ik er nog wel mee door ga wand ik heb voor een jaar de contributie betaald.En als ik na eind mei geen zin heb om mee te gaan vissen  zeg ik gewoon dat ik niet kan,klaar.Wand ik doe niks meer tegen mijn zin in die tijd is voorbij.
Nu heb ik weer een rustig gevoel in mijn lijf nu ik de site heb over gedragen,weer een zorg minder.Ik ga de goede kant op  :D

Ik zag dat Herjoajax ook een eigen colm wil.Leuk dat er meer mensen dat willen.  Het is ook erg leuk om te doen vind ik
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 16 mei 2009, 20:43:56
Vandaag de hyves site aan Wendy overgedragen en zij heeft er een fikse verandering in gebracht.Er is niet veel meer van mijn creatie over.Ik voel het wel een beetje als een misbruik van ''ik kan het beter''. Ze heeft er haar foto op gezet.Moet ze zelf weten maar het is een algemene site niet een site dat over haar gaat  :-\
Nou ja ik heb het toch al met hun gehad.Jan die vaag doet.Hun die te officieel doen.Ik heb steeds minder zin in de wedstrijd eind mei  :'( en kan het niet meer afzeggen omdat ik al betaald heb.Ik kan hooguit zeggen dat ik ziek ben.Ik heb me er zoveel goed van voorgesteld het liep zo lekker in het begin. :-\ :'(
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 21 mei 2009, 09:03:39
Vandaag lekker vrij,eindelijk ik was er wel aan toe.Op het werk loopt het met 1 persoon niet lekker en dat vreet zoveel energie.Sommige collaga's proberen me wel op te beuren maar dat lukt niet zo erg goed deze keer  wand er word je het bloed onder je nagels vandaag gehaald en niemand die haar durft aan te spreken wand dan krijg je de volle laag niet normaal meer.En hoe ze je aan kijkt,als blikken konden doden was je er geweest,pfff. Nu lekker een dagje thuis (Hemelvaartsdag) Ik heb de douche al gedaan en de keuken voor de helft en dan is het nog maar 9 uur  ;D
Ja ik kan niet uitslapen.Nu even computeren en straks een partij gaan lezen.Ik zou vandaag gaan bbqen  maar het kijkt niet of het droog blijft dus dat is nog even afwachten wat ik zla gaan doen.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 mei 2009, 09:28:41
Hoewel het nu nog maar 9.25 uur is heb ik er al een wandeling van een uur opzitten.Ik liep eerst langs mijn oude lagere school.Er staat nog steeds een beeld van een beer waar je op kan klimmen.Vroeger stond hij op het terrein van de kleuterschool waar ik op zat en nu staat hij net buiten de poorten van de lagere school.Ik zag het laatst en ik dacht die wil ik op de foto voor hij straks een keer weg is.Hoewel hij er al zeker 34 jaar staat ziet hij er nog goed uit.Dus besloot ik vanmorgen erheen te lopen en op de foto vast te leggen,straks krijg ik er spijt van als die in een keer weg zou zijn.Wel leuk hoor om te bedenken dat ik er vroeger met moeite op kon komen en nu komt hij nog niet eens tot mijn heupen.Daarna nog een foto van de boom gemaakt die er ook al heel lang staat.Die goede oude tijd.De lagere school is helemaal verbouwd dat vind ik wel jammer en de kleuterschool (die apart staat) zit nu ook iets anders in.Daarna ben ik met een flinke omweg weer naar huis gelopen en was met precies een uur weer thuis.Het ligt in de planning om vandaag nog flink wat te gaan lezen in een boek dat ik te leen heb gekregen en verder heb ik zin om te gaan bbqen.Ook super lekker.Het is nu al best warm dus de parasol gaat straks op.Net nog mijn andere website bijgewerkt en zometeen lekker buiten zitten en van het mooie weer genieten  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 29 mei 2009, 07:27:43
Vandaag een dagje meegelopen met de voedselbank .Om 7.45 moest ik bij de kerk zijn in.Ik was optijd daar en moest nog even wachten.Gauw genoeg erna kwam er een auto aan rijden en de man stapte uit vroeg of ik van degene was die een dagje zou meelopen.Ik zeg: ja.Hij zegt stap maar in dan gaan we de bus halen.Na elkaar te hebben voorgesteld stapte ik in en we reden weg.Nadat we de bus hadden gehaald reed ik terug in de auto naar de kerk en Jan reed in de bus.We gingen wat bakken ophalen en toen naar de supermarkt.Daar kregen we veel broden.Toen door naar het volgende dorp ook daar kregen we broden.Daarna weer terug naar de kerk wat al opslag diende voor de opgehaalde spullen.Vandaaruit naar de Plusmarkt en boer Claessens.Bij beide kregen we veel groente en fruit.En we brachten weer alles weg en laden weer uit.Na een kopje koffie reden we naar de Coop en V.Gassel.En toen door naar een andere bakker .Bij de bakker kregen we ook weer veel brood.Logisch haha.Vandaaruit weer terug naar de opslag en weer uitladen.En toen weer opweg naar de volgende supermarkt.Eerst bij een vrouwtje een pakket afleveren en vandaaruit naar de Plus markt.Na lang wachten kwam er eindelijk iemand en we kregen een flinke kar groente en fruit,vlees,aardappelen,ijs mee.Wij inladen en toen stond er een nog grotere kar klaar.Dus dat was wel erg goed dat we zoveel kregen.En toen weer op weg naar een andere voedselbank.Ook daar kregen we veel groente en fruit en met een volle wagen weer terug naar .Qua tijd zaten we erg goed zelfs nog sneller.Opzich zit er geen tijdsschema aan maar ja de bus moet tussen 13.00 en 13.30 terug zijn en je wilt toch zoveel mogelijk meenemen.Eenmaal terug nog een frietje en een kroketje gekregen en toen door naar de volgende.Daar kregen we nog 100 zakken chips en snijvlees en toen waren we klaar.Bij de opslag waren anderen alles aan het uitsorteren en de kratten klaar aan het maken en alles aan het verdelen.Na ong. 6 uurtjes rijden hadden we rond de 150 km gereden.Het was 14.00 toen we klaar waren en ik k on naar huis als ik wou maar ik mocht ook mee kijken met de uitgifte en dat deed ik.Pierre vond dat niet goed en ik mocht niet fotograferen.Ja dat snapte ik ook nog wel maar Jan zei dat ik wel mocht kijken en dat ik heus niet zou fotograferen.Later werd Jan erweer over aan gesproken.Ik denk doe niet zo dom ik weet heus wel met de privecy van die mensen om  te gaan hoor.Er komen voornl. buitenlanders,drank en drugs verslaafde.De voedselbank is ook ter aanvulling en niet om de hele week mee rond te komen.De mensen krijgen 1 brood per persoon per week en groente en fruit.En verder net wat ze binnen krijgen van de supermarkten.Krijgen ze veel kunnen ze veel verdelen en anders niet.We kregen vandaag groente,fruit,aardappelen,friet,koek,chips,ijs,pate,pizza,frikandellen.Echt heel veel.Ik heb een leuke en leerzame dag gehad en veel gezien.Nu zag je ook eens de andere kant van de winkel,het magazijn enzo.Sommige mensen die daar werken keken soms erg argwanend van wie is dat? Maar niemand vroeg het.Pas nadat ze Jan zagen keken ze anders van het is oke.Het is er overal wel erg makkelijk binnen te komen.Maar het was een leuke dag en zware dag.Voor mij is het maar 1 malig maar die mensen doen het iedere dag.Het is niks om dat altijd te doen.het voeld net of je aan het bedelen bent ook al is het niet zo maar zo voelt het wel

Vandaag lekker vrij.Zometeen alles klaar maken en dan vanmiddag naar de visvijver we hebben een wedstrijd dit weekeind tot zondag.Ik hoop dat ik wat win  ;D en anders henb ik pech gehad
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 juni 2009, 11:50:27
Ne weer een rot week te hebben gehad is het nu eindelijk weer weekeind.Gister wel met m'n leiding gevende erover gehad maar ik ben er niks mee op geschoten :'(
het s zo frustrerend. :-\

Vanavond naar de wok.Het is voor mijn verjaardag i.p.v. een kado. En nee ik ben nog niet jarig pas over 2 maanden  Ã,«Ã,¿Ã,»
M'n moeder vond dat we het nu m aar moesten doen van in Juli (ja je leest het goed) hebben ze 2 verjaardagen en in Augustus ook een paar en dan hebben ze geen tijd om te gaan uit eten.Pfff ik heb zo geen zin he.Er is de laatste tijd al zoveel stress dat ik heb maa rgehad kan hebben.Ik heb niet voor niks hartkloppingen en hoge bloeddruk de laatste tijd alleen daardoor.En dan komt het gezeik op het werk er nog bij en dan flip je ene keer door.Ik merk dat het er bijna aan zit te komen.Ik probeer het nog te vermijden maar ja hoelang hou je dat vol



Ik ben ook weer eens flink aan het opruimen geslagen in de zin van alles weg waar ik geen zin  meer in heb.Vorige week kreeg ik een brief van een penvriend dat die wou minderen met schrijven in het algemeen wand het vrat toch veel tijd en energie.Ik denk je neemt zelf steeds meer mensen aan om mee te schrijven.Ik voelde me er niet goed bij.Het was niet direct tegen mij bedoelt maar zo voelde het wel maar ik had er meteen genoeg van.Ik heb maar een paar penvrienden maar ik neem er geen nieuwe meer bij.Als alles stopt vind ik het goed zo bespaar je meer tijd en postzegels en heb je meer tijd over voor andere dingen.Niet dat het zoveel tijd in beslag neemt maar toch het scheeld. 1 penner weet ik helemaal niet meer wat ik moet schrijven die valt in herhaling wat ik heb geschreven.Ja zo krijg ik mijn blad ook vol.Dan doe ik dat ook maar op een gegeven moment wand ik ga geen nieuwtjes vertellen terwijl die persoon niks meer over zichzelf schrijft en ik iedere keer mijn verhaal in zijn brief terug lees.Ook heb ik Plan opgezegt als deze is afgelopen dan neem ik geen nieuw Plan kindje meer.Is toch ieder jaar een smak geld.Wel heel leuk om te doen maar ja nu kom ik een keer aan de beurt het is allemaal al duur genoeg.Enzo ''ruim'' ik een beetje op.Nu ga ik me richten op djembe les en het vissen en dat is ook al duur genoeg en niet te veel mensen om me heen.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 juni 2009, 10:20:51
Zouden we vandaag naar Madurodam gaan gaat het niet door vanwege de regen  :-\
Komt Emine bij mij met de kleine en zegt ze dan blijven we een paar uurtjes. Om 8.45 was ze er en om 10 uur vertrok ze weer wand de kleine wou slapen.Hij is nu 11 maanden. Daar hebben we dan de  hele dag vrij voor genomen.Dus om 10 uur had ik een gevoel van ,ja hier zit ik dan wat doe ik met de rest van de dag  :-\
Ik ga zo even naar het centrum of kijk wat tv wand verder heb ik nu ook nergens geen zin in.Ik had me er zo op verheugd en nu zit ik met lege handen.Och ja weet ik dat ook weer voor de volgende keer.Wel jammer
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 juni 2009, 12:24:13
Vrijdag personeelsfeestje gehad in de dierentuin Beekse Bergen.Het was erg leuk.We moesten in het dierenpark opdrachten doen en foto's maken met een polariod camera.Kei gaaf.Onderweg nog een flesje fris gehad en een ijsje.We hadden super goed weer en dat was een voordeel.Nadat we allemaal klaar waren gingen we met de safaribus naar een restaurant en daar kregen we bbq,salade,frietjes en koude schotel.De frietjes,mayo en koude schotel was het lekkerste.Ondertussen werd de prijs uitreiking gedaan en we waren 3e geworden van de 8 teams,niet slecht al zeg ik het zelf.Ik was blij dat ik niet bij Emine in de groep zat wand ik word zo moe van dat kind en nu heb ik een geweldige dag gehad.Het park is ook zeker de moeite waard om zo een keer heen te gaan wat ik ook zeker zal gaan doen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Nevyn op 14 juni 2009, 12:51:08
Safaripark Beekse Bergen is leuker dan het Speelparadijs. Bij de tweede ben je zo uitgekeken.

Ik kom er elk jaar met de groep van Kindervakantiewerk en dan zitten we na de lunch al in het safaripark. En daar willen ze dan niet meer weg, terwijl ze blij zijn dat we het speelparadijs verlaten hebben.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 juni 2009, 12:59:49
Citaat van: Dee-E op 14 juni 2009, 12:51:08
Safaripark Beekse Bergen is leuker dan het Speelparadijs. Bij de tweede ben je zo uitgekeken.

Ik kom er elk jaar met de groep van Kindervakantiewerk en dan zitten we na de lunch al in het safaripark. En daar willen ze dan niet meer weg, terwijl ze blij zijn dat we het speelparadijs verlaten hebben.

sow,Je zou toch denken dat de speelparadijs wel in trek is maar blijkbaar niet.Wij zijn niet in het speelparadijs geweest dus ik weet niet hoe het eruit ziet maar bij de dieren was het erg leuk ,blijkbaar ook voor de kinderen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 19 juni 2009, 17:31:36
Gelukkig weer een week om.Al ging het best snel vond ik.Op het werk ook nog steeds hetzelfde  :-\
Donderdag word de dakraam van de auto gemaakt,eindelijk wand als het geregent had werd ik zeike nat  :'( echt niet leuk meer

Gisteren met m'n nicht wat gaan drinken en weer wat bijgekletst

Morgen nog poetsen,boodschappen pfff heb echt geen zin in  :(
Maar ja moet ook gebeuren
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 27 juli 2009, 19:01:50

Ik heb besloten om met Plan Nederland ( voorheen foster parents plan) te stoppen maar heb aan gegeven dit kind tot het einde te blijven steunen.Dat is nog tot eind volgend jaar.Nu kreeg ik zaterdag een brief dat het per 31 juli stopt.Nou ja zeg eerst vinden ze het goed dat ik tot het einde doorga tot het plan kind word uitgeschreven en nu word in 1x alles gestopt.Ik heb wel zitten denken om te bellen maar aan de andere kant is het wel goed zo.Ik heb nooit problemen of wat dan ook gehad met plan maar dit vind ik niet zo leuk.Ik leg me er bij neer maar had wel iets anders bij voorgesteld.Ik denk er ook over om hem nog een brief te schrijven maar geen idee of het nog wel aankomt.
Wat kunnen sommige dingen toch raar lopen
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 27 juli 2009, 20:06:52
Citaat van: mary-kate op 27 juli 2009, 19:01:50

Ik heb besloten om met Plan Nederland ( voorheen foster parents plan) te stoppen maar heb aan gegeven dit kind tot het einde te blijven steunen.Dat is nog tot eind volgend jaar.Nu kreeg ik zaterdag een brief dat het per 31 juli stopt.Nou ja zeg eerst vinden ze het goed dat ik tot het einde doorga tot het plan kind word uitgeschreven en nu word in 1x alles gestopt.Ik heb wel zitten denken om te bellen maar aan de andere kant is het wel goed zo.Ik heb nooit problemen of wat dan ook gehad met plan maar dit vind ik niet zo leuk.Ik leg me er bij neer maar had wel iets anders bij voorgesteld.Ik denk er ook over om hem nog een brief te schrijven maar geen idee of het nog wel aankomt.
Wat kunnen sommige dingen toch raar lopen
Ik vindt het een vreemde gang van zaken dat ze nu alles stop zetten terwijl jij hebt aangegeven dat je nog tot eind volgend jaar met dit kind wilt doorgaan. Wij 'hadden' vroeger ook een Foster Parents kindje, die hebben we jaren gesteund, maar toen ging hij verhuizen en kregen we zomaar een brief dat we een ander kind steunden, mijn ouders hebben het toen ook stop gezet omdat ze boos waren dat er niet eerst met ze was overlegt.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 27 juli 2009, 20:17:21
Citaat van: Iwan op 27 juli 2009, 20:06:52
Citaat van: mary-kate op 27 juli 2009, 19:01:50

Ik heb besloten om met Plan Nederland ( voorheen foster parents plan) te stoppen maar heb aan gegeven dit kind tot het einde te blijven steunen.Dat is nog tot eind volgend jaar.Nu kreeg ik zaterdag een brief dat het per 31 juli stopt.Nou ja zeg eerst vinden ze het goed dat ik tot het einde doorga tot het plan kind word uitgeschreven en nu word in 1x alles gestopt.Ik heb wel zitten denken om te bellen maar aan de andere kant is het wel goed zo.Ik heb nooit problemen of wat dan ook gehad met plan maar dit vind ik niet zo leuk.Ik leg me er bij neer maar had wel iets anders bij voorgesteld.Ik denk er ook over om hem nog een brief te schrijven maar geen idee of het nog wel aankomt.
Wat kunnen sommige dingen toch raar lopen
Ik vindt het een vreemde gang van zaken dat ze nu alles stop zetten terwijl jij hebt aangegeven dat je nog tot eind volgend jaar met dit kind wilt doorgaan. Wij 'hadden' vroeger ook een Foster Parents kindje, die hebben we jaren gesteund, maar toen ging hij verhuizen en kregen we zomaar een brief dat we een ander kind steunden, mijn ouders hebben het toen ook stop gezet omdat ze boos waren dat er niet eerst met ze was overlegt.

Ja ik heb er nog nooit problemen mee gehad en vorige week vonden ze het nog goed dat ik dit afmaakte.Dat doen ze vaker ja in 1x een ander kind geven als de ene is verhuisd of uitgeschreven zonder overleg.Dat is minder rompslomp zeggen ze  :-\ enzo kan je in 1x gewoon doorgaan met een ander kind,alsof het lopende band werk is. ???
Een kennis van me heeft het ook opgezegt hij kreeg allemaal opdringerige brieven / telefoontjes of hun geen 2e kindje wilde en reclame folders.Nou ik heb daar nooit geen last van gehad.Wel vreemd allemaal hoor.Ik laat het ook hierbij ik ga er niet meer over bellen ofzo
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 augustus 2009, 21:06:41
Ik heb pas volgende maand vakantie pfff dat duurt nog even  :'(  Nu is iedereen al weg maar ja ik heb nog iets om naar uit te kijken  Ãâ€"app
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 12 september 2009, 13:32:42
Bijna VAKANTIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE  Ãâ€"app  eindelijk
en dan de woonkamer opknappen  :-\ pff word er al moe van als ik eraan denk  Ãâ€"hi  hihihihi  Nee het zal vast wel lukken.Deze week de kleinere spullen al naar boven sjouwen en volgende week maandag de 21e beginnen met texen en verven van de muren en plafond en daarna laminaat erin mikken .Het ergste is nog dat ik nog moet gaan kijken welke vloer ik wil   :-\   Ã,«Ã,¿Ã,». Ik hoop binnen 2 weken klaar te zijn dan heb ik nog iets aan mijn 3e week vakantie  :zon:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 september 2009, 19:29:18
Volgens mij ben ik nog de enige die het logboek bij houd.Sommige dingen schrijf ik niet eens op anders komt het zo zeuren over  8*)
Vandaag heeft weer een penner afgezegt om te blijven pennen  :-\
De een na de ander haakt af.Leuk is anders.Ik neem ook geen nieuwe penners meer bij heb het helemaal gehad.Ik heb nog 3 penners en dat is meer dan genoeg.Ik voel me ook best bedrogen wat stelde zo'n vriendschap nog voor? Grrrr ik ga maar gauw de kamer leeg halen dan heb ik wat te doen wand volgende week moet het toch leeg zijn als ik ga verven.
Voel me toch wel een beetje verdrietig  :'( en leeg
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: StarLight op 15 september 2009, 16:47:33
Wat grappig om te lezen dat jij ook penners hebt. Dat doe ik ook.
Maar bij mij haken ze ook na 1 of 2 maanden af. Word zo'n gewoonte..
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 september 2009, 21:24:06
Citaat van: StarLight op 15 september 2009, 16:47:33
Wat grappig om te lezen dat jij ook penners hebt. Dat doe ik ook.
Maar bij mij haken ze ook na 1 of 2 maanden af. Word zo'n gewoonte..

Had ik in het begin ook 2-3 maanden en je hoorde er niks meer van.Nu heb ik 4 penners (meer dan genoeg) die het al een paar jaar vol houden.De laatste die vertrok was na 6 jaar dus ik mag niet klagen,maar als er word geschreven ik schrijf heeeeeel graag met je en je bent wel een van de eerste die eruit word geknikkerd vraag ik me af hoe diep zat die vriendschap.Ik heb vanmorgen ook alle brieven kapot gescheurt en weggegooit en dat lucht op.
Verder is het best leuk om penners te hebben ik heb het altijd met veel plezier gedaan.Altijd een brief op je deurmat.De laatste nieuwtjes weer lezen ja kei leuk.Maar alles wat nu afhaakt komt er geen nieuwe meer voor in de plaats
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: StarLight op 15 september 2009, 21:28:33
Ja inderdaad. Ik heb er nog 2. Eentje uit Ierland en eentje uit het noorden van het land!
Erg gezellig. Maar meer hoef ik er even niet bij.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Nevyn op 15 september 2009, 22:08:38
Het lijkt mij ook superleuk om een penvriend of vriendin te hebben. Ik begin er alleen niet aan, omdat ik bang ben dat ik er op een gegeven moment geen tijd meer voor heb en dat het dan verwatert. Dat zou ik zonde vinden. Misschien dat ik er ooit nog aan begin, maar dan als ik klaar ben met school ofzo. Want dat slurpt zoveel tijd een energie op..
Titel: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 15 september 2009, 22:10:12
Ik had vroeger penvriendinnen, Brazilië, België, Wales, maar na een tijdje had ik/zij het te druk en dan verwaterd
het al snel. Ik heb nog wel alle brieven bewaard.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: StarLight op 15 september 2009, 22:37:28
Citaat van: Dee-E op 15 september 2009, 22:08:38
Het lijkt mij ook superleuk om een penvriend of vriendin te hebben. Ik begin er alleen niet aan, omdat ik bang ben dat ik er op een gegeven moment geen tijd meer voor heb en dat het dan verwatert. Dat zou ik zonde vinden. Misschien dat ik er ooit nog aan begin, maar dan als ik klaar ben met school ofzo. Want dat slurpt zoveel tijd een energie op..
Het kost ook inderdaad erg veel tijd. Dat merk ik ook wel dat er veel mensen zeggen. Ik stop ivm drukte werk/school.
Maar als je echt penvriendinnen of penvrienden bent maakt het niet uit hoelang je er over doet om te reageren. Bij het meisje dat ik in Ierland heb kan er soms ook 3 maanden overheen gaan voor ik iets hoor. Maar dat maakt het weer bijzonder!
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Kim op 16 september 2009, 17:28:36
Toen ik 14 was had ik er 19 in totaal! :P

Postzegels werder hergebruikt en ik had ze over de hele wereld.
Nu heb ik er geen behoefte meer aan, toendertijd was het echter
heerlijk om met "onbekenden" over je leventje en die ene leuke jongen
te vertellen. ;) Mijn meeste penpals kwamen uit Amerika....had natuurlijk
z'n voordeel want because of that I was a very good student during the
English lessons! :P
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 16 september 2009, 20:42:03
ja je moet er wel wat tijd insteken daarom had ik er niet zoveel anders ben je alleen maar aan het schrijven.Jammer als het verwaterd
Het hergebruik van de postzegels ken ik ook maar ik heb het niet vaak gedaan
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: StarLight op 16 september 2009, 20:43:50
ik herbruikte ze ook altijd. Door even wat plakband er over heen te plakken :) Haal je de stempel zo weg.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Kim op 16 september 2009, 20:47:37
Nee joh, met pritt er overheen te smeren! ;)
Kun je de stempel zo uitvegen.   :tU:

Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Nevyn op 16 september 2009, 21:14:42
Ik schreef vroeger wel elke dag met mijn beste vriendinnetje. Dat was op zich wel grappig. Ik zag haar elke dag, maar we hadden ook elke dag een brief voor elkaar. Soms vraag ik me nog af waar we de gespreksstof vandaan haalden.

Later heb ik een tijdje geschreven met een jongen die nu een vriend van me is. Schrijven doen we nu niet meer, nog wel afspreken en op msn praten.
En ik heb heel lang geschreven/gemaild met Vincent toen hij nog in Nieuw-Zeeland zat. Elk mailtje van hem voelde toch steeds weer als een cadeautje..
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 17 september 2009, 19:06:55
Tegenwoordig is het meer e-mail of msn maar een brief op de deurmat vind ik veel leuker
Inderdaad toen had je veel meer gespreksstof dan nu en ook daar ging het meestal nergens over ,bij ons althans haha.
Toch leuk zo'n brief wisseling en je ontmoet verschillende mensen met verschillende ideeen

Ken je ook deco's en fb (fanbooks) daar schrijft iedereen zijn naam en adres in en dat gaat dan de hele wereld om en als je geluk hebt krijg je het weer terug dat is ook leuk.Bij deco's kleur,plak je er van alles bij
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Kim op 17 september 2009, 19:21:24
FB's jaaaaa!!!!! :D

Plakte er altijd mijn adresstickertje in en daarbij I LOVE BACKSTREETBOYS! (haha!)
Ik schreef ook met een vriendin. We hebben 2 jaar lang ELKE dag (ook in vakanties)
geschreven en in totaal waren dat 10 schriften, maar dan hele dikke schriften met zo'n
harde kaft. Foto's, recepten...VANALLES schreven we er in. Ik heb er nu 5 hier en zij
heeft er ook 5. Wel leuk om terug te lezen, dan denk je echt.....wie zijn dat allemaal!!!!
Namen die ik totaal vergeten ben, hihi.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 september 2009, 16:19:55
Bijna klaar met de kamer eindelijk ,morgen zal het wel af komen en dan alles weer inruimen dan kan ik weer normaal iedere dag aan de pc zitten  ;D *G
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Kim op 24 september 2009, 16:22:05
Krijgen we dan ook foto's te zien?  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 september 2009, 21:09:27
Citaat van: Kim op 24 september 2009, 16:22:05
Krijgen we dan ook foto's te zien?  :D

Als ik ze erop krijg wel dan zal ik ze erop zetten
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 29 september 2009, 15:58:09
Vanmorgen weeste stadten.Eerst bij C&A 2 truitjes gekocht uit de aanbieding.En daarna door naar Miss Etam en ook daar 2 truitjes uit de aanbieding gehaald.Super geluk hebben  ;D Ook lag er nog de laatste armband van Pink ribbon dus ook even binnen gehaald.Die juffrouw zei je hebt de laatste.Ik zeg oja? hebben jullie er geen meer dan? Nee zegt ze en we krijgen er ook geen meer.Het is nu al op terwijl het nog niet eens oktober is.Blijkbaar ha ze het niet verwacht of ze mochten nog niet verkocht worden geen idee.Ik ben het later ook vergeten te vragen eigenlijk  :-\
Daarna nog een boek gekocht van het huis Anubis. Ik ben daar nu helemaal verslaafd aan  *G  .In het weekeind de marathon van de serie zitten kijken en nu de boeken aan het lezen.Ik vind het super spannend en je gaat er ook helemaal erin mee dat vind ik zo leuk.Zo'n vrienden en zo'n cluppie zou ik ook wel willen hebben  :D
Vanmiddag nog even de tuin gedaan die ziet er nu ook weer goed uit dan kan ik zometeen weer verder gaan lezen wand als je eenmaal begint kan je niet meer stoppen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 28 augustus 2010, 15:06:29
Pff heb net 1,5 week in bed gelegen met een fikse griep. Nou daar word je ook niet vrolijk van. Maandag weer werken ik hoop dat het dan goed gaat en anders gaan we gewoon weer naar huis  :-\
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 9 juni 2012, 08:31:23
Vandaag heb ik een verjaardag en dan plakken ze meteen een avondje voetbal kijken eraan vast. Dat komt nu wel goed uit. Vanmiddag eerst even langs Piet om een oranje t-shirt te scoren en dan naar de party. Ik geef zelf niks om voetbal maar op zo'n manier is het wel leuk.
Gisteravond naar de avond 4-daagse gaan kijken. M'n collega deed mee met haar zoontje de 3 km dus die even vast gelegt op foto. Hat was wel leuk. Ik was ook weer optijd thuis wand 3 km is niet zo lang. Tenminste voor ons voor die kleine best wel wand die word volgende maand 4 en loopt niet zoveel.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 juni 2012, 17:14:48
Gisteren verjaardag gehad en voetbal gekeken. Ik vond er niks aan het was er helemaal niet gezellig. Eerst bij iemand een oranje shirt gehaald daar begon het al,zeuren,klagen etc....
Toen door naar de verjaardag maar daar was het ook niet leuk. Nederland verloren. En met de pauze van Duitsland - Portugal ging ik weer naar huis. Eindelijk rust.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 juni 2012, 18:41:04
Gisteravond eerst naar de aqua zumba geweest. Het duurde tot 20.15 maar om 20.00 ging de eerste het bad uit. 20.09 de volgende en om 20.10 volgden er nog 2. Dan denk ik ook dan kan je die 5 minuten toch ook wel vol maken.En als het de bedoeling was om voetbal te zien was dan thuis gebleven. De groep na ons waren  maar met 6 mensen. Echt erg voor dat vrouwtje dat les gaf. Vandaaruit door naar Piet en An om het voetballen te kijken. Voor mij hoefde het niet zo maar ja ze wilde graag dat ik kwam. Nou vooruit dan maar. Buurvrouw Carla zat er al. Of ik zondag ga kijken bij hun dat weet ik nog niet wand de dag erop heb ik vroege dienst en zo spannend is het ook weer niet vind ik. Ik kijk nog wel.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Believe op 14 juni 2012, 18:43:32
Denk dat we zondag meer in de zenuwen moeten zitten want dan is het echt.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 juni 2012, 18:46:56
Ja dat klopt zondag is het erop of eronder
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Believe op 14 juni 2012, 21:17:59
Ja dat is wel erg maar ja ben wel vrij maandag gelukkig :sct: *G
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 juni 2012, 21:28:41
Oh heerlijk dan heb je een  lekker lang weekeind
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 juni 2012, 22:49:26
Vandaag mocht ik op het werk om 14.20 gaan. Heeeerlijk mijn weekeind kon beginnen. Snel effe douche en de knutsel spullen bij elkaar zoeken wand ik zou s'avonds bij een vriendin gaan. Eerst aten we pizza en toen zijn we gaan knutselen. Ik kaarten borduren en zij patchwork. Om 22.15 ben ik weer naar huis gegaan. Het was wel gezellig deze keer.

Gisteravond met m'n nicht,haar zoon en zijn vriendin bij de chinees gegeten. Dat was ook gezellig. Daarna zijn m'n nicht en ik nog even een cafeetje ingegaan. We waren net binnen en het begon me toch te regenen. Dat was echt geluk hebben. We blijven maar even 1 glaasje en we gaan. Jaja om 23.00 gingen we pas. Ja je kent het wel als het gezellig is let je niet op de tijd. We hadden ook even genoeg te vertellen.
Morgen boodschappen en verder rustig aan doen. het is weekeind he
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 1 juli 2012, 09:59:57
Schreef ik laatst 3 mensen aan om mee te pennen kreeg ik van 1 een hele leuke brief terug. Van inmiddels de andere 2 heb ik ook wat terug gehad maar het voelt niet goed. Ze willen eerst even kijken of er een klik is. En,ik heb eigenlijk al genoeg penners maar ik wil het wel proberen of de klik er wel is. En,je handschrift staat me wel aan maar toch wil ik het even aanzien of de klik er is. Nou ik weet niet hoevaak ik het woord KLIK ben tegen gekomen. Nou graag of niet hoor. Ik heb nu al geen zin meer om ermee te schrijven als het zo moet. Ik wilde aan de brief beginnen maar ik kom er niet verder mee. Stom maar het voelt niet goed en dan komt er niks op papier. Ik weet niet wat ik ermee moet. Toch proberen omdat ergens toch staat van wie weet KLIKT het. Of meteen op mijn gevoel afgaan en ermee kappen. Ik weet het even niet meer. Je wilt alleen maar gezelligheid en dan krijg je dit weer.Het is ook altijd wat.

Gister de coniferen gesnoeid. Met 1,5 uur was ik klaar. Blij toe wand het is rot werk en zwaar. Wel vond ik het mooier geworden dan de vorige keer. Toen alles naar de stort gebracht en ik was alles werr kwijt. Later die middag nog 2 nieuwe visjes gekocht. Ik wilde er eerst mee wachten nadat 2 weken terug mijn goudvis is overleden na een leeftijd van 9 jaar en 2 maanden maar ja dit brengt weer wat beweging in huis. De een is een oranje met een zwart randje aan de vinnen en staart die heb ik Charly genoemd. de ander is een witte met een oranje koppie die heb ik Nino genoemd. De namen schoten me ineens te binnen en dan word het dat. Vandaag lekker niksen. Zometeen nog even naar de brievenbus en verder wat luieren wand morgen weer werken en dan begint de ellende weer dus nu even rustig aan doen en van de rust genieten
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 3 juli 2012, 08:20:57
Gisteren toch een brief geschreven naar die persoon die het alleen maar over de klik heeft. Eerst iets over mezelf verteld en daarna netjes geschreven dat het aan haar de keuze is of ze verder wil gaan. Omdat ze al genoeg penners heeft zoals ze schrijft leg ik de beslissing bij haar neer. Zo heb ik het toch netjes opgelost vind ik. Ja ze schrijft dat ze eigenlijk al genoeg penners heeft en eerst eens zien of er een klik is daar haal ik bijna uit van ja doe maar maar liever niet. Enzo heb ik het netjes opgelost denk ik zo. Nu afwachten wat de reactie erop is. Hier heb ik een goed gevoel bij voor mezelf en ik het het netjes gezegt. Toch wel trots op mezelf als zeg ik het zelf
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 7 juli 2012, 15:04:55
Met hoeveel mensen schrijf je en hoe kom je aan die mensen?
Ik schreef vroeger ook met een aantal mensen in het buitenland; België, Brazilië, Wales, Bosnië.
Van het meisje uit Bosnië heb ik niets meer gehoord, nadat daar de oorlog uitbrak.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 juli 2012, 09:13:27
Citaat van: Iwan op  7 juli 2012, 15:04:55
Met hoeveel mensen schrijf je en hoe kom je aan die mensen?
Ik schreef vroeger ook met een aantal mensen in het buitenland; België, Brazilië, Wales, Bosnië.
Van het meisje uit Bosnië heb ik niets meer gehoord, nadat daar de oorlog uitbrak.

Ik schrijf nu met 6 mensen. Er gaat onder de schrijvers een fb rond. (fanbook) Dat is een blaadje of 2-3 blaadjes aan elkaar vast. Je schrijft er je naam,adres,postcode,plaats erop en stuurd het door. Sommige kunnen er ook bij zetten nieuwe penners gezocht en dan reageer je naar die persoon toe en dan als je een reactie terug krijgt heb je er een penner bij. Zo makkelijk gaat dat.
Ik wou mijn vriendenkring wat verbreden na veel tegen slagen met (ook) penners maar ja als sommige al meteen zo negatief reageren dan heb ik er al geen zin meer in.En alweer spijt van dat ik het gedaan heb. Maar 6 mensen is ook wel genoeg je moet ook nog tijd over houden voor andere dingen zeker als je ook nog fulltime erbij werkt dan moet het een hobby blijven
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 juli 2012, 08:25:06
Zometeen nog even een boodschap halen en om 13.00 uur bij de kapper zijn. Vanavond ga ik naar een vriendin op bezoek. Ze wil gaan knutselen. Ik kaarten borduren en zij patshwork. Dat doet ze ook alleen maar om dat ding klaar te krijgen wand alleen werkt ze niet aan dat kleed  :-\
Stom wand waarom begin je er dan aan wand dat geeft best veel werk als je een bed sprei wil maken.
Morgen even naar mijn oom's verjaardag. Mijn nichtje heeft er weer een papegaai bij. Nummer 5.
Die zullen we wel te zien krijgen denk ik. En dan is het weekeind alweerom
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 28 juli 2012, 07:42:20
Vandaag proberen een beetje te ontspannen als dat nog gaat lukken.Gisteren weer een aanvaring gehad met een leiding gevende van het werk. Het ging weer nergens over. Zien ze dan werkelijk niks?????
Ik word hier zo moe van. Ik zoek nog steeds naar ander werk maar er is niks  :'(
Ik hou het niet langer meer uit daar.

Zometeen even naar de winkel en dan hier thuis wat poesten en opruimen. Net met dat regen weer kan je ook niks. Het is wel goed voor de plantjes.
Vannacht 1 bliksem flits 1 flinke donderslag en verder alleen geregent. Dus het viel mee te opzichte wat ze voorspeld hadden.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 29 juli 2012, 16:29:32
Weer zeer slecht geslapen. En stond om half 7 alweer te strijken. Daarna gewassen en aangekleed en een rustig dagje gehad. Kan mijn rust nog niet vinden  :'(
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 3 augustus 2012, 17:28:20
Eindelijk vakantie  :app:
Ik kon net wachten maar dan is het eindelijk zover
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 6 augustus 2012, 15:32:52


Citaat van: mary-kate op  3 augustus 2012, 17:28:20
Eindelijk vakantie  :app:
Ik kon net wachten maar dan is het eindelijk zover

Ga je nog wat doen met je vakantie?? Weg ofzo?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 augustus 2012, 16:07:40
Citaat van: Iwan op  6 augustus 2012, 15:32:52


Citaat van: mary-kate op  3 augustus 2012, 17:28:20
Eindelijk vakantie  :app:
Ik kon net wachten maar dan is het eindelijk zover

Ga je nog wat doen met je vakantie?? Weg ofzo?

Ja woensdag naar Terschelling een dagje op en neer met een busreis mee
Misschien nog een keer naar de dierentuin. ligt aan het weer als het droog blijft wand qua temperatuur is niks mis mee. En verder lekker niksen,lezen en tv kijken
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 7 augustus 2012, 16:19:47
Mijn 2e vakantie dag en eigenlijk nog niet veel gedaan. Gisteren naar de fitness en wat gerommeld
En vanmorgen naar de jaarmarkt 13 km verderop. Ik heb alvast een kadootje gekocht voor zaterdag en knutsel spulletjes.Ik heb ook nog niks  ;D
Doordat ik vanmiddag een afspraak had kun je toch niet veel doen die dag vind ik. Het is toch opletten dat je weer optijd klaar staat.Maar ik hoef niet te werken dat scheeld al een HEEEEEEEEELE hoop
En morgen lekker naar Terschelling ik heb er al helemaal veel zin in
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 augustus 2012, 08:14:50
Woensdag naar Terschelling geweest. Het was leuk maar niet voor herhaling vatbaar. We kregen eerst een 1,5 uurse rondrit over het eiland. En daarna 3 uur eigen tijd. We zijn wat gaan fietsen en daarna wat shoppen. Tja er moeten ook wat souveniers terug komen. Ik vond dat er geen sfeer hong en gezelligheid. dat heb je op Texel wel meteen vind ik. Ook de veerboot gaf geen gezelligheid en als je er 2 uur op moet zitten is dat dan erg lang.
Gisteren eerst naar de Timco geweest.Dat was ook al een tijdje geleden dat ik daar was geweest.Laterna nog even naar een hobby winkeltje geweest. Daar nog wat knipvellen gekocht. Ik heb ook nog niks  ;D
Morgen nog naar een verjaardag met bbq  :-\
En zondag nog naar een kennis en dan eten we chinees en dan is de vakantie alweer voorbij  :'(
Dan begint de ellende weer. Maar nu eerst nog 3 daagjes genieten  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 21 augustus 2012, 17:17:41
Bank gelegen net als de afgelopen week
Was effe ziek  :pale:
Ik had een bacterieele virus opgelopen
Keel ontsteking,ontstoken klieren  :'(
Maar met een antibiotica gaat het wel weer
jammer dat het werk zo loopt te zeike
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 september 2012, 19:52:05
Net nog even een nieuwe website aangemaakt zodat ik weer al mijn dingen van de dag op te schrijven. leuke en minder leuke al zal op dit moment het laatste meer van toepassing zijn  :'(
Maar ook dat komt goed. Nog 1 dag en dan eindelijk weekeind. Eerst even de buxus haagje in de voortuin snoeien en verder lekker lui wezen  ;D
Zometeen nog even lezen in het boek van Linda van Rijn. Blue Curacao spannend boekkie.
Het lijkt wel herfst al heeft dat ook wel iets vind ik. Vroeg de gordijnen dicht (geur) kaarsjes aan en dan voor de tv GTST kijken  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 21 september 2012, 17:56:39
Eindelijk weekeind. Hoe heerlijk kan dat zijn. Heel heerlijk. morgen vroeg eerst even de buxes haagje snoeien. Daarna de vloer dweilen en misschien de achter tuin nog even doen. Zal niet veel hoeven wand dat heb ik laatst al gedaan. En dan ben ik klaar voor de herfst die vandaag begonnen is. Het was vanmorgen ook best koud op de fiets zeg. Ik kon mijn winterjas wel al aan doen,brrr.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 september 2012, 08:09:11
Wil ik zometeen mijn haagje gaan knippen heeft het geregent  :'(
Dat zal een natte boel gaan worden  :-\
Maar ik ga er gewoon voor en het komt af. Nat of niet  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 september 2012, 18:45:38
Wat een weer zeg. Heerlijk als je er niet door hoeft maar niet net als ik even het dorp in en ik kwam kletsnat weer thuis, brrrr
Ik heb wel 3 loempiaatjes gekocht dan had ik nog iets lekker warms  ;D
Voel me wel moe nu. Vannacht slecht geslapen door die onweer en bliksem. Toen om 4.45 uur op omdat ik om 6 uur moest beginnen. En nu slaap  Zzzz
Tot morgen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 oktober 2012, 18:07:30
Vandaag is mijn 1e vakantie dag. Ik heb toch al veel gedaan al zeg ik hetzelf. Om 7 uur stond ik op en ging de was strijken. Daarna wassen en aankleden en eten. Toen ben ik met de tuin begonnen dat liep allemaal zo lekker dat ik alles begon te snoeien. Na een uur was ik klaar en deed de voortuin ook maar even. Die had ik laatst ook wel al gedaan maar toch maar even met de schoffel eroverheen zo ziet die er ook weer goed uit. Toen wat gegeten en meteen achteraan de woonkamer gepoetst en de hele beneden. Het voelt zo goed als alles weer schoon is. Toen gekookt en gegeten en afgewassen en nu lekker klaar. Straks nog even naar een kennis die gaat op huis bezoek dit jaar op 5 december maar de jurk is te lang. Nu hadden we zaterdag er wel wat aangedaan maar het zat voor geen meter dus vandaag nog even zien hoe we dat gaan oplossen. Alleen zijn vrouw is zo'n secreet dan heb ik al geen zin om erheen te gaan dat is zo'n akelig mens bah. Niet te geloven.
Morgen naar de markt in een plaatsje verderop. Wij hebben vandaag markt gehad maar ik had geen tijd om erheen te gaan. Verder lekker van mijn vrije dagen genieten
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 3 november 2012, 13:23:22
Wat een rot weer. Ik moet nog naar de supermarkt maar heb er totaal geen zin in wand het regent. Dan gaat de lol wel over. Straks toch maar even erdoor kan ik meteen de brieven posten die ik vandaag heb geschreven dan zijn die ook weeroptijd de deur uit en optijd op plaats van bestemming. Wou ik mijn blog verwijderen lukt dat niet. Ze gaan overal weblogs veranderen en het rotte ervan is daarna kom je er niet meer op dus ik denk weg ermee maar lukt niet. Zo te lezen hebben meer mensen last van. Ik ga een pagina op hyves maken daar kan ik verhalen en foto's plaatsen en die blijven dan wand websitemaker.nl en web-log veranderd steeds en zo'n pc techneut ben ik ook weer niet om alles te snappen wat er weer veranderd is. Laatst was een vriendin verdwenen op facebook. Ze wist niet hoe dat kan. Ik ook niet maar ik kan haar ook nergens meer vinden. Soms denk ik om alles eraf te gooien,hyves,facebook,twitter maar ja ik heb een paar mensen die ik wil volgen dus dan maar niet. En verder blijf ik gezellig hier. Ik wacht ook al een week op een smsje om uit eten te gaan. Niet dat ik echt zin heb maar ja beloofd is beloofd. Ik heb hun een week later pas een sms terug gestuurd omdat ik me niet happy voelde en nu  doen ze precies hetzelfde. Kinderachtig. Van de zomer kreeg ik helemaal geen bericht of ze zin hadden om te komen bbqen. Met mijn verjaardag zijn ze niet geweest. En nu moet ik weer op antwoord wachten vandaar heb ik al geen zin meer.
Na 2 weken vakantie te hebben gehad heb ik deze week weer gewerkt  :sic nou het was weer gezellig  :huil: NOT
het is weer weekeind dus rust
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 november 2012, 14:45:34
Net de voor en achtertuin gedaan. Voornl de bladeren van de bomen van een ander weg geveegd
Ben ik net een half uurtje klaar begint het te regenen  :regen: Wat een timing. Nu maar op de bank gaan lezen ik weet het anders ook niet met dit weer  {:{}
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 november 2012, 12:37:11
Belde ik gisteren een kennis op of het inmiddels al bekend was of we volgende week gaan wokken is het antwoord weer nee. Ik kreeg 26 okt een sms we moesten maar eens gaan uiteten (dat staat al vast sinds april). Ik zeg is goed. Na overleg kwam 17 nov eruit maar moest eerst aan zijn vriendin vragen of zij ook kon ik hoorde het nog wel. We zitten nu met de verhuizing we stellen het wel uit. En bedankt...kon je dat niet eerder laten weten? Maar goed dat ik het weer even na gevraagt heb anders zat k nu nog te wachten. Pfff is dat nu zo moeilijk? ja blijkbaar wel. Jammer.
Vrijdag vrij en de week erop maandag ook. Ik kijk er zo naaruit even een lang weekeind.Ben er wel aan toe vind ik zelf  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 18 november 2012, 08:30:50
Gisteren eerst naar de kapper geweest. Ik had een afspraak om 12 uur maar vrijdag belde ze of ik niet eerder kon. Ja hoor geen probleem du som 8.30 kon ik al terecht. Ik was toch al vroeg op wand ik kon die nacht niet slapen door alle ellende van het werk. Om 12 uur heb ik de intocht van de sint nog even gekeken en daarna mijn tafeltje geverft. Vanmorgen was het nog niet echt droog,vreemd.
Straks even naar de supermarkt de laatste dingetjes halen wand morgen ga ik naar de margriet winterfair. Ook altijd leuk er even tussenuit te zijn kan ik nu wel gebruiken.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 18 november 2012, 18:32:46
Vandaag een boodschap gedaan en brieven gepost. Verder wat tv gekeken en gelezen. Net nog even een profiel aangemaakt op netlog. Laatst had ik alles eraf gegooit maar nu heb ik zoiets van och toch wel leuk die dingen. Facebook en hyves heb ik ook. Nu er wat moois van maken dan heb ik weer wat te doen  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 november 2012, 18:58:17
Jeejte heb ik me aangemeld bij netlog komen er allemaal vieze mannetjes en rare mensen op af. Zometeen effe het hele account verwijderen wand hier heb ik geen zin in.
Nu lekker weekeind. Morgen even plaats maken langs de bank dan kan ik het pas geverfde tafeltje erneer zetten. Verder poetsen,kleren wassen en niks doen of bank hangen met een boek. Ik ga maar eens aan het boek vijftig tintengrijs beginnen. Net op de tv gezien dat de ''hulpmiddelen'' uit dat boek nu super goed verkocht word. Nu word ik wel erg nieuwsschierig naar het verhaal  *G
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 25 november 2012, 08:45:48
Na het opstaan meteen de badkamer gepoetst en toen pas gewassen en aangekleed. Net gegeten en nu even aan de pc. Straks even naar de brievenbus en vanmiddag een boswandeling maken. Ik heb wel mooi winderig weer uitgezocht. Heerlijk vind ik dat die wind zolang het maar droog blijft. Dadelijk even netlog eraf mikken er komen zoveel raar volk op af bah. Daarvoor heb ik geen website aangemaakt  :juh:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 29 november 2012, 20:37:12
Bijna weekeind eindelijk. Morgen nog. Vandaag wat bij de chinees wat te eten gehaald. Ik was al zo laat. Eerst werken toen naar de pedicure geweest en daarna door naar de chinees. Nu even aan de pc en dan lezen in vijftig tinten grijs wand op de tv is ook niks. Voor mij dan. Maandag weer een pakketje met boeken gekregen via de post. Ik had haar gevraagt om niet meer door de week iets te sturen en alleen nog zaterdags zodat ik zelf het pakket kan aan pakken wand ik vind het vervelend als de (over) buren iedere keer alles moet aanpakken. Ik merk ook dat hun het ook niet leuk vinden. Een keer maakt niet uit maar iedere keer niet en dat snap ik ook wel ik vind het ook niet nodig maar zij vind dat niet normaal. Nou ik wel. Ik snap niet dat zij dat niet snapt dat de buren er niet altijd blij mee zijn. Ik ben niet net als zij die de hele dag thuis zit en overal tijd voor heeft. Ik merk dat vaker dat mensen niet snappen dat ik moet werken om alles te kunnen betalen en dan heb ik het alleen nog maar over de vaste lasten. Ze snappen niet dat ik geen partime ga werken. Ik wil wel maar ik kan niet. Ik zeg betaal jij de huur en de rest? Ik loop zovaak tegen dit soort dingen dat ik er bijna moedeloos van word wand niemand begrijpt het. Ook snappen ze het niet als hun s'maandags of dinsdag's al zeggen; fijn weekeind he. Hallo er zijn mensen die wel 5 dagen per week moeten werken minimaal 8 uur p/d. En dan zijn ze amper aanwezig en nog klagen ze steen en been. Dat snap ik dan weer niet. Pfff ik word er zo moe van maar ja wat doe je eraan? Niks. Je kunt het wel zeggen maar het komt niet aan  :juh:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 30 november 2012, 20:57:15
Vandaag om 20.00 uur naar huis gegaan er was niks meer te doen op het werk. keek ik net in mijn mailbox stond er een slecht bericht in van een vriendin dat haar dochtertje in het ziekenhuis ligt. Ze kan niks meer bewegen. Wat een shock nu maar hopen dat alles goed gaat komen. Die kleine meid is nog maar 3 maanden jong  :cry:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 1 december 2012, 14:21:32
Vanmorgen al de auto vol getankt daar kwam ik mijn vroegere renmaatje nog tegen. Zij een krant in de hand en de hond een krant in zijn bekkie. Wat liep hij toch trots haha. Toen hij me zag rende die naar me toe wand hij weet dat die weer geaaid word en toen was de krant niet meer belangrijk die lag zo op de grond  *G
Daarna door naar de wasserette. En toen naar huis. Eerst de was in het wasmachine gedaan en begonnen met brieven schrijven naar penvrienden. Leuk om te doen. Nu ben ik klaar met alles. Zometeen bankhangen met een boek en om 16.15 uur Baantjer kijken op de Belg. Ik vind die serie zo goed
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 2 december 2012, 19:59:27
Vandaag weer een boswandeling gemaakt. Ik vond er nog een gebitje van een ree,tenminste dat hebben ze me wijs gemaakt of het zo is weet ik niet. Daarna naar de wok geweest de zwarte pieten waren ook daar muziek aan het maken zo'n 20 minuten. En nu weer lekker thuis aan de pc. Zometeen douche en wat tv kijken anders lezen in het boek vijftig tinten grijs. Het is boeiend maar ik zie er niks erotisch aan misschien dat het nog moet komen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 december 2012, 22:36:28
Zat ik me vandaag toch in de kou was de verwarming kapot. Belde ik om 20.00 en ze konden tot 22.00 komen. Ik had er al een hard hoofd in maar om 21.35 ging de deurbel. Ja hoor er stond een onteur aan de deur. Printplaatje kapot. Nu doet die het weer en ik helemaal happy  :tU:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 december 2012, 18:38:08
Straks even kaarten schrijven  :-\
Ik heb er niet veel zin in eigenlijk. Ik kreeg vandaag weer 2 kaarten. 3 weken terug voor de sinterklaas had ik al 3 kaarten en nu pas komt de rest. De sneeuw is hier ook bijna helemaal weg alleen nog een paar hoopjes liggen er nog.
Ik kreeg een paar weken terug 5 olifantjes van iemand omdat ik zijn sint jurk had korter gemaakt. Nu komt bijna iedere dag de vraag,hoe heb je ze neer gezet? Achter elkaar of in een kringetje. Ik denk wat maakt dat toch uit? Ze bleven al zeuren dat ze zoooo duur waren. Ja dat wil ik niet eens weten. En als het zo duur was had het dan niet gekocht. Doe niet zo moeilijk.Sommige mensen  :juh: blijven voor mij een vraag teken
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 december 2012, 18:30:10
Gisteren is m'n collega voor de 2e keer oma geworden van een meisje dit keer.
Nu weekeind
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 december 2012, 12:56:42
Vandaag een nieuwe kerstboom gekocht met ballen en een piek. Ik had een tafelmodelletje en dat vond ik genoeg maar nu ik zie dat iedereen een mooie grote en een leuke boom hebben wil ik dat eigenlijk ook wel. Hij is nog wel maar 1,20 meter hoog maar dat is genoeg
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 december 2012, 18:07:53
Met de post alweer 3 kerstkaarten erbij gekregen + een nieuwe penner erbij. De penvrienden vliegen de brievenbus in. Zo krijg je niks en zo heb je er weer een paar bij,zo leuk he vind ik. Altijd leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen via papier. Meteen terug geschreven en misschien zometeen nog even posten wand de brievenbus zit zo vol in deze tijd. Verder wat tv kijken en lezen zoals gewoonlijk  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 15 december 2012, 22:23:40


Citaat van: mary-kate op 15 december 2012, 18:07:53
Met de post alweer 3 kerstkaarten erbij gekregen + een nieuwe penner erbij. De penvrienden vliegen de brievenbus in. Zo krijg je niks en zo heb je er weer een paar bij,zo leuk he vind ik. Altijd leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen via papier. Meteen terug geschreven en misschien zometeen nog even posten wand de brievenbus zit zo vol in deze tijd. Verder wat tv kijken en lezen zoals gewoonlijk  ;D
Hoe kom jij aan je penvrienden? Hoeveel heb je er en zijn het voornamelijk mannen of vrouwen?
Zijn het allemaal mensen uit Nederland of uit vanuit het buitenland?
Ontmoet je je penvrienden wel eens in het echt?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 16 december 2012, 13:59:01
Citaat van: Iwan op 15 december 2012, 22:23:40


Citaat van: mary-kate op 15 december 2012, 18:07:53
Met de post alweer 3 kerstkaarten erbij gekregen + een nieuwe penner erbij. De penvrienden vliegen de brievenbus in. Zo krijg je niks en zo heb je er weer een paar bij,zo leuk he vind ik. Altijd leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen via papier. Meteen terug geschreven en misschien zometeen nog even posten wand de brievenbus zit zo vol in deze tijd. Verder wat tv kijken en lezen zoals gewoonlijk  ;D
Hoe kom jij aan je penvrienden? Hoeveel heb je er en zijn het voornamelijk mannen of vrouwen?
Zijn het allemaal mensen uit Nederland of uit vanuit het buitenland?
Ontmoet je je penvrienden wel eens in het echt?
Hoe kom jij aan je penvrienden? Er gaan fb's rond. Dat zijn fanbooks je zet er je naam,adres e.d in en je kan er evt bijzetten, penner gezocht en zo kunnen mensen reageren die met je willen pennen en voo rje het weet heb je er weer een penner bij
Hoeveel heb je er en zijn het voornamelijk mannen of vrouwen? Ik heb er nu 9 waarvan 8 vrouwen en 1 man
Zijn het allemaal mensen uit Nederland of uit vanuit het buitenland? 8 personen komen uit nederland en 1 uit amerika
Ontmoet je je penvrienden wel eens in het echt? Ik heb nu in totaal 4x een penner ontmoet 3x penners uit het verleden waar ik nun niet meer mee schrijf en 1 heb ik in september dit jaar voor het eerst ontmoet. De laatste was erg goed verlopen en ook leuk. De allereerste was wel gezellig maar gauw genoeg daarna was de penvriendschap in 1x over.Geen idee waarom. De volgende was ik op baby bezoek maar ik zat er voor jan doedel bij dus dat was ook snel over en de andere was ook 1 malig die hield op met schrijven wand (dat was een man) die wilde toch liever door gaan met alleen homo en lesbiennes om daarmee te schrijven en niet met een hetro als ik. Nou ja dan niet. Zo ben ik wel heel huiverig geworden met penners in het echt te ontmoeten,helaas.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 december 2012, 18:18:16
Vanmorgen even naar het dorp geweest een paar kleine boodschappen gedaan. Zelfs de winkels waren al open wand die gaan s'maandags meestal pas om 13.00 uur open. Het zal wel zijn vanwege kerstavond vandaag. Verder gelezen vandaag en tv gekeken en al gefondued ook altijd lekker. En aan de nieuwe puzzel begonnen. Was gij? De poppetjes op de afbeelding kijken naar iets en als ik de puzzel af heb zie je waar hun naar kijken dus je hebt geen voorbeeld extra moeilijk zo maar wel leuk. Zometeen nog even aan de pc en dan tv kijken er komen weer goeie films op en natuurlijk alles tegelijk dus het word nog even zoeken welke het gaat worden maar ik denk Harry Potter  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 25 december 2012, 13:56:09
Vanmorgen even bij pap en mam opbezoek geweest. Net even gegeten en nu ligt de puzzel weer klaar maar ik kan ook zomaar op de bank gaan hangen met een boek. Nu staat ook Pipi Langkous aan lekker jeugd sentiment. Altijd leuk om het weer een keer te zien al heb ik het 20.000 keer gezien  ;D
Het is te slecht weer om een wandeling te gaan maken wand dan loop je echt tussen de buien door.
Morgen bij een vriendin op bezoek  :-\ Heb eigenlijk niet meer zoveel zin in wand deze dagen maken me zo lui van het niks doen  8*)
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 27 december 2012, 17:58:27
Vanmorgen bij de buren op bezoek geweest. Als ik niks te doen had kon ik ook met de feestdagen komen maar dat heb ik niet gedaan,hun kinderen en kleinkinderen kwamen ook en daar hoef ik niet tussen te zitten. Dus vanmorgen even geweest heb ik toch mijn plicht gedaan en aan de afspraak gehouden. Even met het hondje gespeeld echt een lieverd. S'middags thuis wat opgeruimd en tv gekeken. Home alone was erop, heb ik ook nog niet gezien  :D alleen maar 20.000x
Nu even aan de pc en straks GTST kijken
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 28 december 2012, 09:26:16
Echt erg ik weet het maar ik heb de kerstboom opgeruimd. Ik wou het laten staan t/m 1 januari maar ik was het nu al moe. 2e kerstdag de kaarten al opgeborgen. Gisteren was de buurvrouw al bezig met opruimen op de boom na en nu was ik het helemaal zat. Wel vond ik de doos met andere kerst spullen die ik kwijt was. Niet dat ik er nu nog wat aan heb maar ja volgend jaar weer hoef ik dan niet meer te zoeken  ;D
Meteen op de doos kerstspullen geschreven dus die vind ik wel weer.
Zometeen even naar de supermarkt en dan lekker luieren. Misschien nog brieven schrijven anders lezen,tv kijken. Het gebruikelijke  :D
ik ben al helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Op de een of andere manier geeft het een goed gevoel,nu alleen nog vasthouden.
Gooise vrouwen de film komt op de tv die ga ik weer kijken. Ik heb die in de bioscoop gezien was wel leuk terwijl ik de serie nooit gezien heb omdat ik er niks aan vind. Gek he  :juh:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 1 januari 2013, 12:54:21
Een gelukkig nieuwjaar allemaal. Wat gaat dit jaar weer brengen? Ik heb geen idee. Als ik aan ieders wensen voldoe heel veel alleen ik zal er niet vrolijker van worden.
Punt 1.  De broer van een collega zoekt nog een vriendin en de moeder zit al te pushen wand zoonlief moet gesetteld zijn als de ouwe lui er straks niet meer zijn. Wand zoonlief kan zelf niks en heeft 2 linkerhanden. Ja en...is niet mijn probleem had jezelf hem wat moeten leren en het huis uit moeten ''jagen''. I.p.v nu met een leeftijd van 46 nog thuis laten wonen en niet te hoeven helpen met niks.(bijna een aanzoek)
Punt 2. Een oud collega ziet me ook nog steeds zitten. Kreeg 3 dagen terug een tik op hyves waarvan ik denk, hallo je hebt een vriendin dit kun je haar niet aandoen. We moeten nog een keer met z'n 3en gaan uiteten. Ben benieuwd waneer dat gaat gebeuren. (Weer bijna een aanzoek)
Punt 3. Op het werk blijven overwerken zodat iedereen naar huis kan omdat hun moeten eten,alsof ik geen honger heb. Het word allemaal geaccepteerd zeg ik ik ga naar huis krijg ik de wind van voren. Zo oneerlijk. Denk erover om er toch maar weer bijneer te leggen wand weer 10 minuten in discussie te gaan heb ik geen zin meer in.
Punt 4. Bij de psygoloog brengt het ook geen verlichting dus ik weet niet hoe ik het nieuwe jaar in zal gaan en wat het gaat worden. Ik wil alleen maar rust maar dat zal niet gaan. Als alleenstaande heb je volgens sommige geen rechten alleen maar plichten. Wat is het leven toch oneerlijk en daar moet ik dan mijn draai in vinden  :juh:
Maar goed dat ik genoeg te   {:{} heb en de  :tv: en de pc en kan knutselen.En als ik helemaal niks meer te doen heb ga ik  :schrijf: Heerlijk alleen
Vervelen doe ik me niet hoop alleen op een beetje geluk. Echt geluk en niet nep geluk om anderen te plezieren omdat ze niks zelf kunnen of iemand nodig hebben voor de was,koken enz...
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 2 januari 2013, 19:44:09
Vandaag weer de eerste werkdag in het nieuwe jaar. Wat een ellende. Iedereen loopt langs je heen en roept; oja nog de beste wensen. Weinigen nemen de moeite om even stil te staan en je da hand schudden. Is dat dan zoveel moeite? Blijkbaar wel. Het zal wel de moderne tijd zijn denk  ik dan maar. Vandaag bij de action een boekje gekocht en vormpjes voor cupcakes te maken. Ik ben niet zo'n baktype maar wou het wel eens proberen. Als ik jarig ben maakt iemand een taart voor me en ik wou er ook cupcakes bij laten maken maar later dacht ik waarom maak ik ze niet zelf scheelt ook in de kosten en het is wel leuk om te doen. Dus ik al spulletjes gekocht en zaterdag eens een party maken om te zien of het lukt. Lukt het dan heb ik lekkere cakejes voor mijn verjaardag. Weer een positief punt   :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 januari 2013, 21:33:44
Vandaag een keer goed gewerkt. Er was ook bijna niemand meer omdat het niet zo druk was  ;D
Vanavond voor de eerste keer cupcakes gemaakt. Dat was leuk om te doen. Ik ga het vaker doen zeker als ik straks jarig ben ik weet nu hoe het moet en weet dat het lukt dus dat gaat goed komen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 januari 2013, 17:42:25
Vanmorgen eerst naar de kapper geweest. Het was er super rustig ik was om 11 uur haar laatste klant dus die kon snel naar huis vandaag en een andere collega was al naar huis. Vandaaruit ben ik naar de sauna gereden ook daar was het niet druk. Lekker een pizzaatje gegeten en om 16.00 ben ik weer gegaan uitgerust en wel. Net gegeten en nu even aan de pc. Straks nog de was ophangen en tv kijken en verder doe ik niks meer vandaag
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 januari 2013, 11:26:29
Vanmorgen nog een brief afgeschreven en rond half 10 gaan posten. Daarna meteen doorgegaan naar de supermarkt en 2 italiaanse bollen gekocht met wat beleg. Net er een lekkere bol gezond  van gemaakt al had ik geen komkommer en paprika maar ja het smaakte toch wel. Verder nog wat computeren en op de bank hangen met een boek. En straks als het erop komt Teen mom kijken dat vind ik ook leuk om te zien. En voor je het weet is de dag alweer om. En dan morgen weer werken  :Yuck:
Nu zag ik vanmorgen dat je weer nieuwe voetbal plaatjes kon sparen. Dat interesseert me totoaal niet maar deze keer zijn het in een vorm van een kaartspel dat vind ik dan wel weer leuk. Ik heb al mensen aan geschreven om ze voor mij te sparen als ze er zelf niks mee doen  :D
Ik koop de laatste tijd wel vaker speelkaarten met afbeeldingen erop van de omgeving,plaats enz...
Donderdag weer met m'n nicht borrelen. We gaan 1x per maand samen wat drinken en bijkletsen maar door de feestdagen in december is het er niet van gekomen dus ik kijk erg uit naar donderdag. Even weer mijn verhaal kwijt worden. Van de zaak zelf krijgen we altijd een bakje pinda's erbij en soms nemen we zelf een kaasplankje of een borrelplankje. Altijd lekker en zoooo slecht voor de lijn :B;
Dinsdag even naar de boekenwinkel de laatste nieuwe van Suzanne Vermeer komt uit. Daar heb ik ook naaruit gekeken. Ik weet nog wat ik 3 maanden moest wachten en nu is het dan zover. Zij is echt goed. Zo heb je ook Linda V. Rijn. Ook heel goed maar ze schrijft in dezelfde stijl als Suzanne Vermeer  en ook bijna dezelfde titels dat vind ik zonde. De verhalen komen heel erg overeen. Als dat niet zo was had ik die boeken ook gekocht maar nu niet. Ik hou het bij Suzanne Vermeer daar heb ik nu alles al van.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 februari 2013, 22:01:51
Ik kom net van een verjaarag af.Het was wel gezellig alleen ik had er niks niemand praatte tegen me. En bij een paar voel ik toch een spanning dat ze me niet moeten.Jammer maar ja je kunt niks dwingen. Zelfs toen ik ging en iedereen een fijne avond wenste zei niemand niks. Voel me toch een beetje Pieeeeeep. Och ja de jarige was blij dat ik er was dat is het belangrijkste. Zo nu ga ik naar bed morgen om 6.55 uur gaat de wekker weer  :Yuck:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 februari 2013, 18:14:21
Vanmorgen paniek op het werk ze ware me kwijt. Dat er iemand niet door gegeven en in de agenda gezet dat ik wat later kwam. Dus er was paniek in de tent. Kom ik om half 11 dood leuk binnen wandelen en ik wist nergens niks van.
Een collega zei,heey daar is ze?!
Euh ja hoezo?
We waren je kwijt we hadden Peter R. de Vries al gebeld
Oh hoezo het was toch bekend dat ik later kwam
Blijkbaar stond het niet in de agenda tja shit happens
Maandag Mieke even op haar donder geven
Missen ze me dan toch?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 februari 2013, 11:45:02
Gisteren naar de kapper geweest. Komt m'n vader s'middags aan zegt die; tis wel erg donker vind je niet? Mwoa valt wel mee. De volgende keer doe ik het weer wat lichter met meer blonde plukjes erdoor dan loopt het ook alweer meer tegen de zomer aan. Komt ook de kapster was alleen en dan zet ze mij in de verf en ondertussen knipt ze een ander. En als het tijd is was de stagere mij alvast uit en als ze met de ander klaar is gaat ze mij knippen maar nu ze alleen was ging dat niet dus bleef ik iets langer ermee zitten. Het is inderdaad iets donkerder maar zeker niet storend.
Straks even naar m'n moeder die is morgen jarig maar viert het vandaag. Er zal niet veel komen denk ik wand de helft is ziek. Wat ervan over is wand zo groot is de familie niet meer.
Morgen werken ze komen mensen te kort wand ze hebben weer eens slecht geplant. Nu kwam de vraag of ik van 6.00-17.00 wilde werken. Langer werken om alles in te halen. Ik zeg wat denkjezelf??? Ik blijf echt niet zolang. Ik vind 8 uur per dag meer dag genoeg. Nu werk ik van 6.00 tot 14.30 uur. Er zijn erbij die dat wel doen langer blijven maar ik doe het niet meer die tijd is voorbij. I.p.v. dat het gewardeerd word krijg je nog een trap na. Nee genoeg is genoeg.
Gisteren ook meteen een sneeuwschuiver gekocht. Meestal is het zo dat het dan niet meer gaat sneeuwen. Dat zou mooi zijn  :D
Maar dan heb ik er alvast een voor het volgend jaar wand iedere keer denk ik oja ik moet er een halen maar dan vergeet ik dat weer en als er sneeuw ligt dan denk ik er weer aan en dan is het weer te laat  :-\
Maar nu laat ik me niet verrassen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 10 februari 2013, 21:18:17
Hoe heb je je haar nu, kort of laten bijknippen of alleen geverft?
Gefeliciteerd alvast met je moeders verjaardag!!!
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 februari 2013, 17:50:52
Citaat van: Iwan op 10 februari 2013, 21:18:17
Hoe heb je je haar nu, kort of laten bijknippen of alleen geverft?
Gefeliciteerd alvast met je moeders verjaardag!!!

Mijn haar is een beetje korter en geverft
bedankt voor de felicitaties
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 februari 2013, 19:48:05
Vandaag kreeg ik van iemand een adresje van een websie over nieuwe mensen te leren kennen. Leuk maar als je mee wilt doen moet je weer betalen terwijl de inschrijving gratis is. Kan nou nooit iets gratis zijn? En betalen via internet doe ik ook nooit. Dan maar weer alleen verder. Niet dat ik een relatie zoek of zo maar gewoon een leuke vriend / vriendin om een keer leuke dingen mee te doen zoals samen koken,wandelen,dagje erop uit,kletsen dat soort dingen. Och ja wie weet. Ik gooi van de zomer hier een berichtje de site op als ik naar de dierentuin of de efteling ga en dan zie ik wel wie er mee gaat  ;D
Iedereen bedoelt het goed maar sommige dingen gaan nou gewoon niet altijd zo gemakkelijk  :-\
Zo nu ga ik lekker weekeind houden met poetsen,kleren wassen en ophangen en lekker niksen voor de tijd die er dan nog over is.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 17 februari 2013, 08:37:21
Gisteravond was ik er al mee bezig om foto's uit te zoeken van m'n collega. Zij wil binnen nu en 2 jaar gaan verhuizen en nu wil ik een foto collage gaan maken van door de jaren heen. Ik begin er nu al mee dan hoef ik de overige tijd als we wat gaan doen alleen maar aan te vullen. Dan is het sneller klaar wand ik weet nog niet precies waneer ze vertrekt en dat weet ze zelf ook nog niet helemaal. Ik heb ook al kleine boekjes gemaakt om iets in te zetten. Ik vind het nu alleen al leuk om te doen en het houd me weer creatief bezig dat is toch zo leuk en zo word ook weer ander knutsel materiaal gebruikt waar ik al zoveel van heb
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 19 februari 2013, 19:50:24
Hoera een pondje eraf. Wat duurd het toch lang voordat die kilo's eraf zijn. Ik moet een doel hebben anders lukt het echt niet  :-\
Gisteren naar de huishoudbeurs geweest. Het was anders dan anders vond ik. Veeeel minder lekkers om te proeven. Niks geen nieuwe drankjes of wat dan ook. We hadden de hallen zo gezien en doorgelopen. Nee het viel een beetje tegen. Ook geen leuke standjes,geen boeken,geen hebbe dingetjes. Nee volgend jaar meer geluk hoop ik.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 februari 2013, 18:18:28
Vandaag kreeg ik te horen dat ik er goed en vrolijk uitzag. Nou ik merk er zelf niks van maar dat zal wel komen dat ik volgende week een date heb. Een collega vind me blijkbaar leuk en gaf vandaag zijn nummer om iets af te spreken om ergens te gaan eten. Tja daar krijg je een goed humeur van  :D
Ik heb ook geen idee wat de bedoeling daarvan is, of hij gewoon een leuke avond wil hebben of dat die op een relatie uit is maar dat merk ik nog wel. Als ik gewoon een leuke avond heb vind ik al heel leuk en genoeg. Ik hoef het bed niet te zien zeg maar.

En wat tuthola vandaag zei toen ze vroeg hoe het met het dochtertje van mijn vriendin ging is niet op papier te zetten. Zo hard en asociaal niet te geloven. Ik denk dat jij  niks om je kind geeft wil nog niet zeggen dat een ander dat ook niet doet. Ik was in shock van de uitspraak die ze deed. ik heb me omgedraaid en ben weggelopen

Zo nu liggen mijn kippebilletjes in de oven als het klaar is even eten wand ik heb honger

Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 22 februari 2013, 18:22:22
Citaat van: mary-kate op 22 februari 2013, 18:18:28
Vandaag kreeg ik te horen dat ik er goed en vrolijk uitzag. Nou ik merk er zelf niks van maar dat zal wel komen dat ik volgende week een date heb. Een collega vind me blijkbaar leuk en gaf vandaag zijn nummer om iets af te spreken om ergens te gaan eten. Tja daar krijg je een goed humeur van  :D
Ik heb ook geen idee wat de bedoeling daarvan is, of hij gewoon een leuke avond wil hebben of dat die op een relatie uit is maar dat merk ik nog wel. Als ik gewoon een leuke avond heb vind ik al heel leuk en genoeg. Ik hoef het bed niet te zien zeg maar.

En wat tuthola vandaag zei toen ze vroeg hoe het met het dochtertje van mijn vriendin ging is niet op papier te zetten. Zo hard en asociaal niet te geloven. Ik denk dat jij  niks om je kind geeft wil nog niet zeggen dat een ander dat ook niet doet. Ik was in shock van de uitspraak die ze deed. ik heb me omgedraaid en ben weggelopen

Zo nu liggen mijn kippebilletjes in de oven als het klaar is even eten wand ik heb honger
Oei een date... spannend, hoe oud is hij, hoe ziet hij eruit, wat doet zijn vader?  ;D





Als je collega een rot opmerking maakt kun je die inderdaad beter gewoon negeren.. misschien had ze zelf wel niet eens door wat ze zei.
Heel goed van jou dat je weggelopen bent.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 februari 2013, 19:01:59
Citaat van: Iwan op 22 februari 2013, 18:22:22
Citaat van: mary-kate op 22 februari 2013, 18:18:28
Vandaag kreeg ik te horen dat ik er goed en vrolijk uitzag. Nou ik merk er zelf niks van maar dat zal wel komen dat ik volgende week een date heb. Een collega vind me blijkbaar leuk en gaf vandaag zijn nummer om iets af te spreken om ergens te gaan eten. Tja daar krijg je een goed humeur van  :D
Ik heb ook geen idee wat de bedoeling daarvan is, of hij gewoon een leuke avond wil hebben of dat die op een relatie uit is maar dat merk ik nog wel. Als ik gewoon een leuke avond heb vind ik al heel leuk en genoeg. Ik hoef het bed niet te zien zeg maar.

En wat tuthola vandaag zei toen ze vroeg hoe het met het dochtertje van mijn vriendin ging is niet op papier te zetten. Zo hard en asociaal niet te geloven. Ik denk dat jij  niks om je kind geeft wil nog niet zeggen dat een ander dat ook niet doet. Ik was in shock van de uitspraak die ze deed. ik heb me omgedraaid en ben weggelopen

Zo nu liggen mijn kippebilletjes in de oven als het klaar is even eten wand ik heb honger
Oei een date... spannend, hoe oud is hij, hoe ziet hij eruit, wat doet zijn vader?  ;D





Als je collega een rot opmerking maakt kun je die inderdaad beter gewoon negeren.. misschien had ze zelf wel niet eens door wat ze zei.
Heel goed van jou dat je weggelopen bent.

Hij is net zo oud als ik zoals ik van anderen heb gehoord dus moet nog even navragen
Kort haar,bril, iets groter dan ik
Geen idee wat zijn vader doet ik zal het eens vragen
Houd ook niet van herrie en drukte maar wel van terrasje pikken en mensen kijken :sct:
En uit eten wat we dus gaan doen. Ben benieuwd maar ik ga wel proberen om positief erin te stappen en er een leuke avond van te maken
En pa...is hij goed gekeurd?  ;D

Ja wand wat m'n collega zei kan echt niet door de beugel dus snel welopen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 22 februari 2013, 19:36:27
Citaat van: mary-kate op 22 februari 2013, 19:01:59
Citaat van: Iwan op 22 februari 2013, 18:22:22
Citaat van: mary-kate op 22 februari 2013, 18:18:28
Vandaag kreeg ik te horen dat ik er goed en vrolijk uitzag. Nou ik merk er zelf niks van maar dat zal wel komen dat ik volgende week een date heb. Een collega vind me blijkbaar leuk en gaf vandaag zijn nummer om iets af te spreken om ergens te gaan eten. Tja daar krijg je een goed humeur van  :D
Ik heb ook geen idee wat de bedoeling daarvan is, of hij gewoon een leuke avond wil hebben of dat die op een relatie uit is maar dat merk ik nog wel. Als ik gewoon een leuke avond heb vind ik al heel leuk en genoeg. Ik hoef het bed niet te zien zeg maar.

En wat tuthola vandaag zei toen ze vroeg hoe het met het dochtertje van mijn vriendin ging is niet op papier te zetten. Zo hard en asociaal niet te geloven. Ik denk dat jij  niks om je kind geeft wil nog niet zeggen dat een ander dat ook niet doet. Ik was in shock van de uitspraak die ze deed. ik heb me omgedraaid en ben weggelopen

Zo nu liggen mijn kippebilletjes in de oven als het klaar is even eten wand ik heb honger
Oei een date... spannend, hoe oud is hij, hoe ziet hij eruit, wat doet zijn vader?  ;D





Als je collega een rot opmerking maakt kun je die inderdaad beter gewoon negeren.. misschien had ze zelf wel niet eens door wat ze zei.
Heel goed van jou dat je weggelopen bent.

Hij is net zo oud als ik zoals ik van anderen heb gehoord dus moet nog even navragen
Kort haar,bril, iets groter dan ik
Geen idee wat zijn vader doet ik zal het eens vragen
Houd ook niet van herrie en drukte maar wel van terrasje pikken en mensen kijken :sct:
En uit eten wat we dus gaan doen. Ben benieuwd maar ik ga wel proberen om positief erin te stappen en er een leuke avond van te maken
En pa...is hij goed gekeurd?  ;D

Ja wand wat m'n collega zei kan echt niet door de beugel dus snel welopen
Tja ik ken hem natuurlijk niet, misschien is het beter als ik meega als chaperone?  :P
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 februari 2013, 08:45:50
Citaat van: Iwan op 22 februari 2013, 19:36:27
Citaat van: mary-kate op 22 februari 2013, 19:01:59
Citaat van: Iwan op 22 februari 2013, 18:22:22
Citaat van: mary-kate op 22 februari 2013, 18:18:28
Vandaag kreeg ik te horen dat ik er goed en vrolijk uitzag. Nou ik merk er zelf niks van maar dat zal wel komen dat ik volgende week een date heb. Een collega vind me blijkbaar leuk en gaf vandaag zijn nummer om iets af te spreken om ergens te gaan eten. Tja daar krijg je een goed humeur van  :D
Ik heb ook geen idee wat de bedoeling daarvan is, of hij gewoon een leuke avond wil hebben of dat die op een relatie uit is maar dat merk ik nog wel. Als ik gewoon een leuke avond heb vind ik al heel leuk en genoeg. Ik hoef het bed niet te zien zeg maar.

En wat tuthola vandaag zei toen ze vroeg hoe het met het dochtertje van mijn vriendin ging is niet op papier te zetten. Zo hard en asociaal niet te geloven. Ik denk dat jij  niks om je kind geeft wil nog niet zeggen dat een ander dat ook niet doet. Ik was in shock van de uitspraak die ze deed. ik heb me omgedraaid en ben weggelopen

Zo nu liggen mijn kippebilletjes in de oven als het klaar is even eten wand ik heb honger
Oei een date... spannend, hoe oud is hij, hoe ziet hij eruit, wat doet zijn vader?  ;D





Als je collega een rot opmerking maakt kun je die inderdaad beter gewoon negeren.. misschien had ze zelf wel niet eens door wat ze zei.
Heel goed van jou dat je weggelopen bent.

Hij is net zo oud als ik zoals ik van anderen heb gehoord dus moet nog even navragen
Kort haar,bril, iets groter dan ik
Geen idee wat zijn vader doet ik zal het eens vragen
Houd ook niet van herrie en drukte maar wel van terrasje pikken en mensen kijken :sct:
En uit eten wat we dus gaan doen. Ben benieuwd maar ik ga wel proberen om positief erin te stappen en er een leuke avond van te maken
En pa...is hij goed gekeurd?  ;D

Ja wand wat m'n collega zei kan echt niet door de beugel dus snel welopen
Tja ik ken hem natuurlijk niet, misschien is het beter als ik meega als chaperone?  :P
Ja eigenlijk wel he dan kan er nooit iets mis gaan  :D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 23 februari 2013, 12:05:54
Maar aan de andere kant is een derde wiel niet echt romantisch...
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 februari 2013, 17:40:14
Nee dat klopt maar of het romantisch gaat worden weet ik ook niet
Ik vind gewoon een gezellige avond met uit eten al meer dan genoeg
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 23 februari 2013, 18:18:16


Citaat van: mary-kate op 23 februari 2013, 17:40:14
Nee dat klopt maar of het romantisch gaat worden weet ik ook niet
Ik vind gewoon een gezellige avond met uit eten al meer dan genoeg
Heeft ie een zus of zusje, maken we er een double date van, en als beiden niets zijn
gaan we er met elkaar vandoor.  *G
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 februari 2013, 20:25:27
 :sct: die is goed .Nee ik weet niet of hij een zus of zusje heeft zal het wel eens vragen  :pds:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 28 februari 2013, 17:57:37
Gisteravond naar een sieraden avond geweest waar zo'n magneet in zit tegen allerlei klachten. Ik geloofde en geloof er nog steeds niet in. Er werd een testje gedaan en het kwam er wel positief uit maar dan nog geloof ik er niks van. Ik heb er wel een armbandje gekocht met de gedachtte baat het niet schaat het niet. Ik ben het wel gaan proberen en wie weet helpt het en anders heb ik er een mooi sieraad aanovergehouden.Ze praten allemaal mooi natuurlijk omdat ze hun spullen aan de man / vrouw willen brengen. Het was bij een collega thuis. Ze heeft nu haar vriendin in huis maar ik denk niet dat ze nog van dat mens afkomt. Die vind het wel goed zo de hele dag internetten en H. maar werken. Helaas zegt H.er niks van wand ze word gewoon gebruikt. W. zegt steeds wat ze moet doen. Ik denk laat dat kind lekker zelf denken ze is 38!
Ook een andere vriendin van H die al vaak ''gebruik'' van haar heeft gemaakt liet zich gisteren niet zien. Ik heb dan zoiets van, ook al vind je er niks aan kom dan voor H. en de gezelligheid ze heeft zoveel voor jou gedaan kan is het dan zoveel gevraagt om een keer iets terug te doen? Ja blijkbaar wel. Ik heb er wel eens van gezegt maar ze luisterd niet dan zoek het maar zelf uit. Wand er word zo'n misbruik van haar goedheid gemaakt ik denk niet dat ze er ooit iets van terug ziet.
Nu maar even zien of de armband zijn werking heeft. Wie weet?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 maart 2013, 07:54:13
Gisteren een sms gehad van Johan. Hij wil a.s. zaterdag opbezoek komen,samen boodschappen doen,koken en tv kijken. Leuk,gezellig

Nu ben ik met hoofdpijn opgestaan zometeen even een paramolletje nemen wand ik moet nog gaan werken  :(
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 4 maart 2013, 23:21:08


Citaat van: mary-kate op  4 maart 2013, 07:54:13
Gisteren een sms gehad van Johan. Hij wil a.s. zaterdag opbezoek komen,samen boodschappen doen,koken en tv kijken. Leuk,gezellig

Nu ben ik met hoofdpijn opgestaan zometeen even een paramolletje nemen wand ik moet nog gaan werken  :(
Maar wel een leuke 'date' gehad dus??? Was er een vonk die oversprong tussen jullie?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 maart 2013, 20:54:00
Citaat van: Iwan op  4 maart 2013, 23:21:08


Citaat van: mary-kate op  4 maart 2013, 07:54:13
Gisteren een sms gehad van Johan. Hij wil a.s. zaterdag opbezoek komen,samen boodschappen doen,koken en tv kijken. Leuk,gezellig

Nu ben ik met hoofdpijn opgestaan zometeen even een paramolletje nemen wand ik moet nog gaan werken  :(
Maar wel een leuke 'date' gehad dus??? Was er een vonk die oversprong tussen jullie?
Ja de date was leuk geweest. Of de vonk overgesprongen is? Denk het wel wand anders zou hij niet voorstellen om a.s. zaterdag opbezoek te komen. Bij mij wel denk ik zo maar ga er meer voor als ik het zeker weet ik wil niet teleurgesteld worden of mezelf blij maken met een dooie mus. Ik wacht af en na zaterdag zal ik het wel weten  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 maart 2013, 21:06:54
Op het werk hadden 2 mensen een etentje georganiseerd. Opgeven kon tot 20 maart en we zouden tapas gaan eten. Maandag was het inschrijfformulier eraf gehaald wand er hadden zich maar 5 mensen opgegeven. Het werd wel duidelijk omdat M mee ging ging de rest niet. Vandaag hadden E. en ik het erover wand wij gaan zelf eind maart uit eten om X mee te nemen. Wat kregen we als antwoord; nee wand ik heb al zoveel etentjes de komende tijd en ik moet aan mijn budget denken maar ik ga wel met de groep mee. (iemand anders gaat het nu organiseren en nu gaan er wel meer mensen mee en daar wil X wel met mee gaan). Hoezo budget denken? Je wilt gewoon niet met ons mee en bedankt!
Ik zeg tegen E. zie je het nu hoeveel waard we zijn. Ik zeg we gaan gewoon samen dan weten we zeker dat het leuk gaat worden en de rest kan stikken. En als de andere het organiseerd ga ik niet mee alles goed en wel maar met de een wel en de ander niet dat voelt niet goed.


Net was ik bij de aqua zumba en een collega zit er ook bij. De laatste tijd komt ze niet ze kan niet zeg ze. Vandaag had ze haar abonnement omgezet van de woensdag naar de donderdag en komt s'woendags niet meer. Ook weer en bedankt! Kom ik daar om ook haar een plezier te doen en nu laat ze me zitten. WAAR HEB IK DIT TOCH ALLEMAAL AAN VERDIENT???  Geen idee.

Nu ga ik me op Johan richten en hopen dat dat iets word misschien dat ik dan toch gelukkig word een keer.
vrijdag weer naar de psygo ook dat ga ik stop zetten wand ik word meer onderuit gehaald dan geholpen. de vorige week heeft me echt de knoop doen doorhakken. Dan ga ik weer op eigen kracht verder
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 7 maart 2013, 18:50:11
Wat een baaldag gehad.Vanmorgen ging het goed maar vanmiddag  {mi}
Wat werd ik toch weer in de gaten gehouden niet normaal meer,maar ja dat krijg je als je je buurvrouw niet helpt en zij daar niet blij mee is. Tja nu moest ze werken en dat vielt niet mee wand sommige denken daar te kunnen uitrusten. Als ik het druk heb helpt ze mij ook niet dus nu was het mijn beurt en dat is goed gelukt  ;D
De dag duurt van erg lang maar ja het is of het een of het ander

Morgen laatste keer naar de psygo wat zal ze opkijken wand het is toch een slechte reclame voor haar als mensen bij haar weg lopen.jammer dan had ze maar aan de afspraken moeten houden en normaal moeten doen. Ik ben er nu 8 maanden en ik ben nog niks opgeschoten.Ze vliegt van de hak op de tak komt met niks concreets zonde van het geld en tijd.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 maart 2013, 18:02:47
Heerlijk weer weekeind.Net nog even gepoetst dan is dat ook weer gedaan.Morgen naar de kapper en zondag naar m'n nieuwe lover. Eens vragen hoe het nu zit of we nu echt wat hebben of nog niet.Net op facebook weer even alles eraf gemikt was het even helemaal zat.Soms denk ik erover om er helemaal mee te stoppen.Zometeen tv kijken gtst en flikken maastricht en dan is de avond alweer om.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 maart 2013, 19:31:26
Ik heb voorlopig mijn antwoord. Hij vind me leuk en lief en we zien wel waar het heen gaat schrijft die. We gaan veel leuke dingen samen doen en of het op een relatie eindigt dat zien we dan wel.  :cry:
En ik maar denken dat hij me echt leuk,leuk vind. Dat vind hij ook wel maar nog niet voor het echie  :'(
Nu weet ik wel waar ik aan toe ben dat ook wel weer hij is eerlijk
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 17 maart 2013, 12:49:17
Een relatie die je rustig opbouwd is meestal wel sterker/stabieler dan wanneer je er hals over kop aan begint.
Ik hoop voor je dat jullie het erg leuk met elkaar hebben en dat er een serieuze relatie uit voortkomt.  ;)
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 maart 2013, 21:04:05
Citaat van: Iwan op 17 maart 2013, 12:49:17
Een relatie die je rustig opbouwd is meestal wel sterker/stabieler dan wanneer je er hals over kop aan begint.
Ik hoop voor je dat jullie het erg leuk met elkaar hebben en dat er een serieuze relatie uit voortkomt.  ;)

Ja is ook wel en gezelligheid is belangrijker zeker nu

Vandaag een mail gehad van een vriendin van me,met de kleine gaat het steeds slechter.Ze geven haar nog maar een paar weken.Het komt toch zo dichtbij.Je raakt er helemaal gestresst van  :cry:
zoooo oneerlijk voor die kleine meid van 8 maanden
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 maart 2013, 10:48:26
Ik heb me toch een partij opgeruimd vandaag.Er staan flink wat zakken en 2 dozen klaar wat weg kan.Eigenlijk ben ik nog steeds niet klaar wand ik wil nog veel meer weg doen.Echt even helemaal een nieuw begin maken en alle oude herrinneringen weg ermee.Wat slecht is gooi ik weg,wat nog goed is kan pap het komen ophalen voor de rommelmarkt.De boeken gaan naar m'n nicht die leest ook veel.Sommige boeken hou ik natuurlijk zelf wand niet alles gaat weg natuurlijk.het ruimt wel op zowel in huis als in mijn hoofd.En waarom bewaren als je er toch niks meer mee doet.Nu even een pauze wand ik ben de hele morgen al bezig.Om kwart voor 7 stond ik alweer aangekleed en wel beneden  :-\ Nadat ik gegeten had even naar de brievenbus brieven posten en toen was het half 8  :B;
ja zo ben ik, wakker...en licht buiten dan ben ik in de weer.Nu 10.46 uur en al een heel eind klaar.Beneden de kasten,laadjes en boven de kasten al klaar en eigenlijk de andere kleine kamer er staat niet veel maar er kan altijd wel wat weg  ;D En nu ik toch bezig ben zal dat vandaag ook wel aan de beurt komen. He ja dat lucht op  :tU: goed bezig  :app:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 27 maart 2013, 19:47:06
Vandaag m'n penvriendin gemailt of ik volgende week weer mag komen. Met haar dochtertje gaat het steeds slechter. Ze heeft nog maar een paar weken. Gisteren zijn ze met een flinke dosis morifine begonnen. Pfff dat wil je toch niet lezen dat kind is nog maar 7 maanden. Dus er nog snel even heen. Natuurlijk wil ik weer een kadootje meenemen maar ik weet niet wat. De vorige keer had ik een knuffel gekocht Ienieminie. Aangezien dat zij de hele box en bedje vol heeft liggen wil ik nu iets anders doen maar ik weet niet wat. Ik dacht aan een naamplaatje voor een ketting maar ja daar heeft ze misschien weinig plezier van.
Wie heeft een idee?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 30 maart 2013, 14:12:06
Net terug van Leen Bakker.Ik had een stoeltje besteld er gister kreeg ik bericht dat ik het kon komen ophalen. Pap en ik erheen het was toch koopavond ja echt niet alles was dicht  :-\
Goede vrijdag. Wist ik veel. Ik moest ook gewoon de hele dag werken  :juh:
Dus net er maar heen gereden en meteen opgehaald. Pap heeft er de hele tijd in gezeten dus het zat goed  ;D
Het is gewoon een klein zwart kuip stoeltje voor erbij is het goed genoeg wand zoveel plaats heb ik daar ook niet wand er staat al een 2 zitsbank. Het staat goed zit goed en dat is het belangrijkste
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 april 2013, 19:23:19
Tijdelijk afwezig.
Vandaag kreeg ik het bericht dat Kayleigh is overleden. Het dochtertje van een vriendin van me. Ik zou a.s. woensdag opbezoek gaan had al een kadootje gekocht maar zaterdag kreeg ik al een bericht dat het woensdag niet door gaat omdat het heel snel heel slecht ging en vandaag of morgen zou overlijden en inderdaad binnen 2 dagen was ze heen gegaan. De kleine meid is bijna 8 maanden geworden
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 9 april 2013, 13:15:45
Citaat van: mary-kate op  8 april 2013, 19:23:19
Tijdelijk afwezig.
Vandaag kreeg ik het bericht dat Kayleigh is overleden. Het dochtertje van een vriendin van me. Ik zou a.s. woensdag opbezoek gaan
had al een kadootje gekocht maar zaterdag kreeg ik al een bericht dat het woensdag niet door gaat omdat het heel snel heel slecht ging
en vandaag of morgen zou overlijden en inderdaad binnen 2 dagen was ze heen gegaan. De kleine meid is bijna 8 maanden geworden
Heel veel sterkte de komende tijd...   :-*
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 april 2013, 09:45:18
Citaat van: Iwan op  9 april 2013, 13:15:45
Citaat van: mary-kate op  8 april 2013, 19:23:19
Tijdelijk afwezig.
Vandaag kreeg ik het bericht dat Kayleigh is overleden. Het dochtertje van een vriendin van me. Ik zou a.s. woensdag opbezoek gaan
had al een kadootje gekocht maar zaterdag kreeg ik al een bericht dat het woensdag niet door gaat omdat het heel snel heel slecht ging
en vandaag of morgen zou overlijden en inderdaad binnen 2 dagen was ze heen gegaan. De kleine meid is bijna 8 maanden geworden
Heel veel sterkte de komende tijd...   :-*

Dank je Iwan Vandaag naar de crematie, zie er zo tegenop
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 2 mei 2013, 19:13:15
Bijna weekeind. Eindelijk. Vandaag de was gewassen dan heb ik het weekeind lekker vrij. Ik krijg bezoek dus het word weer gezellig.
A.s. woensdag naar de kapper. Van het werk meteen door rijden en dan zie ik er weer goed uit  :afro:
Ik heb nu een andere kapster dat is minder. Als ik de andere zie dan eens vragen welke dag ze werkt door de week en tijden. Ze is er woensdag wel maar ze zat vol
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 3 mei 2013, 19:48:49


Citaat van: mary-kate op  2 mei 2013, 19:13:15
Bijna weekeind. Eindelijk. Vandaag de was gewassen dan heb ik het weekeind lekker vrij. Ik krijg bezoek dus het word weer gezellig.
A.s. woensdag naar de kapper. Van het werk meteen door rijden en dan zie ik er weer goed uit  :afro:
Ik heb nu een andere kapster dat is minder. Als ik de andere zie dan eens vragen welke dag ze werkt door de week en tijden.
Ze is er woensdag wel maar ze zat vol.
Ga je je nieuwe kapseltje ook showen en/of je oude kapseltje.  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 mei 2013, 17:10:52
Citaat van: Iwan op  3 mei 2013, 19:48:49


Citaat van: mary-kate op  2 mei 2013, 19:13:15
Bijna weekeind. Eindelijk. Vandaag de was gewassen dan heb ik het weekeind lekker vrij. Ik krijg bezoek dus het word weer gezellig.
A.s. woensdag naar de kapper. Van het werk meteen door rijden en dan zie ik er weer goed uit  :afro:
Ik heb nu een andere kapster dat is minder. Als ik de andere zie dan eens vragen welke dag ze werkt door de week en tijden.
Ze is er woensdag wel maar ze zat vol.
Ga je je nieuwe kapseltje ook showen en/of je oude kapseltje.  ;D
alleen als het goed gelukt is  *G
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 mei 2013, 17:15:03
als ik zit te typ miepen komt er steeds een rood streepje onder het woord als het fout is hoe krijg ik dat eruit
Ik had dat eerst niet nu iedere keer zo irritant
maar geen idee op welk knoppie ik nu weer gedrukt heb  :juh:
Heeft iemand een idee????
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 6 mei 2013, 17:52:45
Dat is de spellingscontrole heb ik ook wanneer ik met mijn moeder haar laptop op het forum zit, met mijn eigen laptop niet.
De spellingscontrole op het forum zelf heb ik uitstaan, dus het is een instelling op je eigen laptop/computer/telefoon.
Heb je toevallig Windows 8? Dan kun je bij instellingen --> PC-instellingen wijzigen - Algemeen    de spellingscontrole uitzetten.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 mei 2013, 19:49:17
Citaat van: Iwan op  6 mei 2013, 17:52:45
Dat is de spellingscontrole heb ik ook wanneer ik met mijn moeder haar laptop op het forum zit, met mijn eigen laptop niet.
De spellingscontrole op het forum zelf heb ik uitstaan, dus het is een instelling op je eigen laptop/computer/telefoon.
Heb je toevallig Windows 8? Dan kun je bij instellingen --> PC-instellingen wijzigen - Algemeen    de spellingscontrole uitzetten.

Nee ik heb geen Windows 8 ik zal wel weer ergens op gedrukt hebben wand eerst was het niet zo. Och ja zo zie ik wel wanneer ik een foutje maak zo kan ik mijn Nederlands weer wat bijspijkeren  *G
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 mei 2013, 19:55:15
Zo weer een goed weekeind gehad. Mijn vriend is het hele weekeind geweest en helaas hebben we niet veel gedaan dan tv gekeken met al die regen. A.s. weekeind weer een lang weekeind daar kijk ik al naar uit lekker een dagje minder naar het werk  :app: feesttttttt
Vanmiddag nog wat opgeruimd en een stofzuiger gekocht. Vraag ik aan de kassatuthola zitten daar ook extra zakken bij?  Even kijken...nee er zitten geen extra zakken in de doos erbij. Wou je er die bij hebben dan?  Euh wat denk jezelf?  Ja kan wel handig zijn...was mijn antwoord. Pfff lekker slim ding :-\
Bij de vorige stofzuiger kreeg ik een pak zakken erbij dus ik dacht even vragen of dat nu ook zo is wand op de doos haalde ik het er niet uit dat het zo is. Wand als dat niet zo was net als nu dan koop ik er een pak los erbij. Dat moest nu dan ook. Geen probleem maar stel niet zo'n domme vraag. Wand het was geen zakloze zuiger wand die heb je ook.
Zo nu even tv kijken
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 juni 2013, 09:06:37
Wat een week geweest. Erger dan dit kon het volgens mij niet. Mijn lieftallige collega heeft me er weer aangenaaid bij de leiding gevende. Dat noemt zich dan ik ben jou vriendin. Ja tuurlijk. Ze bemoeid zich overal mee iedereen word er knettergek van niet alleen ik. En dan heb je een gesprek met de leidinggevende ik benoem wat dingen wat mij dwars zit en meneer ontkend alles hoe vind je die dan? Wat een slappe z*k . Dat noemt zich baas. Dus toen was voor mij het gesprek ten einde wand dit heeft geen zin. Tegen mijn lieftallige collega zeg ik niks meer tenzij het werk gericht is en dat merkt ze erg goed. Ja jammer dan ze heeft het er zelf naar gemaakt. Ik ben nu zelfs alles aan het weggooien wat ze voor me mee heeft gebracht van vakantie wand ik wil niks meer met haar te maken hebben. Dit gaat al jaren zo maar deze actie was echt de druppel. Het klinkt hard maar ik moet grenzen stellen. Ook mijn vriend zegt dat ik haar links moet laten liggen en dat doe ik ook.
Wij hebben het goed samen en daar gaat het om daar heb ik zo trut niet voor nodig. Ik heb haar nooit nodig gehad zij mij wel in haar ogen. En nu heeft ze niemand meer wand iedereen kotst haar op het werk uit wand ik ben niet de enige die ze eraan genaaid heeft dus je kunt je wel voorstellen hoe gezellig het er nu is

Zo meteen even een brief posten en dan nog wat opruimen. over 2 weken krijg ik mijn 2 nieuwe kasten en bankstel dus er moet langzaam aan wat spullen aan de kant en opgeruimd worden
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 30 juni 2013, 23:13:28
Lullig dat je collega achter je rug zoiets gedaan heeft en zich dan ook nog zich jouw vriendin noemt....
Zulke mensen heb je alleen maar last van en kun je inderdaad beter links laten liegen, want ze kosten je heel veel energie
en jij word er uiteindelijk alleen maar slechter van.... Soms moet je hard zijn, maar je moet wel voor jezelf opkomen,
want een ander doet het niet. Sterkte ermee!
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 1 juli 2013, 20:02:00
Dank je
Ja ik laat haar ook links liggen wand ze brengt me alleen maar in de problemen en een ander kijkt mij er straks scheef op aan terwijl zij iets heeft gezegd / gemeld en niet ik
Ze merkt ook wel dat ik niks meer zeg alleen als het werk gericht is.

Vandaag een trainingspak gekocht bij de Scapino. Er was uit verkoop. Het was druk in het dorp ik had er niet bij stil gestaan dat de schoolvakantie was begonnen. Snel mijn boodschappen doen en weg wezen wand ik hou niet van die drukte
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 september 2013, 16:44:58
Vorige week Hyves en facebook eraf geknikkerd ik was het helemaal zat. Vandaag heb ik onder een andere naam facebook aangemaakt en zo kan ik lekker prive met de mensen die ik leuk vind en gemeend is fijn facebooken. Je hoeft natuurlijk niemand te accepteren maar als ze steeds blijven leuren dan heb ik er al geen zin meer in en dan accepteer je ze maar. Collega's die je eraan naaien maar wel vriendjes willen worden  {mi}  niet te geloven
De een die meent het beter te hebben dan de ander of ze zeuren over hun ellende. Sorry daar heb ik bij sommige geen behoefte aan. Ik luister naar iedereen maar niet iedere dag het zelfde verhaal sorry. En nu...nu ben ik er vanaf heerlijk. En nu lekker met echte vrienden verder.
Misschien doe ik dit ook nog wel met hyves wand ook die vind ik erg leuk zeker om een eigen pagina aan te maken daar kan ik wel foto's opzetten. ja ben niet zo handig met die moderne techniek  ;D

Nog een paar blz en ik heb deel 2 van de dodentrilogie van Amanda Stevens ook uit echt super spannend
Deel 2 was 10x beter dan deel 1 en deel 3 moet ik nog maar is blijkbaar alleen bij bol.com te bestellen.
Morgen om half 3 afgewerkt dan even naar de aldi en de action nieuwe glazen kopen. De action is zo'n plak winkel daar kom je nooit met lege handen weer buiten je vind er altijd wel iets. Laatst weer een tasje gekocht voor mijn mobieltje 99 cent je dat laat je toch niet liggen he. Ik had er wel een maar die heb ik voor mijn nieuwe camera gebruikt dus moest ik een nieuwe hebben  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 19 september 2013, 14:16:56
Vandaag was het rustig op het werk. Ze kwamen me in 1x vragen of ik eerder naar huis wou ja dat hoef je mij maar 1x te zeggen dus om half 1 was ik weg.
Meteen thuis de was machine aangezet net even tv gekeken straks op tijd eten en douche en vanavond met m'n nicht wat drinken en bijkletsen
Heerlijk zo onverwachts vrij
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 29 september 2013, 12:12:17
He he net klaar met de tuin achter om te bouwen. Een aantal planten van voor naar achter daar weer erin wat een gesjouw en een gespaai als ik het goed schrijf  ;D in ieder geval de planten uit de grond geschept valt niet mee met al die wortels eraan
Achter wat verzet en nu moet m'n vader de rommel en de planten die ik niet meer wil op komen halen wand ik heb geen aanhanger
Voor wil ik stenen erin doen dan hoef ik daar niet zo veel meer te zijn alleen af en toe een keer te vegen dan zie ik die rot buren ook weer minder wand ik heb de balen van om nu voor de tuin te doen alleen maar door hun
Te gek voor woorden eigenlijk maar ja
Het liefste ging ik verhuizen maar huur huizen zijn er hier bijna geen meer en dan kom ik ook weer een stuk duurder te zitten dan wat ik nu heb
Och ik kijk het nog even aan en anders kan ik als nog vertrekken al duurt dat ook weer een jaar of 3 voor ik wat anders heb (wacht tijd)
Het is lastig allemaal
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 april 2015, 09:30:42
Ik heb hier allang niks meer geschreven zie ik. Ik heb nu ook andere dingen aan mijn hoofd helaas. Ziek zijn is niks. Ik ben nu al een half jaar thuis wat gaat de tijd toch snel zeg. Ik schrijf hier thuis ook veel van me af en dat helpt wel. In het begin hield ik ook alles bij hoe alles verlopen was en hoe ik me erbij voelde maar sinds ik na de carnaval in het ziekenhuis heb gelegen doe ik dat niet meer. Geen idee waarom niet. Ik heb er ook geen behoefte meer aan. Wel maak ik nog veel foto's ook van de cadeautjes die ik heb gekregen. Die print ik uit en plak ze op een blaadje en stop ze in de map. Aan de ene kant heb ik tijd genoeg om dingen te doen maar aan de andere kant ben ik er veel te moe voor dat vind ik wel heel frustrerend. Morgen komen 2 collega's op bezoek daar heb ik wel zin in even iets anders en wat afleiding. De leidinggevende hoeft niet te komen die meent er toch niks van. Hij is verplicht om na 2 a 3 weken te bellen om contact te houden. Vorige week heeft die gebeld de keer ervoor was in januari. Fijn he dat er zo ''goed'' contact is...En dan wil hij op bezoek komen. Euh nee sorry. In februari ben ik nog op het werk geweest toen zei die ander en hij, jij bent nu bij ons geweest dan komen wij bij jou. Ik wil wel een bossche bol en die andere zei en ik een fruit gebakje. Euh...komen jullie voor het gebakl of voor mij???? Toen hoefde het voor mij al helemaal niet meer. Gek he... Hun vinden van wel  :juh:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 augustus 2015, 06:39:14
Ik vind het hier nog steeds super gezellig. Het gaat me ook steeds beter en kan zo ook meerdere keren weer komen. Wat ik ook zeker zal gaan doen.
Jullie zijn allemaal top
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 5 augustus 2015, 09:22:14


Citaat van: mary-kate op  5 augustus 2015, 06:39:14
Ik vind het hier nog steeds super gezellig. Het gaat me ook steeds beter en kan zo ook meerdere keren weer komen. Wat ik ook zeker zal gaan doen.
Jullie zijn allemaal top
Jij bent ook top!   :rsr:
Gelukkig dat je je steeds beter voelt, snap wel dat je een tijdje niet zo actief was/bent, maar ben blij dat je er weer bent.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 augustus 2015, 14:20:50
Citaat van: Iwan op  5 augustus 2015, 09:22:14


Citaat van: mary-kate op  5 augustus 2015, 06:39:14
Ik vind het hier nog steeds super gezellig. Het gaat me ook steeds beter en kan zo ook meerdere keren weer komen. Wat ik ook zeker zal gaan doen.
Jullie zijn allemaal top
Jij bent ook top!   :rsr:
Gelukkig dat je je steeds beter voelt, snap wel dat je een tijdje niet zo actief was/bent, maar ben blij dat je er weer bent.

Dank je Iwan
Gelukkig gaat het beter met me. Ik heb het ergste nu gehad (hoop ik)
Dinsdag voor de eerste keer een avondje (2 uurtjes ) weg geweest. Was kei gezellig. Ik wou langer blijven maar m'n vriendin moest de volgende dag om 6 uur weer werken dus ja dan blijf je niet lang.
Maar ik wilde nog lang niet naar huis hihi Het beviel me goed.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 augustus 2015, 09:01:47
Vrijdag had ik een bbq die was echt gezellig
Zaterdag ook een tuinfeest met bbq gehad. Ik vond er niet zo veel aan. Het was dat ik met de tante die er zat (van die mensen waar ik was) heb gekletst maar anders zat ik er echt voor Jan Doedel
Als die tante er niet was was ik eerder weg gegaan.
M'n vriendin / collega zei, we maken jou verjaardag nog wel een keer goed wand ze was niet geweest omdat ze snotterde. Ik zeg dat komt wel een keer. En anders maar niet dacht ik erachter aan
Ze kan wel de hele week werken en op d'r broers verjaardag / tuinfeest komen maar niet naar mijn verjaardag.
Om al die rot smoesjes iedere keer heb ik een jaar of 4 -5 mijn verjaardag afgeschaft. Ook omdat ik sommige alleen maar op de verjaardag zag en de rest van het jaar niet. Gewoon om mezelf te beschermen tegen al die teleurstellingen. Nu wilde er toch 2 komen ook omdat ik ziek was geweest. Nou vooruit dan maar ik probeer het nog een keer. Nou het was weer een fiasco
Tut 1 zou tussen half 4 en 4 uur komen. Smsde ik kom zo meteen (het was 12.45) Oke mij ook goed. Ze kreeg vrij omdat er niks te doen was. Belde aan gefeliciteerd hier is het cadeau maar ik ga meteen weer wand ik moet thuis nog poetsen wand ik krijg vrijdag bezoek. 2 dagen later  :-\
En zo'n poets miep is het niet dus nu ook niet. Het zal me niks verbazen dat ze die middag niks gedaan heeft zoals gewoonlijk.
En tut 2 snotterde omdat ze niet kwam. Dat was ook weer de laatste keer. hun willen komen en ze komen niet maar ik bleef weer met alles zitten. En bedankt!
Het zal wel aan mij liggen dat ik het niet meer snap denk ik dan.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 25 september 2015, 07:46:21
Zo na vandaag heb ik er al 2 werk weken op zitten van 2 uur per dag. Ik vind dat ook meer dan genoeg zeker omdat ik 's middags ook nog afspraken heb staan.
Maar als ik zie wat daar allemaal gebeurd en dat er iemand zonder dat die ziek is in de ziekte wet kan gaan dan snap ik er helemaal niks meer van.
Een ander is eergister weer kunnen beginnen nadat hij 3 maanden terug op staande voet is ontslagen dan denk ik weer, wat een slap bedrijf ik wil hier weg
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 oktober 2015, 12:00:35
Vanmorgen bij kruidvat weer 2 pakjes brief papier gekocht. Een ervan is echt mooi. Nu kan ik weer brieven schrijven. Dat deed ik al maar nu met meer afwisseling in papier. Dat is ook altijd leuk. Ik heb nu 8 penners waarvan 1 man en 7 dames. Ik vind het heel leuk om te doen en elkaar wat te vertellen. Ik vind het ook leuk om post te krijgen i.p.v. alleen maar rekeningen.
Vandaag een dagje vrij. Morgen weer 2 uurtjes werken en dan donderdag weer vrij en dan vrijdag weer werken. Zo kom ik de week wel weer door. Verder ben ik nog bezig met kaarten maken ook altijd leuk. De kerstkaarten heb ik al weer klaar voor dit jaar. De rest wat over is is voor het volgend jaar maar weer
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 12 november 2015, 16:58:33
Ik kijk al erg uit naar 5 december. Ik ben vanaf maandag al bezig met kado's te kopen en in te pakken. Ik mag met een vriendin / collega en haar ouders en broer mee doen met pakjes avond en dat vind ik kei leuk.
Ik ben al bijna klaar met inkopen doen. Alleen nog 2 gedichten maken en dan ben ik klaar. Ieder krijgt er 1 gedicht bij dat is wel leuk.
Wij thuis doen er toch niks aan dus doe ik met hun mee. Lekker gezellig vind ik dat
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 december 2015, 09:22:15
Zo 5 december zit er ook weer op. Ik had het gezellig gehad maar de kadootjes vielen een beetje tegen. Nu moet je een gekregen paard niet in de bek kijken en dat zal ik dan ook niet doen maar van m'n vriendin die zo creatief is had ik wel leuker dingen verwacht. Maar goed het gaat om het idee en de gezelligheid. Je hebt er wel werk van gemaakt en de kado's zorgvuldig uitgezocht zei haar moeder. Dat is toch niks meer dan normaal dacht ik. Op naar het volgend jaar

Vandaag is vriend lief eindelijk aan het werk. Het werd ook wel eens tijd wand ik werd die man hier de hele dag op de bank erg moe. En hij had allang een baan kunnen hebben als die maar niet zo zeikerig was met alles. Ook bij het UWV zeiden dat hij allang aan het werk had gekund. Blij dat een ander het ook een keer zegt.
Straks weer even naar de markt en met de 2 dames en heer wat drinken en frietjes eten en dan weer naar huis.
Heerlijk het huis weer voor mij alleen. Soms denk ik was ik nog maar vrijgezel toen deed ik meer en had meer rust dan nu.
Ik moet me niet druk maken en ontspannen maar dat lukt me zo niet echt goed vandaar dat ik blij ben dat die de deur uit is
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 december 2015, 11:44:49
Vanmorgen nog even naar de action geweest. Daar loop je ook nooit zonder een gevulde tas naar buiten  ;D
En dan bijna kerst....
Ik heb totaal geen kerst gevoel. Ik heb wat dingetjes in de kamer staan maar die ben ik nu al weer moe. Ik wou gisteren alweer alles opruimen.
Straks krijg ik nog bezoek. De moeder van een collega van me komt op bezoek. Even weer bij kletsen.
Gisteren een blog gemaakt op facebook. Daar kan ik mijn verhaal kwijt
Ik had gisteren 2 boeken gekregen die ik had besteld. Een van Silas en een van de avonturen van Jack Holborn. Echt jeugd sentiment.
Ik heb de dvd ook van allebei en nu de boeken ook. Ik ga er straks in beginnen.
Ik wens iedereen alvast fijne feestdagen en een gezond nieuw jaar toe
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 december 2015, 12:49:38
Kreeg ik vandaag een kerstkaart van de vrouw van een oud collega. Zij schrijft de kaarten altijd en nu stond alleen haar naam erin + familie erachter. Zou haar man overleden zijn? Denk ik dan. Wand anders schrijft ze altijd hun namen erbij en nu niet. Dat vind ik zo vreemd. Anderzijds als dat zo zou zijn dan had ik toch wel een rouwkaart gekregen denk ik zo. Nee ik weet even niet wat ik ervan moet denken. Ook 1 persoon heb ik geen kaart terug gestuurd. Ik had er even geen zin in. Het hele jaar door hoor je niks van ze en dan wel met de kerst een kaartje. Nee dank je geen zin in.
Nu gaan weer 3 vervelende dagen komen. 1 dag is alles dicht en de 2e kerstdag zijn hier de supermarkten gewoon open en showrooms en ik weet niet wat allemaal meer. Wat is nu kerst op zo'n manier?
Ik heb nu al weer zin om alles op te ruimen. Echt erg....
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 28 december 2015, 09:47:44
Kerst....
Wat is kerst als je weer snip verkouden op de bank ligt zoals ik.  Niks....
Eerste kerstdag even naar mijn ouders en daarna snel naar de ouders van mijn vriend en toen naar huis.
We hebben lekker gegeten maar ik heb de hele dag op de bank gehangen met een snotter neus en een flinke hoest.
Pfff heb ik weer...
Nu gaat het de goede kant op. Dat werd ook wel eens tijd. Mijn stem is ook weer bijna terug ook handig.
Straks nog even met P & A naar het dorp wat drinken en een frietje eten. Ik wil toch even gaan het is de laatste keer voor dit jaar volgend jaar gaan we weer verder  ;D
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 januari 2016, 07:51:42
Allereerst de beste wensen voor 2016 en dat die veel goeds en moois mag brengen. Ik ben met oudjaarsdag thuis gebleven. M'n vriend ging al om 21.30 naar bed maar daar had ik even geen zin in. Ik heb om 12 uur nog vuurwerk gekeken. En mijn nieuwe camera uit geprobeerd. Dat ding maakt mooie foto's. De andere heb ik te koop staan. Het is nog een goede wand die had ik vorig jaar augustus gekocht maar ik wilde er een met wat meer mogelijkheden. Het was even kijken hoe dat ding werkte maar het is best goed gelukt. Eerste nieuwjaarsdag bij mijn ouders geweest en daarna naar de ouders van m'n vriend en toen naar huis. De hele dag niks gedaan eigenlijk alleen aan mijn brei werk gewerkt. Ik kreeg op 31 december in een keer in mijn hoofd om te gaan breien. Ik wou al een brede warme lange sjaal maar nu dacht ik waarom maak ik die dan niet zelf? Ik naar de winkel brei naalden gekocht en garen. Ik zeg het moet een brede lange sjaal worden hoeveel bollen heb ik dan nodig? Twee heb je genoeg aan zei de vrouw. Nou niet dus. Ik kwam niet eens zover dat mijn nek bedenkt was. 2 januari terug en nog 2 bollen bij gehaald. Ik ben nu  met de laatste bol bezig en het begint erop te lijken. Ik heb ook al een andere kleur gekocht voor nog een sjaal maar dan wat smaller. Ik heb het helemaal te pakken. Straks weer met P & A wat gaan drinken en frietjes eten en dan is de maandag alweer een heel eind om
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 januari 2016, 08:27:49
Heb ik laatst een nieuwe blog gemaakt via facebook en nu kan ik die in het zoek rubriek niet vinden. Vreemd.... Volgens mij moeten er eerst mensen lid zijn of zo voordat je in de zoek lijst komt te staan.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 januari 2016, 07:57:57
Wat een verschil hier in Nederland. Boven in ligt er sneeuw en ijs en in het zuiden is het 9 graden en een beetje regen. Wat een contrast.
Ik ben nu bezig met het huis te poetsen. Dat kan ik beter doen als ik alleen ben. Wand als vriend lief in de kamer zit poetst het niet prettig en al helemaal niet als ik voor poets toesie word uit gemaakt.
Ik doe gewoon 1x in de week a 2 weken de schoon maak is normaal toch? Gister is de hele afwas weer blijven staan zo irritant.
Vandaag krijg ik mijn sjaal wel af die ik aan het breien ben. Dan kan ik verder met de volgende. Dat word een donker grijze en een smallere.
Zo tot later en een fijne dag anders tot morgen
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 januari 2016, 10:33:59
Vanmorgen even commissaris Rex gekeken. Zo'n leuke serie.
Straks even een donor broodje halen en dan kan het weekeind weer beginnen.
Gister was bij de arts ook alles goed. Weer een zorg minder en nu sta ik op de wachtlijst voor de laatste operatie en dan heb ik alles gehad. En dan maar hopen dat alles goed blijft gaan.
Ik hoef nu 2 maanden niet te werken dat is gisteren met de arbo geregeld.  Vriend lief zei; je had moeten zeggen dat je wat te doen wilt hebben en gewoon wilt gaan werken voor 2 uur per dag.
Ga weg ik ga niet werken ik heb wel andere dingen aan mijn hoofd. Hij vind het behouden van mijn vaste baan zo belangrijk. Nou ik niet. Ja het is fijn om een vaste baan te hebben maar mijn gezondheid gaat nu voor. Sorry en dan kan mij die baan gestolen worden. Ze korten me nu ook in de financien en daar ligt ook niemand wakker van.
Ja je moet laten zien dat je wilt en kunt werken...
Sorry maar ik laat niemand meer zien dat ik kan en wil werken. Ik heb me genoeg bewezen de laatste 17 jaar daar en wat krijg je er voor terug? Niks stank voor dank. Nee die tijd is voor bij ik denk nu alleen nog maar aan mijzelf en niet meer aan het bedrijf sorry maar daar hebben ze het zelf  naar gemaakt.
Ik heb op facebook een blog gemaakt waar ik mijn verhaal en frustraties kwijt kan en dat is heel fijn. Alleen kan ik het via mijn fb niet vinden in de zoek rubriek dat vind ik vreemd. Misschien omdat ik alleen lid ben dat het dan niet pakt of zo geen idee
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 13 januari 2016, 07:46:48
Vandaag naar het werk voor de koffie zo geen zin in  :od:
Leiding pipo heeft mee gekregen denk ik dat ik nog niet kom werken en dan moet er weer een gesprekje plaats vinden  :Yuck:   Schijn heilig gedoe
Als ik daar ben die 2 uur die ik werkte werd er ook niet naar me om gekeken dus hoeven ze nu ook niet te doen alsof ze me missen.
Even snel op en neer en weg wezen
Vriend lief zit ook te zeiken dat ik moet gaan werken en moet laten zien dat ik het kan. Rot op ik heb wel wat anders aan mijn hoofd dan werk. Ik bewijs me voor niemand meer die tijd is voorbij.
En als ik in oktober eruit moet heeft het nu werken totaal geen toegevoegde waarde gehad en dat heeft het nu al niet eens
Ik heb rust nodig maar ik krijg zo echt geen rust
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 18 januari 2016, 09:02:15
Zo, het weekeind ook weer voorbij. Vrijdag was m'n vriend jarig maar ja die viert ook niks dus dat was makkelijk. Zaterdag naar de kapper geweest en vandaar uit naar een verjaardag.
Toen ik daar weg ging begon het te hagelen. En hier thuis is niks gevallen. Als het weer goed is ga ik a.s. zaterdag weer naar haar toe dan gaan we weer een knutsel middagje van maken.
Altijd wel gezellig. Straks weer naar de markt en met P & A & F frietjes eten en bij kletsen. Ook altijd gezellig. En voor je het weet is de dag alweer om.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 19 januari 2016, 09:15:19
Alweer dinsdag wat gaat het toch weer snel. En zo koud brrrrrr. Straks even grote knipvellen halen. Ik kan een kalender maken maar heb alleen nog grote vellen nodig.
Net nog een nieuwe pagina aangemaakt op facebook. Ook altijd leuk om te doen. Lekker weer creatief bezig geweest. De apotheek heb ik ook al gehad. Weer iets dat ik kan schrappen
voor vandaag. Ik ben aan het denken om te gaan lopen dat is niet zo koud dan op de fiets.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 januari 2016, 08:04:06
Vandaag een dagje vrij van afspraken. Ook wel eens fijn. Gisteren in het ziekenhuis ging ook alles goed over een half jaar weer terug komen.
Vandaag een boodschap halen ik wil vanavond zoetzuur rundvlees maken met rijst. Het word de eerste keer dus geen idee of het lukt en hoe het smaakt.
Verder een blokje om wandelen en daarna wat knutselen. Ik ben een kalender aan het maken met 3D vellen. Gaat wel leuk uit zien. Hoop ik.
Ik ben alleen nog aan het knippen. Zaterdag naar een vriendin daar maken we ook weer een knutsel dagje van. Ook altijd gezellig.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 21 januari 2016, 10:20:10
Vanmorgen weer een uur in het ziekenhuis rond gehangen. Maar goed ook weer overleefd. En na 4 dagen eindelijk een bericht gekregen van een collega of we wel of niet naar de binnen speeltuin gaan met haar oudste. Erg dat het allemaal zo lang moet duren voordat je een reactie krijgt. Ik baal hier zo van iedere keer. Maar uit eindelijk is het antwoord nee. Had je daar zolang over moeten nadenken? Och ja zal wel weer aan mij liggen. Ik ben altijd wat sneller met dit soort dingen. Ze bekijkt het nu maar wand het is altijd hetzelfde. Nee, nee, nee maar owee als zij iets wil dan moet ik klaar staan. Niet meer he.
Vandaag lekker rustig aan doen. Morgen naar een crematie maar daar ben ik nog over aan het twijfelen of ik zal gaan.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 22 januari 2016, 07:16:45
Nou ja zeg...
Belt een collega / ( vriendin wat je als vriendin noemt) mij op dat haar oudste (6) nog niet is vertrokken met het vliegtuig omdat er sneeuw ligt is het al 3x uit gesteld.
Goed kan gebeuren waar wat kan ik ermee? Haar vader zou dat kind op het vliegtuig zetten en zij zou hem hier ophalen. Ik zou dus nooit mijn kind van 6 alleen op het vliegtuig zetten he. Maar goed die dus wel.
Eindelijk is hij gister avond toch aangekomen. Ik snap het niet ze heeft 2 kinderen 6 en 4 en die jongste mag nooit komen. Even ter verduidelijking die kinderen wonen in Turkye en zij en haar man zouden vorig jaar ook erheen vertrekken maar nog steeds zijn ze hier. De oudste is al 3x mogen komen wand mama mist hem zo erg. Ja...en de dochter dan? Ja die mis ik ook. En waarom mag die dan niet komen???
Ook als je foto's ziet 1 van haar en haar dochter en 20.000 van haar en haar zoon. Dat kind moet toch ook voelen dat moeders haar links laat liggen lijkt mij. Dat kind is vanaf haar geboorte al bij andere gedumpt. Ze had ook geen 2e moeten krijgen maar ja madam wou niet luisteren en was eigenwijs maar nu is het kind daar de dupe van. Jammer. Bij de opa en oma heeft ze het goed dat wel maar ze moet bij haar eigen ouders zijn vind ik. Dus deze is nu 2 weken hier. En zij moet gewoon werken. Nee dan heb je er wat aan...
Sommige dingen gaan me boven mij petje.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 4 februari 2016, 12:52:42
He he daar ben ik weer. Ik was even een beetje druk geweest. En dan al dat gezeik aan mijn hoofd pfff word je zo moe van....  :-\
Ik heb gisteren een plaatsje geboekt voor in de bus naar de huishoudbeurs. Ik heb er al helemaal zin in. Ik vroeg een vriendin mee maar die wist nog niet of het financieel eraan zat ze liet het me wel weten. Ja duh daar ga ik niet op zitten wachten he. Ik zeg laat maar... Ik heb gebeld en er was plaats. Ik zou eigenlijk alleen gaan maar vanmorgen heb ik m'n moeder een appje gestuurd of ze mee wil. Ik heb er helemaal zin in. Ik denk ook je weet toch wel of je over 2 weken 35 euro hebt om mee te gaan? Ze was die dag ook naar de kapper geweest. Kost toch ook geld. Het zal me niks verbazen als ze die vriendin van haar ook een knip beurt heeft gegeven. Die zogenaamde vriendinnen zijn alleen maar profiteurs. Jammer dat ze me niet wil horen en zelf niet wil zien. Ik ga nog liever alleen dan dat ik nog iemand mee moet vragen. Dat gezeur iedere keer. Ik begin dat zat te worden. Een ander ding ook ik vroeg zullen we meet je zoontje naar de binnenspeeltuin gaan? 3 dagen later kreeg ik een nee. En nu hoorde ik ze was gisteren met iemand anders wel geweest. Moet ze natuurlijk zelf weten maar waarom met haar wel en met mij niet. Als zij iets heeft en mij mee vraagt zeg ik ook ja waarom kan dat andersom dan niet?  Ook dat is nu afgelopen dat snap jezelf ook wel. Morgen naar P & A we gaan breien. We hebben een brei club opgericht van 3 personen. haha
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 februari 2016, 08:49:56
Heerlijk straks er weer tussenuit. Even naar P en A. F komt ook dan gaan we breien. Heerlijk er even tussenuit wat dat thuis zitten is niks. Zeker niet als het regent. Ik heb gisteren tussen de buien door een half uurtje gewandeld. Wat ik nu echt mis is een echte vriendin waar ik mee kan kletsen en alles kan bespreken. Ik heb wel een paar kennissen maar daar zeg ik niet alles tegen. Bij hun ben ik alleen maar goed als ze zelf niks te doen hebben en als hun vriendinnetjes geen tijd hebben.  Maar ik ben straks even de deur uit wand in het weekeind zal ik weer 2 dagen achter de geraniums zitten. Jammer dat er in mijn vriend niks in zit. Ik vermaak me wel zelf maar ja daarvoor ben je toch niet samen. Wel dan? Zo meteen commessaris Rex kijken dat is ook altijd leuk. Gisteren bij de lidel recepten gehaald van stamppot. Ik ga volgende week er een proberen. Ook bij de Plus markt krijg je nu bij je voetbal plaatjes recepten bij. Die spaar ik nu ook dan kan ik daar een keer wat van uit proberen. Het houd je van de straat he....
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 februari 2016, 07:51:30
Over een uur naar het werk voor een zinloos gesprek. Ik heb er zo geen zin in he. En dan zit je daar weer met die leiding pipo met zijn domme opmerkingen. Bah die man heeft echt geen fatsoen.
En het gaat weer nergens over. Wat een wind zeg. Ik vind het wel heerlijk als je binnen zit of in bed ligt met een goed boek maar niet als je er door moet. Bah bah. Het is ook veel te gevaarlijk wand alle takken vallen van de bomen. En dan maar hopen dat ze niet op iemand vallen. Gisteren nog een mooie armband gekocht met bedels er aan. Ik heb mezelf verwent wand een ander doet het niet.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 17 februari 2016, 15:45:53
Vanmorgen eerst op telefoon gewacht wand de arbo zou bellen. Dat was ook zo afgehandeld en toen naar het Toon Hermans huis geweest. Dat is speciaal voor mensen die kanker hebben / gehad. Je kan daar gesprekken volgen. Of activiteiten mee doen. Bij het binnen komen werd ik al heel hartelijk ontvangen. Kei gaaf. Je voelde je meteen welkom. Ik heb een rondleiding gekregen en werd op de hoogte gebracht van wat hun allemaal doen en wat je er zelf kunt doen. Ik ga snel weer terug wand daar is het leuk. Je zit er met lot genoten en dat is ook heel fijn. Die begrijpen wat je door maakt en door hebt gemaakt en dat praat ook een stuk makkelijker.
Vriend lief zei gisteren, zeg morgen maar tegen de arbo dat je weer wilt gaan werken voor 2 uur per dag. Ik was stil en heb niks gezegd. Ik word hier toch echt niet goed van he. Werken! Ik heb wel even iets anders aan mijn hoofd!!!!! Ze kunnen daar om vallen. Dat gepush de hele tijd het werk kan me gestolen worden. Volgende week de operatie daar ben ik ook zenuwachtig voor. Ik zal blij zijn als alles voorbij is wand het is toch spannend. Morgen weer naar P & A breien. Heb ik ook geen zin in wand A kan zo zitten klagen. En meent altijd dat ze erger ziek is dan een ander. Met de slankclub wil ik ook stoppen. Ik heb er geen zin meer in. M zit de hele avond te klagen en een ander moet steeds het hoogste woord hebben. Pfff daar word ik zo moe van bah. Ik heb het helemaal gehad.
Morgen vroeg eerst een kwark taart maken wand vrijdag komt een kennis op bezoek dan kan ze het eens proeven.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 21 februari 2016, 15:46:00
Heel veel sterkte volgende week met de operatie!

Ik zou sowieso ff wachten tot na de operatie voor je weer aangeeft dat je weer aan het werk wil, de operatie lijkt mij nu het belangrijkste.

:FL:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 maart 2016, 10:52:16
Dank je wel Iwan  *KZ

Het gaat nu best goed met me. Alleen ben ik niet tevreden met het resultaat. Dat is heel frustrerend. De arts zei vorige week dat het komt door het vocht wat er nog in zit. Ja ja.
Over 4 weken weer terug en dan zien we weer verder. Van mij mogen ze alles eruit halen. Ik ben het helemaal zat.
Vorige week een gesprek gehad met een Medisch arbeids deskundige. Praten en plannen maken voor ander werk. Mens ik zit nog vol in de afspraken en controles!!!!
Morgen weer bot foto's laten maken. Ook weer spannend wat de uitslag is. Die krijg ik de 23e.
Vanmorgen even 168 vragen moeten beantwoorden en daarna nog 72 vragen over mezelf. Daar willen ze een uitslag uit krijgen zodat ze weten naar wat voor werk ze moeten gaan zoeken. Dus ze gaan er al vanuit dat ik niet meer naar mijn eigen werk terug kom. Maakt me ook niet uit ik wilde er toch weg. Dat kan nu op een nette manier.
A.s. donderdag is het 3 weken geleden dat ik geopereerd ben. M'n leiding gevende heeft nog niet 1 x gebeld. Nou dat zegt toch al genoeg. Voor mij hoeft die ook niet te bellen maar het gaat om het principe.
En dan moet ik naar zulk bedrijf terug gaan? Nee dank je wel.
Ik moet ook afleiding gaan zoeken en bezig blijven. Hoe wil ik afleiding gaan zoeken als ik niet mag auto rijden of fietsen? Ik kan nergens heen nu en ik vraag mijn vader niet iedere keer breng je me hier heen, breng je me daar heen? Hij doet dat wel als ik het vraag maar hij doet al genoeg voor me. Gister naar de psycholoog gebracht. Vanmiddag weer voor de jaarlijkse a.p.k. voor mijn bloeddruk. Morgen weer voor de bot foto's. Nou die man heeft het al druk genoeg met me zonder dat ik die extra ritjes ook nog laat rijden. Volgende week heb ik maar 1 afspraak dat scheelt weer. Ik mag 6 weken na de operatie niet fietsen of auto rijden en dit word nu de 3e week dus doe ik het nog niet. In week 5 dan kan ik weer een keer gaan fietsen...
Jammer is ook dat mensen je niet begrijpen. Ze menen dat je nu beter bent en weer alles kunt. Nou zo werkt dat niet. Zo wel lichamelijk als geestelijk.

Deze week de spaarkaarten van de Albert Heijn verzilveren dan kan ik dit jaar een keer naar de Efteling voor 26,50 i.p.v. 36,50
Even kijken hoeveel kaarten ik verzilver. Ik heb er 5
Ik vind de Efteling altijd heel leuk en een mooi park.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 21 maart 2016, 07:57:36
Vandaag weer naar de markt kip kopen. Daarna met d 3 andere wat gaan drinken en eten. Altijd gezellig op 1 na die kan zo klagen  >:(
Volgende week niet wand dan is het pasen en dan gaan hun op vakantie dus dat word afkicken hihi. Och ja zo bespaar ik ook weer wat geld. Kreeg ik zaterdag een brief van het werk een hele preek over salaris verhoging en bonus en dan helemaal onderin DIT IS WEGENS JOU ARBEIDSONGESCHIKTHEID NIET VAN TOEPASSING.
En bedankt! Had die brief maar gehouden dan wand hier word ik ook niet vrolijk van en weer op de feiten gedrukt. Ik ben nu al 3,5 week thuis uit het ziekenhuis na de operatie en de leiding gegevende heeft nog niet 1 x gebeld. Goh wat word ik toch gemist. NOT!!!
Een collega belde me vorige week. Dat meen je niet? zei ze. Ja dat meen ik wel maar zeg er maar niks van wand ik wil die man niet aan de telefoon hebben. Hij hoeft niet alles in de mond gelegd worden. Als die niet zelf op het idee kan komen om een zieke te bellen dan zegt dat al genoeg.
Over een paar weken wil m'n vader een weekeindje weg met mij. Ik heb er wel zin in maar aan de andere kant voelt het ook niet goed. Je hebt een vriend en je gaat met je vader 2 dagen weg. Ook omdat vriend lief niet mee op vakantie wil al is het maar 2 dagen.
Deze week heb ik 1 afspraak staan in het ziekenhuis en verder niks. Heerlijk een beetje rust.
Dinsdag met m'n nicht weer wat drinken en bij kletsen. Dat is ook altijd weer gezellig.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 maart 2016, 14:54:37
Vandaag een hoop verwijderd op facebook. Ik heb van 2 mensen zo'n commentaar gekregen dat ik zo iets heb van mens bemoei je eens met je eigen zaken.
Ik heb 1 geblokkeerd die kan me alvast geen chat contact zoeken en de ander heb ik op een andere pagina van mij weg gebieberd. Ik hou niet van al die bemoeiallen. Ze hebben hun eigen pagina zo ingesteld dat niemand iets erop kan zetten. Moeten ze ook zelf weten, maar dan wel bij anderen overal mee zitten bemoeien. Ja hallo.....
Het geeft me een stuk rust. En wie weet blok ik straks ook alles voor iedereen dan kunnen ze alleen nog plaatjes kijken en niet reageren. Klaar!
Vandaag een rust dagje gehad. Vanmorgen een boodschap gedaan en verder de hele dag op de bank gezeten
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 1 april 2016, 12:14:10
Ik heb net de ramen aan de buiten kant gedaan. Nu even pauze. Gisteren weer naar de arbeids deskundige geweest. Wat een ellende. Moest ik een test invullen op alles waar ik nee heb gezegd scoor ik 100%. Hoe kan dat nou? En waar ik misschien op heb ingevuld staat er helemaal niet in. En waar ik niet op gereageerd heb staat als mijn eerste keuze. Huh...Nu weet ik het even niet meer.
Over 2 weken weer terug. Ik zeg wie betaald dat? Het is wel iedere keer 10 euro aan reis kosten. Tja probeer maar op het werk te verhalen... Wel ja alsof hun mijn reis kosten geven voor zo iets.
Volgende week naar het werk. Ik moest maar eens op de koffie komen. Nou daar heb ik dus zo geen zin in he. Maar ja altijd beter dan dat hun hier komen wand dat wil ik niet..
Ze komen niet voor mij. Ze komen alleen om te zien hoe je woont.
Binnenkort naar de fitness. Ook weer zo'n pokke eind rijden 2 x per week. En dan zitten ze ook nog achter je aan voor werk dat je moet solliciteren. Mensen laat me toch eens met rust!!!
Hoe moeilijk kan het zijn? Ik zit niet met een griepje thuis al krijg ik dat er nu ook nog eens gratis bij.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 april 2016, 08:25:50
Morgen weer naar het werk op bezoek. Zo geen zin in maar ja altijd beter dan dat ze hier komen wand dat wil ik niet  >:(
Gisteren de tuin gedaan en vandaag wil ik het afwerken maar het regent dus zal er niet veel meer van komen. Misschien vanmiddag als het droog is.
Straks even naar de intra tuin even een nieuwe kop kopen zodat er verschillende water stralen uit komt.
Alles is nu even frustrerend. Niemand snapt wat je door maakt. Alsof je nu lang genoeg ziek bent geweest en dat moet nu afgelopen zijn. Zo komt het er op neer. Ja sorry maar zo werkt dat niet en dat kun je sommige niet aan hun verstand brengen. Ik word er gestoord van.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 april 2016, 10:06:39
Daar ben ik weer na een aantal dagen. Wat maken de mensen het me toch moeilijk met hun gezeur.Maandag naar een energetische behandeling geweest. Op dat moment heb ik er niks van gemerkt. Ik voelde geen energie door me heen stromen of tintelingen. Maar gisteren merkte ik wel minder raar gevoel in mijn tenen dus het heeft wel iets gedaan. Over een paar weken staat er weer een afspraak. Daarna nog even met een van de vrijwilligers gesproken. Dat was wel gezellig en weer even goed om dingen van me af te praten. Vrijdag naar een ander gesprek over wat ik wel en niet kan / hoeft te doen qua werk. Ook daar word ik gestoord van. Het bedrijf zit te trekken om te terug te krijgen en een andere instantie zit te trekken naar een andere baan. Mens laat me toch met rust! Ik heb nu hier echt geen behoefte aan hoor wand mijn hoofd zit nog ergens anders dan werk. Gisteren kreeg ik een telefoontje van een collega dat ik nu iedere woensdag op de koffie kom. Huh...? Hoe komt die daar nu weer bij??? Er is niks van waar...
Vriend lief zit ook steeds te zeggen als ik weer ergens heen moet, zeg maar dat je 2 uurtjes per dag wilt gaan werken. Ik reageer er niet eens meer op. Ik denk snap je het nu nog niet?
Zaterdag ga ik naar de kapper en zondag bij een vriendin op bezoek. Even ertussen uit wand dat thuis zitten word ik gaar van ieder weekeind. We doen ook werkelijk helemaal niks in het weekeind. Hebben we zaterdag boodschappen gedaan zegt die...Ik ben zo moe ik heb ook zoveel gedaan vandaag...Huh? je hebt alleen de boodschappen naar binnen gedragen...Mijn god ik denk je moest eens weten wat ik allemaal deed toen ik nog alleen nog. Zo frustrerend allemaal. Stel je iets voor is het gelijk nee. Dan ga ik zelf maar weer iets verzinnen om te doen. Helaas kan ik nog niet ver rijden anders was ik een keer naar zee gegaan. Dat stelde ik vrijdag ook al voor. Zullen we zondag een keertje naar zee rijden even lekker uitwaaien en er even tussenuit. Nee het gaat zondag regenen. Ja en...het is nog maar vrijdag het kan allemaal veranderen. Nee het gaat regenen dat zeiden ze net op het nieuws. Punt en daar blijft het dan bij. Nou en bedankt! Schiet niet op zoiets he. Ik vraag me steeds meer af waarom en waarvoor wonen we eigenlijk samen?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 21 april 2016, 09:08:57
Vanmorgen al vroeg op pad geweest. Eerst even een pakketje weg gebracht en nu thuis blijven wand ik verwacht zelf een pakketje wat ik gisteren heb besteld.
Ze komen tussen 12 en 14 uur dus dat is wel handig als je weet wanneer ze komen.
Ik zat net iets over postcrossing te lezen dat lijkt me ook wel leuk om eens wat meer post te krijgen. Vroeger maakte ik altijd fb's (fanbooks) en deco's. Dat zijn kleine blaadjes die je naar iemand stuurt die zet zijn / haar naam erop en stuurt ze verder. Is het vol krijg je ze terug. En zo'n boekje kan de hele wereld over gegaan zijn als je geluk hebt. En bij deco's decoreer je 1 kantje met stickertjes of net wat en doe je verder hetzelfde. Naam erop en verder sturen. Helaas heb ik er niet veel van terug gekregen. Ik weet niet wat sommige er mee doen. Maar dan denk ik als je er geen zin in hebt doe dan niet mee...
Het gaat alleen onder de brieven schrijvers rond... Wie weet probeer ik het nog wel eens een keer.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 25 april 2016, 13:25:49
Eindelijk het is weer maandag. Vriend lief de deur uit eindelijk weer rust. Vanmorgen eerst brood gehaald en toen door naar de markt.
Ook nog even bij de action binnen gelopen. Het is ook zo'n leuke winkel en het kost bijna niks. Nu thuis wat aan de computer en voor de tv hangen.
Zaterdag naar de kapper geweest. Alleen geknipt en wat blonde plukjes erin laten zetten. Fris voor de zomer als die nog komt. Gisteren bij een vriendin op bezoek geweest. We hadden wat geknutseld. Ik had nog 2 kaarten gemaakt. Daarna nog een ijs gaan eten maar wat was dat koud. Ik had toch liever een broodje gehad. Ze had wat spulletjes van me gekregen en ze wou iets terug doen en dat was een ijs. Brrrr maar ja een gekregen paard moet je niet in de bek kijken zeggen ze dan.
Donderdag weer naar de arbo eens zien wat die weer te zeuren heeft.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 26 april 2016, 11:20:08
Vanmorgen een bloemetje gekocht voor de ouders van mijn collega die 2 jaar geleden overleden is. Even een momentje van ik denk aan jullie.
Ik heb het laten bezorgen en ben benieuwd wat ze er van vinden. Daarna naar huis gegaan wand vandaag krijg ik 2 pakjes. Een van een pen vriendin omdat ze knutsel spulletjes van me heeft gekregen.
Ik hoef er niks voor te hebben maar ze wil me er toch iets voor geven. Dat vind ik wel leuk. Wat het is...? Ik heb geen idee. Het is nog een verrassing. En ik had een ketting besteld die word vanmiddag
ook bezorgd. Morgen Konings dag geen idee wat ik zal gaan doen. Ligt ook aan het weer en of ik zin heb om naar het dorp te gaan. Er is van alles te doen maar als het regent ga ik niet. Er is ook een kindermarkt ik hoop niet dat het regent als die jonge lui op de grond zitten met hun spulletjes.
Net een lekker broodje gezond gemaakt met de eitjes van de kippetjes van de moeder van een vriendin van me. Lekker vers.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 2 mei 2016, 09:44:22
Eindelijk weer maandag. Lekker het huis voor mij alleen. Vanmorgen gestoft en straks nog even stofzuigen en dan ben ik weer klaar.
Dan even naar de markt kip halen. Gisteren zijn P & A weer terug gekomen van vakantie maar heb nog niks gehoord of ze vanmiddag weer ergens wat gaan drinken.
Van mij mag het dan heb ik weer wat te doen. Morgen en overmorgen weer werken. 1 1/2 uur per dag 2 dagen per week. Is genoeg om mee te beginnen. Daarna zien we weer verder.
Vrijdag zonnepitten gekocht. Eens zien of er wat uit komt.
Gisteren naar de rommelmarkt geweest. Ik had brief papier gekocht, 2 leesboekjes van die dwarsliggers. Die zijn mooi klein voor in de handtas als je ergens moet wachten heb je wat te lezen en niet meteen zo'n gigantisch boek bij je. En een doos vol knutsel spul voornl. papier die je als achter gronden kunt gebruiken en stempels. Er zitten hele mooie dingen tussen.
Vandaag is het hier mooi weer. Nu al terwijl het nog maar net 9.45 uur is. Hopen dat het zo blijft.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 mei 2016, 11:02:42
Daar zijn we weer. Gisteren even verf gehaald en nu nog de deur en kozijnen schuren dan kan er weer een nieuw laagje verf overheen. Vandaag een hor gordijn gehaald dan blijven al die vliegen ook voor een groot deel buiten. Straks nog even een donor broodje halen. Ook altijd lekker. Wat een prachtig weer zeg. Warmer hoeft voor mij ook niet wand dan zit je nog de hele dag binnen. Deze week weer 2 dagen gewerkt, ander half uur per dag. Dat was ook weer meer dan genoeg. M'n vader wil met me een weekeindje weg. Ik heb wel zin om mee te gaan wand vriend lief doet het toch niet. Maar toch voelt het wel raar om hem thuis te laten en zelf weg te gaan. En doe ik het niet dan kom ik ook nooit ergens en daar is het leven te kort voor daar ben ik nu wel achter. Dus even een moeilijke beslissing al vind hij het wel goed als ik ga.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 augustus 2016, 08:10:43
Vandaag weer naar het Toon Hermans huis voor een energie behandeling. De laatste keer denk ik wand ik merk er niet veel van eerlijk gezegd.
Op het werk gaat het ook niet goed en dan ben ik maar 3 dagen 1,5 uur per dag daar. Ik moest 2 weken terug op kantoor komen. het ging werkelijk nergens over.
Ook kreeg ik vorige week vrijdag geen vrij. Ze verplichten me om te komen en als ik die dag niet kan moet ik een andere dag inhalen. Hallo.....
Niemand haalt zijn eigen vakantie dagen in. Wel dan? Donderdag weer bij de bedrijfsarts geweest en die was het er ook niet mee eens dus nu weer hele dagen thuis.
Even rust...
Och ja er klopt wel meer niet daar. Ik zal blij zijn als ik er voor goed weg ben. Ze geloven me gewoon niet. Alsof ik sta te liegen. Ik heb niet met een griepje thuis gezeten....
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 9 augustus 2016, 09:42:26
Straks naar de fitness. Bllll eigenlijk helemaal geen zin in wand fitness is niet mijn ding.
Maar ja het moet nu even eenmaal. Daarna zien we weer verder hoe we de dag doorbrengen.
Het is mooi weer dus misschien nog even buiten zitten onder de parasol.
Gisteren weer een energie behandeling gehad. Op dat moment is het wel ontspannend maar dat gevoel is best snel weg vind ik. En echt ontspannen lukt me nog steeds niet  :-\
Ik hoef voorlopig niet te werken en dat is wel fijn nu kan ik me richten op de fitness en conditie. Wand al die ellende van het werk kan ik er nu even niet bij hebben. Kinderachtig gedoe daar, bah.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 11 augustus 2016, 17:46:53
Citaat van: mary-kate op  9 augustus 2016, 09:42:26
Straks naar de fitness. Bllll eigenlijk helemaal geen zin in wand fitness is niet mijn ding.
Maar ja het moet nu even eenmaal. Daarna zien we weer verder hoe we de dag doorbrengen.
Het is mooi weer dus misschien nog even buiten zitten onder de parasol.
Gisteren weer een energie behandeling gehad. Op dat moment is het wel ontspannend maar dat gevoel is best snel weg vind ik. En echt ontspannen lukt me nog steeds niet  :-\
Ik hoef voorlopig niet te werken en dat is wel fijn nu kan ik me richten op de fitness en conditie. Wand al die ellende van het werk kan ik er nu even niet bij hebben. Kinderachtig gedoe daar, bah.
Wat is een energie behandeling?
Ik vindt fitnessen heerlijk, doe het 2x in de week, Dinsdags met een collega en vrijdags met Rias en soms met GJK er ook bij.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 15 augustus 2016, 07:48:04
Citaat van: Iwan op 11 augustus 2016, 17:46:53
Citaat van: mary-kate op  9 augustus 2016, 09:42:26
Straks naar de fitness. Bllll eigenlijk helemaal geen zin in wand fitness is niet mijn ding.
Maar ja het moet nu even eenmaal. Daarna zien we weer verder hoe we de dag doorbrengen.
Het is mooi weer dus misschien nog even buiten zitten onder de parasol.
Gisteren weer een energie behandeling gehad. Op dat moment is het wel ontspannend maar dat gevoel is best snel weg vind ik. En echt ontspannen lukt me nog steeds niet  :-\
Ik hoef voorlopig niet te werken en dat is wel fijn nu kan ik me richten op de fitness en conditie. Wand al die ellende van het werk kan ik er nu even niet bij hebben. Kinderachtig gedoe daar, bah.
Wat is een energie behandeling?
Ik vindt fitnessen heerlijk, doe het 2x in de week, Dinsdags met een collega en vrijdags met Rias en soms met GJK er ook bij.

Bij een energie behandeling lig je op een bed en dan gaat de persoon die het geeft met haar handen over je lichaam om de stress en afvalstoffen te verwijderen. Of ze houd haar handen een aantal minuten op 1 plek en dan moet de positive energie door je lichaam stromen. Je voelt er niks van. Ik ben er ook te nuchter voor denk ik maar op de een of andere manier geeft het op dat moment wel een ontspannen gevoel.
Ik fitness nu ook 2 a 3 x per week om conditie, energie en spierkracht op te bouwen wand dat is in die 1,5 jaar flink gedaald. Maar ik ben geen fitness mens ik hou er niet zo van
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 26 augustus 2016, 09:36:09
Vanmorgen stond ik al om 7.30 in de sport school. Na wat dingen gedaan te hebben ben ik om half 9 weer gegaan. Toen door naar de supermarkt en toen naar huis de douche in. Heerlijk al komt je er weer bezweet eruit. Dat vind ik dan wel weer vies met dit plakkerige weer. Het is hier nu al 25 graden. Vanmiddag een kennis makings gesprek bij een restaurant of ik er misschien een paar uurtjes per kan kan mee draaien om te zien of het gaat en wat ik al kan. Het gaat alleen om de tafels te dekken maar goed het begin is er denk ik dan.Maandag naar het UWV eens zien wat daar uitkomt.
Het bedrijf heb ik vanmorgen een mail gestuurd dat ik niet kom vandaag wand dat wilde ze. Nou sorry ik laat me door hun niks meer verplichten, commanderen en afsnauwen.
Ik heb het daar helemaal gehad. Stelletje aso's. Helpen noemen ze dat. Ja de vernieling in.

Ik ben niet zo van deze hitte. Van mij mag het wel weer wat minder worden. Begin 20 graden vind ik prima
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 12 oktober 2016, 14:43:35
Vanmorgen een gesprek gehad op het werk. Voor mij pakte het goed uit. Het klinkt heel stom maar ik heb mijn ontslag gekregen.
Ik ben zo blij. Ja sorry maar iets mooiers hadden ze me niet kunnen geven. Maar goed ook daar zit een heel verhaal aan vooraf
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 12 oktober 2016, 17:22:46
Citaat van: mary-kate op 12 oktober 2016, 14:43:35
Vanmorgen een gesprek gehad op het werk. Voor mij pakte het goed uit. Het klinkt heel stom maar ik heb mijn ontslag gekregen.
Ik ben zo blij. Ja sorry maar iets mooiers hadden ze me niet kunnen geven. Maar goed ook daar zit een heel verhaal aan vooraf
Ik heb je werkperikelen enigszins gevolgd en kan me het wel voorstellen dat je opgelucht bent met je ontslag,
maar het is natuurlijk wel jammer dat het op zo'n manier moet.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Peaches op 12 oktober 2016, 22:05:30
Als je problemen op je werk hebt oid kan ik me voorstellen dat het een opluchting is dat je daar weg bent. Veel succes met werk zoeken/bij je nieuwe baan! Op naar een nieuw begin.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 17 oktober 2016, 11:38:19
Citaat van: Iwan op 12 oktober 2016, 17:22:46
Citaat van: mary-kate op 12 oktober 2016, 14:43:35
Vanmorgen een gesprek gehad op het werk. Voor mij pakte het goed uit. Het klinkt heel stom maar ik heb mijn ontslag gekregen.
Ik ben zo blij. Ja sorry maar iets mooiers hadden ze me niet kunnen geven. Maar goed ook daar zit een heel verhaal aan vooraf
Ik heb je werkperikelen enigszins gevolgd en kan me het wel voorstellen dat je opgelucht bent met je ontslag,
maar het is natuurlijk wel jammer dat het op zo'n manier moet.

Inderdaad jammer dat het zo moet op deze manier. Maar ik ben blij dat het nu bijna voorbij is
Alleen de papieren nog in orde maken en volgende week een afscheidsfeestje  :-\
Totaal geen zin in maar een collega vertrekt ook. Volgende week is haar laatste dag en zij wil graag samen met mij een afscheidsfeestje vieren. Nou vooruit dan maar.
Samen erin en samen eruit. Hoe toevallig kan je het hebben. Als ik haar er een plezier mee doe dan doe ik dat graag maar voor mij hoeft het niet.
Eerst word je levensloop verteld wat je daar allemaal gedaan hebt en dan word je door de zeik gehaald. Ik zit daar niet op te wachten maar hun vinden dat grappig.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 17 oktober 2016, 11:39:44
Citaat van: Peaches op 12 oktober 2016, 22:05:30
Als je problemen op je werk hebt oid kan ik me voorstellen dat het een opluchting is dat je daar weg bent. Veel succes met werk zoeken/bij je nieuwe baan! Op naar een nieuw begin.

Er waren regelmatig problemen maar omdat ik nu 2 jaar in de ziekte wet zit is het voor hun makkelijker om mij eruit te wieberen.
Ik ga nu opzoek naar ander werk waar ik wel gerespecteerd word en gelukkiger ben
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 21 oktober 2016, 09:12:47
Het is alweer vrijdag. Wat gaat het toch weer snel. Net weer t-mobile gechat. Ik heb geen abonnement meer en toch sturen ze nog steeds rekeningen. Ik word er niet goed van.
Ik moest het maar als te niet worden beschouw, nou het zal mij benieuwen. Wie weet hang ik over 3 weken weer aan de lijn.
Straks nog even kijken of er een leuke vacature ergens staat voor mij. Het blijft moeilijk hoor om iets passends te vinden. In ieder geval geen zwaar werk dat gaat niet meer lukken.
Vanmorgen nog even naar de buurt super geweest. En nu even niks. Misschien straks nog even naar de fitness als ik niet te veel pijn aan mijn enkel en knie heb. Dinsdag kwam ik van de fitness af , liep de trap af maar ik maakte me smal omdat er aan de andere kant mensen aan kwamen. Met als gevolg dat ik om de een of andere reden de laatste tree niet zag. Dus met een knal kwam ik op de vloer terecht. Pootje omgezwikt en mijn knie zei knak. Auwie dat deed pijn. Ik voel het nu nog een beetje maar het word minder. Ik kon het gewoon bewegen dus gebroken was het niet. Maar vervelend is het wel. Zondag naar een vriendin op bezoek gaan we weer knutselen. Altijd gezellig.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 24 oktober 2016, 09:04:25
Gisteren nog naar een vriendin geweest. We hebben wat geknutseld. Ik aan de kaarten gewerkt en zij aan de agenda voor 2017
Leuk een eigen agenda maken maar ook veel werk. Ze is nog bij de maand mei en die moet 31 december af hebben  8*)
Straks weer even naar de markt kip halen en vanavond naar de verjaardag van de buurman  :-\
Ik heb de ramen in de keuken al gewassen. Zo'n hekel aan he  :Yuck:  maar ja moet ook een keer gebeuren. Dan hoeft het dit jaar niet meer  ^-^
Ik moet eigenlijk nog heel veel maar ik heb er geen zin in om het te doen.
Donderdag afscheidsfeestje op het werk. Ook wel oprot feestje genoemd ook zo geen zin in. Ik doe het voor mijn collega die ook vertrekt.
Eerst word er verteld wat je al die jaren gedaan hebt. Dan word je door de zeik gehaald en dan krijg je van die slijmerige woorden, och meid wat jammer dat je weg gaat.
Tuuuurlijk.......
Zo nu verder met de ramen de voorkant moet nog gedaan worden en dan heb ik de boven nog niet gehad  :dnk:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 26 oktober 2016, 14:25:30
Vanmorgen belt de leiding gevende op. Ik hoorde dat jullie al besproken hebben over morgen?
Ja dat klopt.
Ben je er klaar voor?
Ikke wel!
Gaat het ook hoe jij dat wilt of wil je dat er morgen nog iets gezegd word of iets anders?
Nee hoor is prima zo...

Nu ik weg ga zou er naar me geluisterd worden hoe ik mijn afscheid wil hebben. Beetje laat he? Had maar naar me geluisterd toen ik er nog werkte. Had mij toen maar een keer serieus genomen!!!!
Morgen afscheids feestje van 1,5 uur samen met een collega die ook vertrekt. Ik zal blij zijn als het voorbij is wand hier heb ik zo geen zin in. Ik doe het voor mijn collega ze zegt samen begonnen dan ook samen weg met een feestje. Nou vooruit dan maar voor jou wil ik het wel doen.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 november 2016, 08:33:03
Hehe eindelijk een beetje rust in mijn kont zoals ze dat hier zeggen. Gisteren een goed gesprek gehad met wat oefeningen en gek genoeg werkt het wel.
Nu nog rust vinden als die hele ontslag gedoe voorbij is. Dan kan ik ook weer verder wand ik weet niet of ik nu werk moet gaan zoeken of dat ik moet wachten tot dat alles voorbij is. Ik word hier zo gestoord van van die onzekerheid. De een zegt dit de ander dat en daar word je niet vrolijk of wijzer van. Ik kan wel aan de advocaat vragen maar ik betaal me scheel voor een vraagje. Zo breed heb ik het ook weer niet. Gaf vriend lief mij 2 weken terug wat geld voor boodschappen die tussendoor gedaan moeten worden zoals brood en melk. Heb je het nu al op? Ja...wat denk je wat dat allemaal kost! Ik heb dat al die tijd zelf betaald dus dan merk je dat niet nu betaal jij het en dan  voel je het wel...
Laat maar ik betaal alles zelf wel weer. Doe geen moeite !
Dat kan er dan ook nog wel bij.  :'(

Morgen even naar de kapper. Moet ook gebeuren. Net ben ik met de badkamer begonnen. Ik heb de douche gedeelte klaar en het toilet en ik ben al weer helemaal op. Vreselijk, zo duurt het weer een dag voordat de boven klaar is. Terwijl het voorheen met een uurtje klaar was. Zooooo frustrerend. Zal wat worden als ik een baan vind van 4 uur per dag. Geen idee hoe ik dat bol moet werken. Ik moet ook nog naar de fitness daar ben ik deze week ook nog niet geweest. Pfff.
Och dat stelt ook niks voor. Mijn conditie is niet beter geworden na 3 maanden fitness. Maar goed dat heb je als je weer alles alleen moet doen en geen begeleiding krijgt.
Maar wel positief blijven he!
Huh hoe wil je dat doen op zo'n manier. Je word van alle kanten onderuit geveegd. Van het kastje naar de muur gestuurd. Je krijgt dingen waar je niet om gevraagd hebt omdat je ziek bent geweest. Je word er dubbel voor gestraft waar je niks aan kan doen. Hoe oneerlijk is de wereld en alles.
Heb even you tube aangezet. Even mee bleren met wat muziek dat licht op  [si} :jch:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 november 2016, 13:17:04
Ik ben net terug van de markt. Ik heb kip gekocht zoals iedere maandag. Het duurde en het duurde.....
Waarom krijg ik mijn zak met kip niet???
Hij gaf mijn kip niet. Wat blijkt nu de kippenboer hield me expres daar omdat hij wou kletsen. He he zeg dat dan!
Sta ik daar te wachten maar het liep wel de hele tijd met klanten dus daar stond ik iedere keer te wachten. Nu stond ik wel warm voor die frituur.   :laugh:
Op een gegeven moment ben ik maar gegaan wand ik werd moe van het staan  *G
Toen door naar de loempia kraam en heb daar 2 loempia's gekocht en net thuis opgegeven.

Vanmorgen mijn fotoboek afgemaakt. Ik had er al een gemaakt maar was toch niet helemaal tevreden. Het was een boek over de laatste 2 jaar ziek zijn alleen stonden er dingen in van de laatste maanden en niet vanaf het begin. Ik liet het mijn vriend zien. En waar sta ik dan? Je hebt geen foto van mij erin gedaan! Nee dat wil je nooit en anderzijds het moest mijn boek worden. Ik heb het zo gelaten en een paar dagen later dacht ik, ja het moet anders. het moet een boek worden vanaf het begin dat ik ziek ben geworden. Met als gevolg dat ik door foto's moest bladeren die ik liever niet meer zie. Achteraf heeft het me wel goed gedaan. Nu kan ik weer een beetje normaal naar die foto's kijken die ik heb gemaakt na ieder onderzoek. Nu staat m'n vriend in het boek, m'n ouders en ik zelf. Ik heb de randen en tekeningen gevonden die ik erbij kon zetten en nu is het boek klaar en compleet.
Ik vond het erg leuk om te doen en zo kan je van alle dingen een boek maken en niet alleen van vakantie foto's.
Als het aan mij ligt gaan er meer boeken komen.

Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 23 november 2016, 15:13:10
Vanmorgen kwam nog een oude bekende op bezoek. Ik zie haar als een kennis en niet als mijn vriendin.
Het was wel gezellig. Ook weer even wat afleiding en andere praat.

Ook belde de huisarts op voor de uitslag van het bloedonderzoek. De suiker was nog steeds te hoog. Ik heb geen suikerziekte maar moet wel opletten.
Wel ja dat kan er dan ook nog wel bij. Alsof ik nog niet genoeg ellende heb gehad.
Ook mag er wel wat kilootjes vanaf maar het blijft moeilijk. Zeker als je de hele dag thuis bent.

Morgen even de papieren ophalen en dan volgende maand nog een keer prikken.
Ook het UWV en het werk laten niks van zich horen. Ik wil dat ook een keer afgehandeld hebben.
Ik wil zonder stress verder en niet met deze onzekerheid van, hoe gaat het nu verder....

Het word je allemaal niet makkelijk gemaakt.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 25 november 2016, 08:07:45
Gisteravond naar de bingo geweest. Het was erg druk. Op 2 stoelen na was alles vol. Ik denk ik maak toch geen kans nou.
We begonnen. Mia die tegenover mij zat zei steeds, nog 2....nog 1  en een ander riep bingo. Had ze nog niks. Zo ging dat een tijdje door.
Op een gegeven moment hoefde ik er nog maar een. Ik denk daar zal ik ook wel lang op moeten wachten zoals altijd en dan roept een ander bingo!
Nou het 2e nummer werd geroepen...36....Ik leg mijn fichje erop en zie dat die helemaal vol is en denk, heey dat ben ik...BINGOOOO!!!!!!!!!!!!
Ja hoor alles was goed en ik won me toch een leuke kip van hout. Ik was er kei blij mee.
Dat was ook het enige wat ik had gewonnen maar dat was ook genoeg. Beter dan niks al gaat het me ook meer om de gezelligheid en dat was het ook.
Maar winnen is ook leuk wand daar kom je en doe jet het voor. Toch?
Van Mia en Mientje (de buurvrouw en over buurvrouw van m'n tante) krijg ik witte sokken. Ik zag op facebook een filmpje voorbij komen om van een sok een sneeuwpopje te maken. Die vond ik zo leuk dat ik dat ook een keer ga doen en hun hadden nog wel oude sokken liggen. Alleen nog een mooi lint kopen als sjaaltje en bolletje voor op het mutsje en dan kan ik beginnen.
Helemaal zin in.

Gisteren papieren opgehaald voor volgende maand bloedprikken. Mijn suiker gehalte was te hoog. Nu nog 1x checken en dan krijg ik uitleg over wat ik beter wel en niet kan eten. Nog meer ellende erbij.
Mijn bloeddruk was ook weer te hoog maar dat zal wel door de stress komen. Ik ben het ontslag aan het aanvechten en daar word je ook niet vrolijk van. Dat leverd veel stress en nog onzekerheid op en dat vreet aan je. Dat kan ik er eigenlijk nu niet bij hebben maar goed. Je moet rustig aan doen zeggen ze dan. Ja hoe wil ik dat op zo'n manier doen?

Straks even naar de bieb boeken weg brengen. Hier heb ik nog een stapel boeken liggen die ik kan lezen. Ik heb ze te leen gekregen al hou ik niet zo van lenen.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 28 november 2016, 08:20:26
Gisteren op de hobby / kerstmarkt gestaan. man wat was het koud. Ik zei nog tegen m'n vriendin het is toch wel binnen he? Jahaaa het is binnen. Nou niet dus....
Eerst een heel gesjouw om die dozen op de kraam te krijgen. Ik had maar een mandje zij had 3 bananen dozen 4 kleine doosjes en wat tassen.
Ik was zo klaar het uitruimen. Om 10 uur ging het open. Het zou eerst in september zijn maar dat ging niet door omdat er te weinig aanmeldingen waren.
Nu waren er ook maar 8 kraampjes waarvan 1 niet bezet was omdat die persoon niet kwam opdagen. Als ze die kramen in september niet eens vol kregen dan vraag ik me af hoeveel aanmeldingen er toen waren....
Wat is nu een kerst / hobby markt met 7 volle kramen? Het was wel gezellig maar verrekkes koud en helemaal niet druk. Ik ben wat kaarten kwijt geraakt aan m'n moeder, en de moeder van m'n vriendin en 1 kaart aan een vreemde vrouw wand anders had ik maar 2 euro verdient gisteren. Eens en nooit meer om buiten in de kou te gaan staan. We kregen als standhouders wel koffie en thee gratis dat was wel leuk. Een broodje hamburger was 75 cent. Daar viel ook niks van te zeggen. Voor de bezoekers was de koffie of thee 50 cent. Dat was ook te doen en gratis entree.

Volgende week maandag pakjes avond. Daar heb ik wel zin in. Altijd weer spannend wat je krijgt en hoeveel moeite ze gedaan hebben om iets te verzinnen om te kopen.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 december 2016, 10:23:50
Alweer bijna een jaar om. Wat gaat het toch hard. Ik heb nog helemaal geen kerst gevoel. Komt misschien ook omdat het weer er niet naar is denk ik.
Gisteren wou ik nog wat kerst kaarten posten was op 2 plaatsen de strippen van de brievenbus gerukt. Ik heb ze maar ergens anders in gedaan.
Kom ik vanmorgen weer langs de brievenbus was de hele onderkant open. Ik mag hopen dat de postbode de kaarten eruit gehaald heeft en niet vandalen.
Het is niet normaal hier, met deze dagen is niks veilig. Ik ben blij dat ik de kaarten bij de emte erin gedaan heb dan weet ik zeker dat ze goed aankomen.
Vanmiddag weer naar de inloop middag in het wijkgebouw. Ik hoop dat dat irritant mens er niet is. Die bemoeial. Net voor de 2e keer aanwezig en begint overal mee te bemoeien. Dat is echt niks voor mij he zo'n volk. Doe maar normaal en pas je aan doe ik ook.

Gisteren een sollicitatie de deur uit gedaan. Zal ook wel weer niks worden. Ik weet niet eens hoe vaak ik per week / maand moet solliciteren?
Och mijn hoofd staat er ook nog helemaal niet naar. Ik ben ook nog steeds bij een psycholoog wat deze keer erg goed gaat moet ik zeggen. Eindelijk...
Eerst alles op een rijtje krijgen en dan pas kan je goed verder. Ook het werk waar ik ontslagen ben loopt nog steeds te vervelen daar word je ook niet vrolijk van.
Ik loop de hele dag met een zenuwachtig gevoel rond van ellende. Ik zal blij zijn als alles voorbij is en weer ''normaal'' verder kan met m'n leven.

Ik heb al 15 kerst kaarten gekregen. Ik moet er nog 3 terug krijgen en dan heb ik alles terug gekregen die ik verstuurd heb. Ik heb geen boom gezet. Ik heb er geen zin meer in. Wel heb ik een kleedje op de tafel en wat kerst mutsjes in de kamer en mini handschoentjes. Dat vind ik leuk en genoeg.

Donderdag had ik ook weer de pest in. Belt er iemand op waar ik al maanden niks van gehoord heb begint ze te klagen wat ik op facebook heb staan. Heh...???
Waar bemoei je je mee. Ik zet erop wat ik wil !  Dat is de zoveelste al die commentaar leverd. Ik heb een pagina over mijn ziekte gemaakt zet ik er een foto van een vogel erop komt daar commentaar op. Hoezo??? Er mag toch wel wat luchtigs op staan en niet alleen ellende. Toch? Blijkbaar niet.
Vorig jaar en begin dit jaar heb ik een berichtje geplaatst op een pagina van m'n overleden collega. Dat zien zijn ouders. Dat hij het niet ziet snap ik ook wel maar ook daar kwam commentaar op. Bemoei met je eigen zaken...Als ik de ouders er blij mee maak dan heeft niet te klagen vind ik. Nu dit weer. Ik zet er niks meer op. Ik ben er helemaal klaar mee. Of ik maak een nieuwe aan en stel het zo in dat iedereen het kan lezen maar niet kan reageren. Klaar.
Jammer dat sommige zo moeilijk doen. Je moest eens zien wat voor kwats hun erop zetten daar hoor je mij toch ook niet over klagen. Misschien is dat wel het probleem ik klaag te weinig.

Ik wens alvast iedereen fijne dagen toe en een goed, gezond en veilig nieuw jaar :handkus: [sa]
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 27 december 2016, 09:08:04
Zo die vervelende dagen zijn ook weer voorbij.Eerst kerstdag even bij mijn ouders geweest. Dat was wel gezellig en toen naar huis. Ik heb de hele dag gelezen en m'n vriend heeft de hele dag op de bank gelegen tv gekeken. Ow ow wat gezellig. Not !
Die krijg je nergens mee heen. Zo jammer. Nu had een vriendin mij uitgenodigd om met haar moeder en broer mee uit eten te gaan maar ik heb nee gezegd.
Oh zegt m'n vriend als je wilt mag je wel gaan hoor. Ja maar we hebben een rollade gekocht speciaal voor de kerst wil je dan niet dat ik thuis blijf bij jou? Jawel maar als je wilt gaan mag het wel hoor. Potversnotjes had je ook eerder kunnen zeggen...
Volgend jaar als ze me vragen dan ga ik met hun mee.lekker gezellig. Nu heb ik maar 2 dagen op de bank gezeten en gelezen. En hij heeft van die depri films gekeken op HBO of film 1. Had ik het ook gezellig kunnen hebben. Wat maakt dat hij niks met feestdagen heeft weet ik niet. Daar krijg ik geen antwoord op. Alles is zo negatief.
Wen hadden het zo leuk en gezellig kunnen hebben. Nou ja weet ik dat voor de volgende keer.
We zijn niet naar zijn ouders geweest dat wou hij niet. Prima dan niet. Nu eindelijk weer het huis voor mij alleen. Net even gestoft en gezogen en zo meteen nog even dweilen.

Vanmiddag weer naar de inloop middag. Eens zien wat dat mens nu weer gaat klagen en commanderen. Als dat zo is ben ik zo weer weg. Vorige week ook ik werd er niet goed van. Volgende week neem jij de spullen mee om kaarten te maken. En jij ? Wat is jou hobby vraagt ze aan Nelly. Kleuren... Jij neemt je kleurboek mee. En jij wat is jou hobby vraagt ze aan Truus. Woordzoeker puzzels zegt Truus. Dan neem jij je puzzelboek mee. En dan ga jij puzzelen !
Huh? Sorry? Jij bepaalt niet wie wat gaat doen of gaat mee brengen... Halloooo..... Ik neem niks mee. Ik zeg ook tegen Nelly ik laat me niet commanderen wat ik moet gaan doen. We komen voor de gezelligheid en doen wat we willen en niet wat ons door die commandeur word op gedragen... Mijn god ik was zo pissig. Wij spelen rummikub en hoe wij dat willen en niet hoe zij dat wil. Het duurde 2 minuten voordat ze een zet gedaan had. Hallo ik sta niet in de wacht stand! Dus ik wacht vandaag af en als het weer zo is ben ik pleite.

Zo nu nog even dweilen, spullen opruimen en dan ben ik weer klaar voor vandaag

De groetjes en tot de volgende keer

Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 31 december 2016, 21:49:30
Bijna nieuw jaar. Wat gaat het toch hard. Ze knallen hier ook al de hele avond. Vriend lief zei lig al te maffen toen ik zei dat ik vuurwerk wil kijken. Ik kreeg meteen weer chagrijnige zin. Kan er nou nooit eens iets positiefs komen? Alles word afgekraakt. Ieder feest. Sinterklaas is kwats, kerst is kwats, Vaderdag en Moederdag is kwats. Verjaardagen is kwats. Alle Nederlands programma's zijn kwats. Zucht....ik word hier zo moe van. Nee de hele dag de Duitse zender erop staan daar word ik niet vrolijk van. Ik wil Nederlandse programma's zien en het nieuws en het weer. Niet wat in Duitsland gebeurd daar heb ik niks mee. In Spanje is het 17 graden daar heb ik hier toch ook niks aan..... Wel dan?
Hij is al naar bed. prima nu kan ik mijn programma's kijken en lekker stokbroodje gehad met dipsaus. Wat ik vroeger altijd deed alleen dan met fonduen erbij. Kerst avond, eerste kerst dag en oud jaars avond. Ik vond dat altijd gezellig ook al deed ik het alleen. Hij wil dat niet wand dan gaat het in huis stinken. Ja..en? De raam open en het is opgelost. Nee niks geen gezelligheid. Bah...
Gaan we morgen naar mijn ouders? Ik zeg nee je hebt het zelf mij aflaten zeggen. Als je wel wilt gaan dan regel dat maar zelf. Ik heb er geen zin meer in. Ik blijf niet alles aan het regelen. Dadelijk word ik op alles aangekeken daar heb ik geen zin in. Ik ga veel veranderen in 2017 dat is iets wat zeker is wand in dit gezeur heb ik geen zin en is het leven veel te kort voor.

Een penvriendin van 67 doet al de hele dag haar beklag op facebook dat haar ''vriend'' na 2 maanden het uit heeft gemaakt. Ze zit die man helemaal zwart te maken.
Nee dat trekt vrienden. Mens hou het toch voor je . Ik word daar echt niet goed van. Ik kan me voorstellen dat iedereen de benen neemt ga ik ook bijna doen als ze zo doorgaat met klagen over anderen.

Zo nu ga ik tv kijken en een beetje lezen en om 12 uur vuurwerk kijken.
Ik wens iedereen een goed en veilig uiteinde en een gezond 2017.
Tot volgend jaar  :Zw:
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 12 januari 2017, 07:30:36
Vandaag weer vroeg op. Straks even naar de AH en vanavond een recept maken uit het boek Paleo.
Afslanken met m'n nicht eens zien of het lukt. Zij maakt iets en laat het zien via een foto en andersom.
Er moet echt wel wat kilootjes vanaf. Morgen eens zien wat de huisarts zegt over mijn suiker gehalte die bleek ook te hoog te zijn.
Na alle ellende die je hebt gehad krijg je dit er ook nog bij. Alsof ik nog niet genoeg heb gehad.
Straks weer een sollicitatie de deur uit doen al weet ik echt niet waar ik op moet solliciteren. Ook ga ik eens kijken voor vrijwilligers werk. Die verwachten geen tempo van heb ik jou daar en dat moet ik hebben. Rustig aan beginnen wand ik ben nog snel moe. Jammer dat er nog steeds mensen zijn die dat niet snappen.
Maar wat ik nu echt wil? Geen idee... Iets met dieren maar dat is er niet veel.
Straks even naar de bieb boek terug brengen en kijken voor een nieuwe. Gisteren was ik bij een vriendin ik had haar boeken mee terug genomen al heb ik ze nog niet uit kreeg ik weer een nieuwe mee.  :-\
Zeg ik nog steeds dat hoef niet wand ik heb thuis nog vele er liggen maar dat had ik beter daar tegen de muur kunnen zeggen. Ik leen niet graag boeken van een ander. Bang dat er iets mee gebeurd.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 19 januari 2017, 09:49:05
Vanmorgen even brood en melk gehaald. Ik was blijkbaar veelte vroeg aangelopen wan dik moest nog wachten tot de winkel open ging  :-\
Straks even de vrijwilligers werk bellen eens zien of ze me willen.
Dinsdag naar de vrouwencentrum geweest. Dat was wel leuk. Daar doen ze s'middags knutselen al deden de meeste haken en sommige breien. Het was er erg druk maar wel gezellig. En tenminste geen gezeur en gezanik net als bij de inloop. Ik zal het iedere week afwisselen wand de inloop is alleen leuk met m'n tante, Hennie en Margriet. Och ja zo ben je van de straat he.

Maandag verjaardag geweest. Dat was ook niet zo leuk op een gegeven moment. Ik werd totaal genegeerd.
Ja we gaan met al mijn vriendinnen een meiden avond organiseren zegt H. tegen 2 andere meiden die ook in de kamer zaten. Hun bespraken hoe en wanneer en W. maakte een groeps app aan zodat ze onderling iets konden afspreken. En daar zit je dan bij zonder dat mij wat gevraagd word. Al jou vriendinnen? En wat ben ik dan???
Mij word niks gevraagd. Zaterdag zou ze mee gaan naar haar tante's verjaardag. Nee ik kan niet wand zaterdag hou ik mijn verjaardag voor al mijn vrienden...
Ja...en? Je weet dat je tante jarig is. Dat mens word 87. En je verjaardag met al je vrienden....waarom mag ik dan niet komen? Wat ben ik dan? Geen vriendin denk ik dan. Zo ging het nog even door ik zat er echt voor Jan doedel bij en ben maar gegaan. Zoek het even lekker zelf uit met je ''vrienden".
Heb ik weer. De eerst volgende keer dat ze belt kan ik niet wand ik ben alleen maar goed om iets met haar te doen als er niemand anders tijd heeft.

Oud collega / vriendin precies hetzelfde. Ze is nu ook bij het bedrijf weg. Is naar Turkey verhuisd en ik hoor er niks meer van. Ik zou en heb een foto boek gemaakt van over de jaren heen. Vroeg nog 3 weken geleden toen ik eindelijk de foto's toegestuurd kreeg na 3 x vragen, welke foto's wil jij erin hebben? Tot op heden nog steeds geen antwoord. Prima dan maak ik het boek wel voor mezelf.

Ik vraag me af waar ik het allemaal aan verdiend heb. Ik vind het gewoon niet leuk. Je moet klaar staan als hun dat willen en uitkomt maar andersom hebben ze geen tijd. Toen ging die moeder er nog mee bemoeien toen H. begon over de deco's die we maakte. Toen had ik het helemaal. En daarna wat ik allemaal moet doen met de uitkering en het rekken ervan en profiteren. Mens bemoei je er niet mee ! Ik bepaal het zelf wel. Iemand die de hele dag achter de geraniums zit hoeft niet met mijn zaken te bemoeien. Dat ze haar zoon en dochter kan bespelen prima moeten hun weten maar niet mij. Dus ik was helemaal pist off toen ik maandag weer naar huis ging. Sommige.....
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 14 maart 2017, 08:33:48
Daar ben ik weer. Wat een bewogen tijd is het weer geweest. Ik ben nu met vrijwilligers werk bezig. Krijg je eerst een uitbrander van het UWV waar je niet vrolijk van word. De eerste woensdag werd me al meteen duidelijk gemaakt dat ik te veel ben. DIE daar is hier te veel. Sorry? DIE daar heeft een naam ! Stom trut. Ik en een ander uitgelegd waarom ik er was maar dat kwam blijkbaar niet aan. Vorige week woensdag was ik er weer wand ik kreeg die troela er niet aan om te vragen wat nu de bedoeling was toen ik d'r belde. Gelijk bij het binnen komen weer. Die is te veel. Die daar over gaat kwam achter me aan en zei dat ze een oplossing had. Bij de gymles zoeken ze nog hulp of ik dat niet wilde gaan doen. Wand zij is hier nieuw en heeft aangegeven dat ze bij de inloop wil blijven. Huh? Nieuw hier? Kan meteen beslissen wat ze wil gaan doen? En ik dan? Ik was hier als eerste en ik word nu verbannen naar de gym. Dat ding zal wel een vriendinnetje zijn van die doos die steeds zit te vertellen dat ik te veel ben....
Ik was zo kwaad. Lekker makkelijk om een vrijwilligers werk te draaien als er niks te doen is. Zo kan ik het ook. En dan zit ze nog de hele tijd op d'r telefoon te kijken ook iets wat ik niet vind kunnen. Je bent er voor die mensen die voor je telefoon wand dan kan je beter thuis blijven. Maar goed dat is mijn mening dan. En die 1,5 uur is zo om. Ik die dag met de gymles mee gedaan. Was op zich wel leuk maar niet op de manier waarop. Donderdag belt die trien op, morgen sta je alleen. Euh dacht het niet. Jawel gaat goed zoveel hoef je niet te doen. Nee dat klopt maar dit is mijn 3e keer en sta al voor de 2e x alleen. Ik vind het prettig als er iemand bij is wand die de eerste keer erbij was die is ermee gestopt. Vreemd wand ze vond het leuk dat ik erbij was zodat er 2 -3 mensen waren. Blijkt dat ding bij mij in de straat te wonen. Leuk kunnen we zomers samen fietsen. En nu is ze pleite. Ik heb vrijdag mijn ongenoegen geuit tegen iemand van de zorg en ze begreep mijn kant wel. Maar zegt ze op zich ben je nooit alleen wand in de gang loopt altijd wel iemand rond die je kunt aanspreken en anders druk je op de rode knop en dan komt er ook alijt wel iemand. Ja maar dan nog....
Zo heb ik er geen zin meer in. Alleen met die oudjes een spelletje spelen is dan wel weer leuk. Even aankijken en dan kan ik nog zien wat ik doe.
Vandaag even kijken of ik naar de inloop ga of naar de breiclub.

Morgen naar de gynaecoloog. Ook weer een spannend moment of alles goed is.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 20 maart 2017, 11:37:20
Vanmorgen meteen nadat ik opstond de boven gepoetst. Wat een werk toch iedere week. Het ging mij 2 jaar gelden beter af dan nu nadat ik ziek ben geworden.
Straks weer even naar de markt voor kip. Gisteren mijn tasje afgebreid. Ik ben blij dat ik ermee klaar ben. Leuk om te doen maar het moet niet al te lang duren.
;D
Belde het uitzendbureau vanmorgen nog voor een intake gesprek kan ik daar woensdag weer heen karren. En werk hebben ze toch niet voor me omdat ik een risico geval ben. Dat liet een ander uitzendbureau mij vorige week wel even weten. En bedankt! Sommige kunnen zo bot en lomp zijn in hun uitspraken.
Het word je nog wel even ingepeperd. Ben benieuwd wat ik van hun te horen ga krijgen wand dat ik ziek ben geweest dat weten ze nog niet.
Vorige week aardbeien plantjes gekocht. Het hele seizoen aardbeien stond er op het kaartje. Nou het zal mij benieuwen.
Wat een rot weer. Laatst was het zo mooi en heerlijk weer. Ik heb ook meteen de tuin weer gedaan. Heerlijk.
Donderdag bij een kennis met de tuin mee helpen. Alleen is hun tuin een eindje groter dan die van mij. Weer een paar vliegen in 1 klap.
Het levert nog wat op. Ik kan mijn energie kwijt en op bouwen en ik doe iets wat ik leuk vind. En hun hebben een hulpje extra.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 mei 2017, 19:47:48
Wat is een vriendin?
Dat zou ik echt niet meer weten....
17 jaar samen gewerkt, ''vriendinnen'' geweest...
Vertrekt naar het buitenland en is nu voor de 2e keer weer in het land. Je vraagt wanneer zie ik je weer...
Geen antwoord
Mag ik je nieuwe nummer dan kunnen we een keer wat afspreken?
Na 1,5 week nog geen antwoord
Vraag...jammer dat ik je niet gezien heb !
Ze had het te druk.
Ik zet een afscheidsberichtje op facebook en tot ziens
Gevolg.....
Na 18 jaar ''vriendschap'' word ik zonder pardon verwijderd uit het vriendenlijstje....
Waarom???
Geen idee....
Ik vroeg alleen wanneer zie ik je weer....
Schoot blijkbaar toch verkeerd....
Wel tijd voor anderen maar niet voor mij die 17 jaar voor je heb klaar gestaan...
Tja zeer pijnlijk.
Maar komt toch weer de vraag WAAROM?????
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 6 februari 2018, 10:39:49
Daar ben ik weer na lange tijd. Wat is er toch veel gebeurd. ik probeer me nu bezig te houden met mijn hobby's en dat lukt me heel goed.
Ik maak veel mini mutsjes voor innocent smoothie's. Ze staan nu op de flesjes in de supermarkt. Zo leuk. Op facebook komen wel eens foto's te staan maar mijn mutsje die ik heb gemaakt zit er nog niet tussen. Ik heb vanaf november 2017 tot nu al 121 klaar. Maar we gaan gewoon door.
Het zoeken naar werk valt ook niet mee. Als vrijwilliger willen ze je wel. Maar als ik geen reiskosten vergoeding krijg dan doe ik het niet.
Ik ga er geen geld op toe leggen dat kan ik me niet veroorloven. Thuis gaat het ook niet meer zo gemakkelijk. Ik kan alles in en om huis doen. Een beetje hulp zou niet weg zijn... Schijnt toch moeilijk te zijn om door te dringen. ik verzin iedere keer iets om in het weekeind te doen. Wand ik kan niet hele dagen achter de geraniums blijven zitten.
Straks weer naar de brei club. Ook weer even wat te doen. Nu heb ik voor de donderdag middag ook weer een adresje waar ik heen kan. En gezellig kletsen met de dames. Maar ook die zijn ouder dan ik. Och ja zolang het gezellig is en ik ben weer een middagje van de straat. Zo probeer ik toch onder de mensen te komen. Gisteren lekker macaroni gemaakt. daar eet ik vandaag ook nog van.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 6 februari 2018, 11:01:05
Wat zijn mini-mutjes?
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 10 februari 2018, 12:58:30
Kleine mutsjes die op dopjes van een flesje passen of te wel op eieren
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 11 februari 2018, 08:49:08
Straks naar een vriendin. Even een knutsel middagje houden. Altijd wel gezellig
Daarna mag ik mee eten. We eten nasi...Lekker alleen gebruikt die soepgroente i.p.v. nasi groente en dat
vind ik wat minder lekker. Maar goed een gekregen paard moet je niet in de bek kijken. Het gaat om het idee
en gezelligheid. Altijd beter dan weer de hele dag met vriend lief achter de geraniums zitten  :-\
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 5 juni 2020, 09:08:39
Het is een hele tijd geleden dat ik er was maar nu ben ik er weer. Vorig jaar september is er weer kanker ontdekt en daar ben je dan weer mooi klaar mee.  :pale:
Na een operatie en bestralingen gaat het nu weer wat beter. Ik heb geen rug pijn meer maar nog wel erg moe. Ik zit ook nog steeds in de ziektewet en probeer zeker nu met de corona gedoe de dag door te komen. Ik heb me niet verveeld toen ik thuis moest blijven omdat ik nog niet veel kon en mocht maar nu ik verplicht thuis moet blijven heb ik me wel eens verveeld. Ik haak veel. Ik heb al onderzetters gemaakt en knikker zakjes ( met knikkers erin). En alles wat ik te veel heb laat ik hier en daar achter met een briefje en wie het vind mag het hebben om die persoon dan een mooie dag mee te wensen. Net de boven gepoetst en verder de dag wat lezen, tv kijken en verder zie ik het wel weer....
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: Iwan op 6 juni 2020, 21:15:13
Welkom terug MK.
Kloten dat de kanker weer terug is, maar ik ben blij dat je je nu wat beter voelt.

Wat een leuk idee dat je wat je over hebt achter laat met een briefje erop.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 7 juni 2020, 17:31:15
Dank je wel Iwan,

Het is inderdaad zwaar piieeeep maar ja je doet er niks aan alleen maar het beste van hopen.
Zo hoef ik alles niet te bewaren en een ander is er blij mee. Zie ook op facebook... achterlatertjes .....en de anonieme sjaal
Daar heb ik het van
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 8 juni 2020, 20:02:19
Vandaag na maanden weer op het terras gezeten. Het was nog gezelliger ingericht dan voorheen.
Daarna naar de action en de hema P moest 2 rompertjes hebben als kraam kado. Ik vond ze niet zo mooi maar ja het was zijn keuze.
Daarna ergens anders nog op het terras gezeten alsof we niks anders te doen hadden hihi.
Toen kip gehaald en weer naar huis. Onderweg kwam ik nog iemand tegen die zwaaide alsof ik got weet wie was. Ze sprak maanden terug slecht over mij en iemand anders en nu doet zo alsof alles koek en ei is .....Pfff ik hou m'n fatsoen maar meer ook niet. Ik vind het wel goed zo.
Nu even aan de computer en zo meteen wat lezen wand op de tv is ook niks op.
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 12 juni 2020, 14:25:34
Vandaag niet veel meer gedaan. Wat tv gekeken, gepoetst en in slaap gevallen  :-[
Het is weer veel te warm weer in een keer. Morgen naar de kapper en nog 2 of 3 brieven schrijven naar penvrienden en dan ben ik weer helemaal bij.
Straks nog even koken. Zo geen zin in maar ja we moeten toch eten ook al heb ik geen honger....
Titel: Re: Van dag tot dag
Bericht door: mary-kate op 16 juni 2020, 10:53:26
Gisteren weer naar de markt geweest en op het terras gezeten. Het was weer gezellig. Binnen zitten doe ik niet wand dan moet je je hele
volksregister achter laten daar begin ik niet aan. Oke overdrijven is ook een kunst. Maar het is je naam,adres,postcode en telefoon. Ja daaag.
Kom ik nog iemand tegen van de brei club. Volgende week mogen we weer komen. Het is er best klein om voor iedereen 1,5 meter afstand te
creeeren. Ik ben benieuwd hoe ze dat willen gaan doen.  Het is een groot lokaal voor 25 personen maar te klein voor de 1,5 m.
Ik zie nog wel of ik er al heen ga. Later weer kip gehaald en weer naar huis.

Vandaag nog niet veel gedaan. Zal ook niet veel worden denk ik.