Nieuws:

Toegang krijgen tot meer boards op het forum --> Ledengroepen

Hoofdmenu

Horoscoop voor september 2007

Gestart door sterretje, 31 augustus 2007, 16:21:07

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

sterretje

Vooruitzichten voor de maand september 2007

RAM 21/3 - 19/4 (De vechter)

Waarschijnlijk bent u in deze periode bij alles wat u doet uiterst voorzichtig en dit heeft zowel voor- als nadelen. U bent zich zozeer bewust van de verschillen die er tussen de diverse zaken bestaan, dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Ook uw medemensen worden door u op deze wijze benaderd: u ziet zoveel tekortkomingen, dat de goede eigenschappen u ontgaan. Hiertegenover staat dat deze invloed u het vermogen geeft om met grote precisie te denken. Hebt u op dit vlak werk liggen of dient u iets voor te bereiden, doe dit dan zonder dralen! Vooral op een reeds eerder gemaakt onderwerp waarbij u nu de details invult, heeft dit aspect een gunstige invloed. Ga ook eens wat vaker uit van je eigen mening en van je eigen smaak, dan hoef je geen meeloper te zijn.

STIER 20/4 - 21/5 (De genieter)

Een mooie periode om plannen ten aanzien van uw privéleven te maken en om na te denken over uw doelstellingen, niet wat betreft uw carrière, doch aangaande uw innerlijke gevoelens en persoonlijke verlangens. Dikwijls zijn de eisen die de buitenwereld aan ons stelt zo groot, dat we het zicht verliezen op wat we zelf zijn en wensen: we verdoen onze tijd door trachten te voldoen aan de verwachtingen die anderen van ons hebben. Of erger nog: we maken ons die verwachtingen eigen en overtuigen ons ervan dat ze de onze zijn. Nu is het moment aangebroken om schoon schip te maken en erover na te denken wat we willen en wie we eigenlijk zijn. Op het alledaagse vlak is dit ook een goede tijd om plannen te maken over het huishouden, het gezin en het huis waarin u woont. Of voor het kopen van-en-of  het onderhandelen over onroerend goed is dit een goede periode.

TWEELINGEN 22/5 - 20/6 (De zoekende)

Uw wijze van denken en uw contacten met anderen dragen een doordringend karakter. U wenst elke zaak, hoe dan ook, tot op de bodem te onderzoeken: u stelt zich niet tevreden met oppervlakkige antwoorden. Een goede periode voor gesprekken met anderen, het schrijven van brieven of het voorbereiden van een bepaald optreden in uw beroeps-, gezins- of privéleven. U zult waarschijnlijk veel denkwerk verrichten: de mensen kunnen het gevoel krijgen dat u volledig opgaat in uw gedachten en dat er niets uit uw handen komt. Dit is echter een periode voor plannen maken en niet voor handelend optreden. Houd uw hoofd helder, maar blijf tot op zekere hoogte tevens in contact met uw emoties en gevoelens: vooral wanneer het zaken betreft die u doorgaans verborgen houdt, omdat u ze niet duidelijk op tafel weet te brengen. De plannen die u smeedt, stoelen - veel meer dan anders - op uw diepste innerlijke wensen. Wat uw beroep betreft: handel het papierwerk en de dagelijkse klusjes af, want u kunt nu aandacht aan de détails besteden.

KREEFT 21/6 - 22/7 (De moederlijke)

Een goede periode voor geestelijke arbeid. U bereidt uw zaken goed voor, staat objectief ten aanzien van het feitenmateriaal, denkt zorgvuldig na en besteedt voldoende aandacht aan de détails. Moeilijkheden worden vrij eenvoudig door u opgelost en in het geheel verliest u de onderdelen niet uit het oog: u neemt deze stuk voor stuk onder de loep en komt uiteindelijk tot een waardevolle conclusie. U zult goed met uw medemensen kunnen praten. De mensen zijn onder de indruk van uw objectiviteit en hoeven niet bang te zijn dat u ze - in een door hen ongewenste positie - zult manoeuvreren. U schept een sfeer waarin elk onderwerp ter tafel kan worden gebracht. Een goede periode voor onderhandelingen op zakelijk niveau. U weet wat u wilt, luistert naar de wensen en verlangens van anderen en u bent erop uit tot een werkbaar compromis te komen. Ga ook eens lekker een dagje winkelen en schroom je niet om op koopjesjacht te gaan.

LEEUW 23/7 - 22/8 (De zelfverzekerde)

U bent geneigd grootse plannen te maken, u stelt zich een doel op lange termijn en laat uw gedachten gaan over wat u reeds hebt bereikt. U kunt op dit moment het geheel overzien en u hebt het vermogen grootschalig te denken. U houdt zich bezig met idealen en abstracties. De vooruitziende blik en het vermogen goede plannen te ontwerpen die door dit aspect worden bevorderd, maken het tevens geschikt voor commerciële en zakelijke transacties. Dit aspect heeft evenwel ook een negatieve zijde die weliswaar voor de hand ligt, maar die, als men niet oppast, zeer destructieve gevolgen kan hebben. U verwaarloost de détails en schuift bovendien alles wat niet in uw grote visie past, terzijde. In uw contact met anderen kunt u dominerend en eigengereid optreden, waarmee u soms mensen tegen u in het harnas jaagt. Misschien heb je ook je vrienden de laatste tijd een beetje verwaarloosd, omdat je zo met jezelf bezig was. Sta ook eens stil bij de schakeringen van het leven en neem niet alles te eenzijdig op. Venus heeft de maand zo voor je ingedeeld, dat je je geen moment alleen hoeft te voelen.

MAAGD 23/8 - 22/9 (De voorzichtige)

Uw gevoelens zijn intens en ze dringen zich met kracht aan u op. U wenst hechte banden met uw vrienden te creëren, hun problemen aan te horen en hen te beschermen en bij te staan. U voelt zich sterk aan uw omgeving gebonden en u hebt een enigszins sentimentele houding ten aanzien van de ditjes en datjes die in uw bezit zijn. Het verleden speelt een belangrijke rol in uw leven en de kans bestaat dat u zich alle onaangename voorvallen uit die periode herinnert. Niet zelden wordt men met de neus op bepaalde terreinen van het onderbewustzijn gedrukt: beschouw deze periode echter meer als een gelegenheid die u geboden wordt oude wonden te helen. Bied bescherming en hulp aan waar dit maar kan. Dit aspect kan soms eigengereidheid en een ongelooflijke emotionaliteit veroorzaken, doch grootmoedigheid is eveneens een eigenschap van deze combinatie. Probeer zware lichamelijke inspanningen zo veel mogelijk te vermijden.

WEEGSCHAAL 23/9 - 22/10 (De diplomaat)

Dit is een tijd van innerlijke vrede en evenwicht. U hebt de rust om uw innerlijk te beschouwen en een beter inzicht te krijgen in uw wensen en verlangens en hoe die te verwezenlijken. Onder deze invloed is uw optreden uitgebalanceerd. U probeert bij alles wat u doet zowel uw gevoel als uw verstand in te schakelen en dit is ook de wijze waarop u anderen benadert. Daar u zichzelf zo goed begrijpt, kunt u anderen helpen hetzelfde te bereiken. U leert uzelf beter kennen dan gebruikelijk is en dit vooral via uw relaties met het andere geslacht. Aangezien dit een periode is van evenwicht, zou u zich bezig moeten houden met uw privéleven en trachten te ontdekken hoe u eventuele misverstanden en moeilijkheden die spanningen met anderen veroorzaken, op zou kunnen ruimen. U bent perfect in staat de noodzakelijke compromissen te sluiten. Neem de tijd om aan je nieuwe gemoedstoestand te wennen.

SCHORPIOEN 23/10 - 21/11 (De ondoorzichtige)

Raak niet geïrriteerd of verlies uw geduld niet wanneer de zaken anders uitpakken dan u had gewild. Neem slechts wanneer de situatie dat vereist, het heft in handen en niet wanneer u daar zin in hebt. Pas tevens op voor zinloze conflicten met anderen, conflicten die overigens niet door u ontketend behoeven te zijn. Probeer ook conflicten met gezagsdragers te vermijden. Zijn uw bezwaren gegrond, breng ze dan op tafel, maar houd wel rekening met een zekere mate van vijandigheid. Zorg er ook voor dat de toon waarop u dingen ten berde brengt, deze vijandigheid niet nog aanwakkert. Probeer op het fysieke vlak een uitlaat voor uw energie te vinden, eerder dan naar alcohol of drugs te grijpen: ze hebben enkel een nefaste invloed op uw gedragingen en zouden u en uw levensomstandigheden in gevaar kunnen brengen.

BOOGSCHUTTER 22/11 - 21/12 (De optimist)

Deze invloed maakt u erg ontvankelijk voor de gemoedsgesteldheden van andere mensen, en mocht u paranormaal begaafd zijn, dan maakt u dat nog gevoeliger. Met die gevoeligheid moet u voorzichtig omgaan naar de mensen om u heen. Het is goed te verkeren met vrienden of vriendinnen die u na aan het hart liggen. Deze tijd brengt u onbaatzuchtigheid door en laat u oprecht om anderen geven, zonder daarbij aan uzelf te denken of de martelaar te gaan uithangen. U hebt een groot gevoel van medeleven en mededogen voor hen die in nood verkeren en u wilt hen helpen, persoonlijk, of door uw werk voor een charitatieve instelling. Deze kracht kan ook uw neiging tot dagdromerij versterken. U wilt soms graag met rust gelaten worden en u terugtrekken in uw eigen belevingswereld, of met vrienden of vriendinnen om over uw dagdromen te praten.

STEENBOK 22/12 - 19/01 (De plichtsgetrouwe)

De invloed van deze periode maakt dat u een helder inzicht hebt in waar u mee bezig bent en in waar u heen wilt. U hebt het gevoel uzelf te kennen en dat geeft u het vertrouwen om uw doel te zullen bereiken. Daarenboven geeft deze invloed tevens kennis en beheersing van de noodzakelijke hulpbronnen en technieken die hierbij zijn vereist. U weet heel goed dat zelfvertrouwen alleen niet altijd voldoende is. U zult zich dan ook met veel ijver op welke taak dan ook toeleggen en u zult grote aandacht besteden aan ieder détail, en u zult daarbij van alle hulpmiddelen gebruik weten te maken. U zult trots zijn op het feit dat u een goed stuk werk heeft geleverd en u weet dat dit u weer wat nader tot uw doel heeft gebracht. Daarvoor geniet u tevens het respect van uw medemensen.

WATERMAN 20/1 - 18/2 (De zonderling)

Werkzaam gedurende meerdere maanden: een goede periode om thuis door te brengen. In uw vertrouwde omgeving en temidden van de mensen van wie u houdt, zult u zich het gelukkigst voelen. Een goed aspect om iemand bij u thuis te vragen: u bent een uitstekende gastheer of -vrouw en de mensen zullen zich bij u op uw gemak voelen. Deze invloed geeft u een gevoel van tevredenheid, u hebt geen enkele behoefte uit te gaan en de wereld te veroveren. U geniet van het bekende en vertrouwde. U bent aanhankelijk en onder bepaalde omstandigheden zou u wel eens een nieuwe liefde kunnen tegenkomen en dit zou best eens in uw eigen huis kunnen gebeuren. Hoewel dit over het algemeen een goede periode is, moet u zich hoeden voor onmatigheid, vooral wat eten betreft.

VISSEN 19/2 - 20/3 (De fijngevoelige)

De invloed van deze periode werkt stimulerend op uw emotionele leven. U kent uw eigen gevoelens en gunt uzelf een subjectieve kijk op het leven. U vindt uw eigen emoties en uw reacties op uw omgeving minstens zo belangrijk als de realiteit. U hebt het momenteel bijzonder goed met uzelf getroffen en gaat volkomen op uw gevoel af. Niet dat u alleen meer contact heeft met uw gevoelsleven, ook uw fantasie draait op volle toeren. U maakt uw leven veel interessanter dan u ooit had durven dromen. Verstand en gevoel gaan harmonischer samen. Dit is een uitstekende periode voor scheppende arbeid, niet omdat zij de creativiteit bevordert, doch omdat u alles vanuit een nieuw perspectief ziet en beleeft. Dit geeft uw werk een nieuwe en frisse dimensie.