Auteur Topic: Vlees en Vis maaltijd Salade (Een zomersrecept voor twee personen)  (gelezen 1670 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

TimT

  • Gast
Ingredienten:
Lente ui
Noorse garnalen (klein)
Hamblokjes (voorgesneden)
Groene olijven (pitloos)
Fetakaas
Tomaten (normale of cherrie)
Rode Paprika
Komkommer
Alfalfa
Zout
Olijfolie
Rode wijn azijn
Honing moster dressing
Peper (optie)
Knoflook (optie)


Bereidingswijze:
Pak een grote schaal, begin met het maken van de dressing.
Bestaand uit olijfolie, rode wijn azijn en honing mosterd dressing uit een zakje.
Doe dit bij elkaar, voeg er zout aan toe.
Je kunt om het pittiger te maken kiezen om peper toe te voegen of knoflook.
De knoflook dan wel uitgeperst.

Begin met het snijden van de diverse groente.
Maak ze van te voren goed schoon.
Combineer de groente samen met de ham en de garnaaltjes.
Schud alles goed door elkaar.
En in een mum van tijd heb een salade van verse groente, vlees en vis gecombineerd in een heerlijke excentrieke dressing.

En smakelijk eten toegewenst!   :tU: