Nieuws:

Volg het Iwaanidee Forum op twitter voor de laatste nieuwtjes omtrend het forum.

Hoofdmenu

Wat is jouw Sterrenbeeld?

Gestart door Margje, 2 december 2006, 23:35:30

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Kattenhuis

Sterrebeeld Stier > Chinees : Os

Deze ascendant valt in 14°6´ Tweelingen

De Intellectueel ~Wat ik niet weet vind ik heel aantrekkelijk~

Met deze ascendant ben je nieuwsgierig en onderzoekend en wil je graag weten hoe mensen en dingen in elkaar steken.

Je maakt een slimme en veelzijdige indruk op anderen, iemand die nooit met een mond vol tanden zal staan. Door je innerlijke onrust ben je het liefst eeuwig op weg en kost het je moeite om je ergens op te concentreren.

Ook verlies je liever de alternatieven niet uit het oog en je bezighouden met één ding betekent dat andere zaken niet aan bod kunnen komen. Dit alles kan leiden tot wispelturigheid in je zienswijzen.

In feite ben je een soort doorgeefluikje, hier en daar iets 'oppikkend' en ergens anders weer 'afleverend'. Een vlinder die nergens lang blijft zitten. Jouw grootste drive is communicatie en je grootste kwaliteiten je flexibiliteit en aanpassingsvermogen..

DonWoozy


attje

Sterrenbeeld: Steenbok
Chinees: Os

Steenbok-ascendant ~De Plichtsgetrouwe~ 'Niets voor niets'

Met deze ascendant bezit je veel uithoudings- en doorzettingsvermogen. Je maakt een betrouwbare, verantwoordelijke en praktische indruk op anderen. Je concentratievermogen is buitengewoon groot en je hebt behoefte aan duidelijke structuren.

Je kunt genieten van een serieus gesprek en van het najagen van ambities. Obstakels sporen meestal alleen maar aan tot nog meer inzet. Met een Steenbok-ascendant kun je vaak last hebben van het gevoel dat er voortdurend een soort Strenge Vader over je schouder meekijkt, dat er als het ware steeds gekeken wordt of jij wel voldoende je best doet, waardoor er een innerlijke druk kan ontstaan die aanzet tot nog grotere en nog betere prestaties.

Je plichtsgevoel is erg groot en kan soms als drukkend ervaren worden. Dit alles kan leiden tot een pessimistische kijk op het leven en een rem op je spontaniteit. Vaak wordt dit beter in de tweede levenshelft.
In theorie is de theorie gelijk aan de praktijk, maar in de praktijk is dat niet zo

Seahopke

Waterman   Os


sincerely,

Gertjan alias Seahopke
Met vriendelijke groet,

Gertjan Heien